Acemi işi Takılarım

gıcık gacı. bi işi de becereme bi işden de geri kal :jeyyar:

sersoyum çok hoş olmuş hele sonuncusuna bittim. nasıl yaptığını anlatır mısın arkadaşım

gıcık gacı. bi işi de becereme bi işden de geri kal :jeyyar:

sersoyum çok hoş olmuş hele sonuncusuna bittim. nasıl yaptığını anlatır mısın arkadaşım

:dilcikar: çatla emiiiiiii
kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana tatlım sonuncuya benzer bi modeli nette gördum nasıl yapıldığına dair bir bilgide yoktu benimde aklıma ilkokulda yaptığımız makara işi geldi kaydirigubbakcemile3 bilirmisin onu makaranın ustune 4 çivi çakılır ve o çivilere ilmek yapıp örulur. bende öyle yaptım işte örduğum kordonun içine boncukları sıkıştırdım.. doğrusunumu yaptım bilmiyorum ama benzetebildim sanırım.. diğer tefarruatlerı biliyosun zaten yerimseniben

acemicemi?
çok güzel olmuş bunlar kendine haksızlık etmee
çok güzel olmuşlar güzel günlerde kullan

:dilcikar: çatla emiiiiiii
kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana tatlım sonuncuya benzer bi modeli nette gördum nasıl yapıldığına dair bir bilgide yoktu benimde aklıma ilkokulda yaptığımız makara işi geldi kaydirigubbakcemile3 bilirmisin onu makaranın ustune 4 çivi çakılır ve o çivilere ilmek yapıp örulur. bende öyle yaptım işte örduğum kordonun içine boncukları sıkıştırdım.. doğrusunumu yaptım bilmiyorum ama benzetebildim sanırım.. diğer tefarruatlerı biliyosun zaten yerimseniben

makremeyle takı da yaptın ya ne diyeyim sana :nazar:. ben makrame bilmiyorum senağlama

Yeni yaptığım bilezik
sdc9634.jpg

çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık taki yapmayı çok istiyorum ama bilmiyorum. kursuda yok bizim burada. sağlık olsun

çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık taki yapmayı çok istiyorum ama bilmiyorum. kursuda yok bizim burada. sağlık olsun

canım teşekkur ederim.. doğrusunu istersen bende takı yapmayı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 hevesim başlayalı 1 hafta oldu uyduruk uyduruk yapıyorum işte kaydirigubbakcemile3

kıs neresi uyduruk harika bişi olmuşşşşş
milettin çatladığı kadar var hanii kikikiikik
ellerine sağlık canım güle güle kullan :)

kıs neresi uyduruk harika bişi olmuşşşşş
milettin çatladığı kadar var hanii kikikiikik
ellerine sağlık canım güle güle kullan :)

kıs deli öyle de de daha çok uzerime gelsinler demi Çok üzgünüm çoook
kötu olmuş... tuuu kaka olmuş... uyduruk şeyler işte :roflol:

canım benim yaaaa
beni çok güldürdün ,allah da seni güldürsün emi :)

birde öbür tarafından çeksen resmi klipsi göremiyorum orada güzel birşey var galiba..

ooo süper olmuş sersoyum...

birde öbür tarafından çeksen resmi klipsi göremiyorum orada güzel birşey var galiba..

tatlım beğendiğine sevindim
arkadan fotosunu çektim fakat klipsin uzerinde kesme taş olduğu için felaket parlama yapıyor yinede ekleyeyim merakın gitsin kaydirigubbakcemile3

Back
X