Ben de kayınvalidemi ayda bir ararım o da kendimi zorlayarak. Kv ise sürekli benle konuşmak istiyor biliyorum. Başlarda aradı birkaç kere, oğluna çıtlattı, sonra o da bıraktı peşimi. Çalışıyorum, kafamda trilyon tane sorun sıkıntı, çok afedersiniz ama 60 yaşındaki kadınla sürekli ne paylaşabilirim? Hem ben damdan düşer gibi bir kadının sırf oğluyla evlendiğim için hayatımın ortasına gelip 'anne' sıfatı alarak kurulmasını anlamıyorum. Herkesin annesi bir tanedir. Başka bir kadına anne demek bana zul geliyor. Bir türlü sıcak kanlı, iyi gelini oynayamıyorum maalesef. Mesafeliyim çünkü insanların özel alanlara benim kadar saygı göstermeyecekleri şüphesi taşıyorum. Misal aynı şehirde yaşadığı eşimin abisi ve eşi ile her akşam birlikte yiyip içiyor kayınvalidem ve eşi. Yani sınırları yok. Bu beni mutsuz eder. Türk adetleri biraz ağır gerçekten. Siz de üzülmeyin. Önemli olan oğlunuzun mutluluğu değil mi? Gelininizle her gün kpnuşsanız ne olacak? Benim oğlum olacak. Eşimle şakalaşıyoruz kaynana olunca seni de göreceğiz diyor. Düşünüyorum ve tek dileğim oğlumun mutluluğu, suratsız bir kadınla evlense bile onlar anlaşıyorsa sorun yok. Herkes yerinde sağolsun. Siz de oğlunuzu büyütmüş, evlendirmiş, misyonunuzu yerine getirmişsiniz. Bırakın hayatını yaşasın gençler:) siz de özgürlüğünüzün keyfini çıkarın.