• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı çehre

cherlenhiggins

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
7
0
16
İstanbul
merhaba. ben bu foruma yeni kaydoldum. zor oldu ama sonunda başardım :D aranızda acı çehreyi kullanan var mı? ben diyet ve egzersizle zayıflamaya başlamıştım ama 3 kilo verdim sonra hiç veremedim. bu sene mezuniyetimiz var ve ben gitmicem kilolarım yüzünden.

not
boy:162
kilo:76.4

bende iki gündür kullanıyorum ve hiç kullanan yok mu memnunmusunuz değilmisiniz bilgi verin kullanan arkadaşlar

eskıden bır arkadasım kullandı hala bagırsak sorunları yasıyor ıshal etkısı yaratıyor ve bırakınca tuvalete cıkmaıyorsun sadece su kaybettırıyor bırıknca gerı aldı cunku 2 kg vermıstı tohum gıbı bıseyde sonuclarına hala katlanıyo

ben kullanıyorum.tane karabiber gibi ama tadı çok acı :) 2 tane çiğneyip bol su içiyorum tam 2 saat sonra sancı geliyor ne tuvaletten çıkamıyorsun ertesş günde etkisi devam ediyor.ama ben haftada bir gün yiyorum.bence sadece sancı acı çekiyorum birde isal pek işe yarıcanı sanmıyorum yemiyorumda artık.günde 3 fincan yeşil çayımı içip kilolarımıda veriyorum zaten.

arkadaşlar bu zayıflama ilaçları yüzünden kimlerin başına neler geldi siz hiç okumuyomusunuz lütfen bu tarz şeyler kullanmayın

bak mezuniyetim var diyosun daha çok gençsin anladığım kadarıyla zaten metabolizman hızlıdır.

diyet ve spora devam en sağlıklı olanı bu

Back
X