Acı çeken kızları davet ediyorum

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Mrb kızlar sıkıntılarınızı derdinizi buraya yazmanızı istiyorum neden mi ? Çünkü insan tanımadığı kişiye daha kolay açılır belki yardımımız olur yada en azından rahatlarsiniz.. Benim le derdini acısını paylaşmak isteyen var mı ?

Bdv köşesinde zaten konu açıp yazıyoruz derdimizi..anlamı yok ki buraya yazmanın. .

:rolleyes: 2 ban yedim ve akıllandım ,oy kıyamam bizi kim çekecek senden başka .
Çok dertliyim çokkkk uzanma koltuğu var mı uzanıp anlatayım:dondurma:
Bak mesela bir yandan 12 sayfalık konu okuyacağım, 12 sayfa her sayfa 10 yorumdan 120 yorum yapar, yaşlıyım gözlerime de acımıyorlar:sinirli:
Cımbız artık işlemiyor tırpanla girişeceğim :süslü:

Ay yok annem neredeeeee bunlar ne korkuyor ne utanıyor, cımbız gösteriyorum ötesi var mı, çok çektimmm çokkk. Kayınvalideden çekmedim bu kadar:KK42:
Bak mesela bir yandan 12 sayfalık konu okuyacağım, 12 sayfa her sayfa 10 yorumdan 120 yorum yapar, yaşlıyım gözlerime de acımıyorlar:sinirli:

:D İtina ile yardımcı olunur
O değil bir uzanma koltuğum bile yok yıkıldım.... :D

☺ pardon bölüyorum ama konu başlığı nasıl silebilirim?
Silemezsiniz yasak çünkü, ben uygun bölüme taşıdım konunuzu, burada sorun olmaz, arada gelip yazanlarda olur ;)
Ben bile keyifle daldım konunuza, stres atmak isteyen gelip yazar, hoşgeldiniz aramıza:KK36:

Back
X