Acemi işi Takılarım

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
Millet çatır çatır takı yaparken ben geri kalamazdım demi ama
kendimce birkaç tane kolye yaptım, zekli işmiş vesselam... hepsi benim fikirlerimden ortaya çıkmadı tabiki biraz netten birazda takıcılardan ilham aldım. Takıcı gacılar bakın bakalım bende bir ışık görebiliyormusunuz kaydirigubbakcemile3
yalnız dalga geçeni fena yaparım ona göre yorumlayın :oklava:

ilkten sona doğru diziyorum resmileri

spa0444y.jpg

bu kolye ilk denemem.. sizlere göstermek konusunda çok fazla duşundum :utangac:

sdc098478.jpg

sdc5972.jpg

sdc9634.jpg

sdc9635.jpg

spa0781.jpg

(yeni)

(yenileri yaptıkça ekleyeceğim)

Son düzenleme:
dalga geçmek mi ne haddimize canım ya muhteşem olmuş eline emeğine sağlık,ya hem ben sana söylememişmiydim biraz ara ver diye yetişemiyorum hızına canım vaktimde yok aklım kalıyor sende ya offf....
sonuncusuna bayıldım ya

ayyyyyyy bayıldım ,ikinciye bayıldım tüylü müylü neffis
ellerine sağlık canım iyi günlerde kullan

dalga geçmek mi ne haddimize canım ya muhteşem olmuş eline emeğine sağlık,ya hem ben sana söylememişmiydim biraz ara ver diye yetişemiyorum hızına canım vaktimde yok aklım kalıyor sende ya offf....
sonuncusuna bayıldım ya

lafım sana değil tatlım onlar kendilerini biliyolar kaydirigubbakcemile3
beğendiğine sevindim.. ara vermiştim yaw nerdeyse 2-3 gunde bir yeni şeyler yapıyorum sıkılıyorum napyım :delphin:

he falla ,spor takılmak ayrı ,şıkıdım şıkıdım ayrı dimi ama
arada kokuş olmak gerekiyor kikikiiii

bu işede el attın ya ne diyeyim yaptığım bir bu vardı bunuda aldın elimden..:mymeka: ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler..:nazar:a.s. işte bunlar sana..hepside çok güzel olmuş..ellerine sağlık..

bu işede el attın ya ne diyeyim yaptığım bir bu vardı bunuda aldın elimden..:mymeka: ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler..:nazar:a.s. işte bunlar sana..hepside çok güzel olmuş..ellerine sağlık..

yelizcim sen beğendiysen tamamdır.. çok teşekkur ederim Şeniz

acemi isimi:mymeka:profesyonel olsaydin nasi olurdu cok merak ettim dogrusu,,bunlar ne yaaaa,bayildim inan,devamini bekliyoooom,bende bitane yaptim omrumde hayatimda ilk defa,,,,,hemde kirmizi,,,seninkilwerin yaninda asil acemmi benim kiz,,,bravo sana:hooray::lepi:a.s.

acemi isimi:mymeka:profesyonel olsaydin nasi olurdu cok merak ettim dogrusu,,bunlar ne yaaaa,bayildim inan,devamini bekliyoooom,bende bitane yaptim omrumde hayatimda ilk defa,,,,,hemde kirmizi,,,seninkilwerin yaninda asil acemmi benim kiz,,,bravo sana:hooray::lepi:a.s.

kaydirigubbakcemile3 sende benim gibi kopya çek tatlım
şaka şaka bence seninkide çok guzel olmuştur.. merak erttim şimdi

çok teşekkur ederim guzel sözlerin için Şeniz

Cnm eline sağllık, en son eklediğin ne kadar değişik bişi öyle çok hoşuma gitti, benden sana kocaman bi aferiiiiiiiiin

:mymeka:sana bi vururum bir de yer vurur
çatlak selma nan bunların neyiyle dalga geçecez harika olmuşlarrrrrrdelikafadulden
bayıldım bittim desen ki zeyno birini seçsin verem yok anam hepsini isterimsırnaşık şey nan acemi olan bunlarsa yarın sen neler koyarsın buraya acaba selmam kız ne olur bu işe ağırlık ver ya çok güzel olmuşlar selma hepsine ayrı ayrı bittim nan:asigim::asigim::asigim:

:mymeka:sana bi vururum bir de yer vurur
çatlak selma nan bunların neyiyle dalga geçecez harika olmuşlarrrrrrdelikafadulden
bayıldım bittim desen ki zeyno birini seçsin verem yok anam hepsini isterimsırnaşık şey nan acemi olan bunlarsa yarın sen neler koyarsın buraya acaba selmam kız ne olur bu işe ağırlık ver ya çok güzel olmuşlar selma hepsine ayrı ayrı bittim nan:asigim::asigim::asigim:

ay bu sözleri senden duydum ya ölsemde gam yemem artık sırnaşık şey al hepsi sana feda olsun canım benimmmmm Şeniz

Back
X