acemi gebelik bol soru hamisler bi bakarmisiniz

peLincikk

🌈🌸
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
707
267
Kizlar merhaba sat tarihim 29/nisan suan tahmini 4 haftalik gebeyim hcg 237 falan cikmisti 22 mayista
25 mayista doktor kontrolune gittim ancak kese gorunmedicok kucuk oldugunu soyledi doktorum.
bir onceki gebeligim sorunlu bi sekilde bittigi icin biraz tedirginim we ufak tefek belirtilerim war kasiklarimda mesela nerdeyse hic agrim.yok bu bir sorunmu sizce bu sekilde gebelik geciren warmi simdiden tesekkurler saglikli gunler

Kizlar merhaba sat tarihim 29/nisan suan tahmini 4 haftalik gebeyim hcg 237 falan cikmisti 22 mayista
25 mayista doktor kontrolune gittim ancak kese gorunmedicok kucuk oldugunu soyledi doktorum.
bir onceki gebeligim sorunlu bi sekilde bittigi icin biraz tedirginim we ufak tefek belirtilerim war kasiklarimda mesela nerdeyse hic agrim.yok bu bir sorunmu sizce bu sekilde gebelik geciren warmi simdiden tesekkurler saglikli gunler

canım ben 5 haftalıkken görmüştüm sabret bir iki hafta içinde görünür, kasık ağrısı herkeste olmuyorki canım kafana takma

merhaba benimde ilk gebeliğim ve 6. haftadayım adetim gectikten 2 gün sonra kan tahlili yaptırdım 400 civarı çıktı iki gün sonra tekrarlamamı istedi doktor bu sefer 900 ü geçiyodu değerler
doktor herşey yolunda gibi ama kese görünmez dedi cuma günü keseyi görmeye cağırdı inşallah görürüz keseyi
bende çok tedirginim ve kafamda deli sorular :KK70:
ilk olduğu için sanırım bu kadar telaş sende endişe etme daha 4 haftalık , 6 haftadan erken görünmezmiş kese :)

Canım hayırlısı olsunn anca 5. haftada kese oluşuyor benimde öyle olmuştu kalp atışı için 7. haftada gitmiştim sabrettt ilk zamanlar biraz sabırsızlık oluyor birde ilki sorunlu olduysa (benimde öyle)

Yaa sağolun kızlar walla sürekli kendimi dinliyorum geçenkinde kasıklarımda baya agrı olmuştu gerçi sonu kötü bitmişti ama bunda o ağrı yok onu taktım kafaya bayaa

Ben yarın gidiym bi yükselmişmi bakalım ozaman bi nefes alırım sizde kasık agrısı war mı :KK22:
Ne diyorsun sanki adetimin ilk günü gibiydi simdi bile ara ara oluyor kasıklarda bağ doku yenileniyor ve kese oluşuyor ya çok normal agrı bazılarında olmayabilir ama çok normal yani:)

Canım benim de satım 29 nisan ve ilk gebeliğim de hüsranla bitti.Durumlarımız benziyor.Çünkü bu 2. gebeliğim ağrım sızım yok.Tek belirtim göğüslerimdeki dolgunluk ve adet dönemindeki gibi çok hafif huzursuzluk hissi kasıklarda.Ağrı şeklinde değil o da.Doktor için acele etmişsin ben pazartesi gitcem.Tecrübe olunca önce hcg takibi yaptırayım (nasıl olsa isteyecek dış gebeliği ekarte etmek için) iki gün aralıkla sonra doktoruma görüneyim dedim.Hayırlı olsun buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım benim de satım 29 nisan ve ilk gebeliğim de hüsranla bitti.Durumlarımız benziyor.Çünkü bu 2. gebeliğim ağrım sızım yok.Tek belirtim göğüslerimdeki dolgunluk ve adet dönemindeki gibi çok hafif huzursuzluk hissi kasıklarda.Ağrı şeklinde değil o da.Doktor için acele etmişsin ben pazartesi gitcem.Tecrübe olunca önce hcg takibi yaptırayım (nasıl olsa isteyecek dış gebeliği ekarte etmek için) iki gün aralıkla sonra doktoruma görüneyim dedim.Hayırlı olsun buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Evet durumumuz baya benziyormus gecikme olunca gittim bide idararda pozitif cikti bende bugun hcg baktrcam bi insallah yukselmistir belirtilerin bu sekilde olmamasi kotu degildir insallah

benim 6.haftaya kadar adet gecikmesi ve göğüslerde ağrı dışında hiçbir belirtim olmadı. ne mide yanması ne bulanması ne de başka yerlerde ağrı. o haftalarda hormonlar düşük olduğu için pek hissetmiyor çoğu insan. 6.haftadan sonra mide yanmasıyla bulnatı başladı.7.haftada şiddetlenmeye başladı ve şuan 19 bitiyor hala kusuyorum :KK43:

benim 6.haftaya kadar adet gecikmesi ve göğüslerde ağrı dışında hiçbir belirtim olmadı. ne mide yanması ne bulanması ne de başka yerlerde ağrı. o haftalarda hormonlar düşük olduğu için pek hissetmiyor çoğu insan. 6.haftadan sonra mide yanmasıyla bulnatı başladı.7.haftada şiddetlenmeye başladı ve şuan 19 bitiyor hala kusuyorum :KK43:
Benimkide insallah oyle olur saglikla bebisini kucagina alirsin insallah

arkadaşlar merhaba ben de hala inanamıyorum ama hamileyim arkadaşlar ben dün kan testini yaptım dün adet günümdü değerim 322,55 çıktı sizce normal mi değerim bir de kaç haftalık bilemedim Rabbim inşallah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Canım hayırlısı olsun bir gün sonra tekrar ver yükselmesi lazım beta hcg nin ben sana liste attım hangi aralıkta ise haftan o oluyor ..

Eklentiler

• HCG.jpg
    HCG.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 67
Canım hayırlısı olsun bir gün sonra tekrar ver yükselmesi lazım beta hcg nin ben sana liste attım hangi aralıkta ise haftan o oluyor ..
canım çok sağol netten baktım da adet tarihin yazıyor yani 4 haftalık burda da benim 2 haftalık sanki öyle anladım bilemedim inan ki :)

canım çok sağol netten baktım da adet tarihin yazıyor yani 4 haftalık burda da benim 2 haftalık sanki öyle anladım bilemedim inan ki :)
Ama bir gün sonra verdiğinde ikiye katlamış olcak ve 10. gün sonunda felan 5- 6 haftalık oluyor Yani birden haftası büyüyor bu senin değerine göre böyle su an kaç gün geçikti .. Ben 10. günde verdiğimde artık 1000 küsür çıkmıştı hemn 5 haftalık oluvermişti :) hızlıcana yetişmeye çalışcak inşAllah merak etme annesine kalp atışlarını göstermek için

Ama bir gün sonra verdiğinde ikiye katlamış olcak ve 10. gün sonunda felan 5- 6 haftalık oluyor Yani birden haftası büyüyor bu senin değerine göre böyle su an kaç gün geçikti .. Ben 10. günde verdiğimde artık 1000 küsür çıkmıştı hemn 5 haftalık oluvermişti :) hızlıcana yetişmeye çalışcak inşAllah merak etme annesine kalp atışlarını göstermek için
canım adet günüm dündü kan değerim 322,55 çıktı işte ne kadarlık anlamadım yani

X