- 11 Haziran 2016
- 622
- 267
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu Mune ne çekti bizden utanın utanın !!!Benim derdim her an polemiğe giren üyeleryapmayın diyorum, etlerini didikliyorum, cımbız gösteriyorum, olmuyor yine de polemiğe giriyorlar
![]()
Ay yok annem neredeeeee bunlar ne korkuyor ne utanıyor, cımbız gösteriyorum ötesi var mı, çok çektimmm çokkk. Kayınvalideden çekmedim bu kadarŞu Mune ne çekti bizden utanın utanın !!!![]()
Ay yok annem neredeeeee bunlar ne korkuyor ne utanıyor, cımbız gösteriyorum ötesi var mı, çok çektimmm çokkk. Kayınvalideden çekmedim bu kadar![]()
Çok dertliyim çokkkk uzanma koltuğu var mı uzanıp anlatayım2 ban yedim ve akıllandım ,oy kıyamam bizi kim çekecek senden başka .
Ay yok annem neredeeeee bunlar ne korkuyor ne utanıyor, cımbız gösteriyorum ötesi var mı, çok çektimmm çokkk. Kayınvalideden çekmedim bu kadar![]()
Çok dertliyim çokkkk uzanma koltuğu var mı uzanıp anlatayım
Bak mesela bir yandan 12 sayfalık konu okuyacağım, 12 sayfa her sayfa 10 yorumdan 120 yorum yapar, yaşlıyım gözlerime de acımıyorlar
Cımbız artık işlemiyor tırpanla girişeceğim![]()
Çok dertliyim çokkkk uzanma koltuğu var mı uzanıp anlatayım
Bak mesela bir yandan 12 sayfalık konu okuyacağım, 12 sayfa her sayfa 10 yorumdan 120 yorum yapar, yaşlıyım gözlerime de acımıyorlar
Cımbız artık işlemiyor tırpanla girişeceğim![]()
Silemezsiniz yasak çünkü, ben uygun bölüme taşıdım konunuzu, burada sorun olmaz, arada gelip yazanlarda olur☺ pardon bölüyorum ama konu başlığı nasıl silebilirim?
Aaaa lütfen hemen minderlerden de olsa bir uzanma koltuğu yapmalısın, ben derdimi nasıl dökeceğim sonraİtina ile yardımcı olunur
O değil bir uzanma koltuğum bile yok yıkıldım....![]()
Stres attığınız aşina sevindim Tırpana gerek kalmadı.. yeniyim kusura bakmayın..Silemezsiniz yasak çünkü, ben uygun bölüme taşıdım konunuzu, burada sorun olmaz, arada gelip yazanlarda olur![]()
Ben bile keyifle daldım konunuza, stres atmak isteyen gelip yazar, hoşgeldiniz aramıza![]()
Aaaa lütfen hemen minderlerden de olsa bir uzanma koltuğu yapmalısın, ben derdimi nasıl dökeceğim sonra
Yalnız bencilliğe bakar mısın kendim için istiyorum![]()