• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü acemiyim ama bende hamaratım yaaa..

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Canım teşekkür ederim eklediğin için açıklamasını. Ben de bikaç tane ördüm arkadaşlara onların resimlerin ekliyorum buraya. Bebişin cinsiyeti netleşsin, o zaman seri üretime geçcem :)) $photo-0010.webp$photo-0007.webp$photo-0006.webp$photo-0005.webp$photo-0004.webp

Canım teşekkür ederim eklediğin için açıklamasını. Ben de bikaç tane ördüm arkadaşlara onların resimlerin ekliyorum buraya. Bebişin cinsiyeti netleşsin, o zaman seri üretime geçcem :))Eki Görüntüle 121008 Eki Görüntüle 121009 Eki Görüntüle 121010 Eki Görüntüle 121011 Eki Görüntüle 121012

yerim ben o dujunuuu güle güle kullansın... Rabbim sağlık ve huzurla kucağına almayı nasibetsin.. canım değişik modeller bulursan ekle.. bende fotoları çekemedim bi çekip ekliycem yelekler kazaklar patikler...

$Görüntü039.webp$Görüntü041.webp$Görüntü040.webp

bu battaniyemiz hanımlar kenarlarına fırfır, iç yüzüne de penyeden yada yumuşak kumaştan astar şeklinde bişey yapılacak tam bitince onu da eklerim... bu sefer telefonla değil normal makinayla çekerim daha net görünür...

Eklentiler

• $Görüntü030.webp
    $Görüntü030.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 121300 Eki Görüntüle 121302 Eki Görüntüle 121303

bu battaniyemiz hanımlar kenarlarına fırfır, iç yüzüne de penyeden yada yumuşak kumaştan astar şeklinde bişey yapılacak tam bitince onu da eklerim... bu sefer telefonla değil normal makinayla çekerim daha net görünür...

canım ya maşallah acemiyim felan demişsin ama gayet başarılısın :)
ellerine sağlık hepside pek güzel olmuş ama mutlaka bu batdaniyenin ayrıntılı resimlerini bekleriz farklı bişi olmuş yaaa
bak teyze olucam ,bakarsın bende örerim kikikikikiki

canım ya maşallah acemiyim felan demişsin ama gayet başarılısın :)
ellerine sağlık hepside pek güzel olmuş ama mutlaka bu batdaniyenin ayrıntılı resimlerini bekleriz farklı bişi olmuş yaaa
bak teyze olucam ,bakarsın bende örerim kikikikikiki

teşekkür ederim tijen abla.... terzide şimdi astar dikilecek gelir gelmez ayrıntılı ve güzel bir çekim kalitesiyle eklerim....

Back
X