Acemi işi Takılarım

selma son eklediğin lilaya bittim selmaaaa selmaaaaa ölümü ye bana da yap nan ne olur bide ilk başta ki siyah varya onun içinde ye ölümü tamam mı kardeş isterim valla isteyenin 1 vermeyinin 2 bacım yırrtım yüzümü istedim yüdden bana da yap selma pul boncuk el emeği kargo vs ne masraf varsa hallederim paciii:asigim: eee o kadar da ayrıcalığımız olsun nan yap işte delüüü garııı

aa zeppcim senin gibi takı ustasının yanında tabiki acemiyim, şurda yaptıklarıma bak bide seninkilere.. zaten senin ve yeliz in yuzunden bu alengirli işlere merak saldım ya kaydirigubbakcemile3 alacağın olsun yerimsenibenyerimseniben

ilahii kaydirigubbakcemile3:utangac:
gercenten cok hos canim yaptiklarin :1hug:

selma son eklediğin lilaya bittim selmaaaa selmaaaaa ölümü ye bana da yap nan ne olur bide ilk başta ki siyah varya onun içinde ye ölümü tamam mı kardeş isterim valla isteyenin 1 vermeyinin 2 bacım yırrtım yüzümü istedim yüdden bana da yap selma pul boncuk el emeği kargo vs ne masraf varsa hallederim paciii:asigim: eee o kadar da ayrıcalığımız olsun nan yap işte delüüü garııı

napyım ben senin ölunu delu karı.. dirin lazım bana
son eklediğim lila kuçuk oldu senin elie olmaz sahibi var malesef :çok üzgünüm: ama yenisini hatta daha guzelini yaparım sihah kolye ile yollarım sana dadlum

valla iyi ki acemi işi takılar...kaydirigubbakcemile3 bunun profesyonelini düşünemiyorumsengözlerimebaksanab
ellerinize sağlık yine muhteşem olmuş... :asigim:

kolyeyi yapmaya başladım kızlar.. inşallah yuzum kara çıkmaz
spa0511.jpg

Hiç acemice değil gayet hoş olmuş..Ben de malzeme telaşındayım, bekliyorum ekleyeceğim yeni modeller..Bakınırken bu bileklik hoşuma gitti..Yeşil bilekliğin tarifini bekliyorum kısa zamanda..
Ellerinize sağlık..Kolaylıklar diliyorum.

sersoyy harikasın yaa harikaa..ne hoş şeler yapmışsın yine tatlım yaa.. elerine emeğine sağlık alkisalkisalkis

Sersoy79 bence takıların harika..hiçde acemi işi falan değil..kendine haksızlık etme canım ...ellerine sağlık......

Hiç acemice değil gayet hoş olmuş..Ben de malzeme telaşındayım, bekliyorum ekleyeceğim yeni modeller..Bakınırken bu bileklik hoşuma gitti..Yeşil bilekliğin tarifini bekliyorum kısa zamanda..
Ellerinize sağlık..Kolaylıklar diliyorum.

teşekkurler canım.. bahsettiğin bilezik çok kolay, 9 parça misinanın 6 tanesine kum boncuk 3 tanesinede buyuk kesme boncuk diziyorsun daha sonra iki kum boncuk arasına kesme boncuklu parçayı koyup 3 grup oluşturuyorsun ve bildiğmiz saç örguden örup klipse monte ediyorsun bu kadar. yerimseniben

Back
X