Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Bundan bir kaç ay evvel aslında çokta aciliyeti olmayan ama artık kesinliklede beğenmediğim koltuk takımlarını değiştirirken Eşime, ayyyy aşkımm çok mutlu olucam düşünsene ne kadar ferah cıvıl cıvıl olacak diye onu ikna etmiştim.

Bu sabah yine o odadaydım , işe gitmeden evvel mutlaka girdiğim baktığım bir iki kurcaladığım bir yer orası benim için ayrıca cok yogunum öyle çokta oturacak vaktim yok buara yaptığım tek şey zaten uyumak .
Fark ettim ki odanın bana kattığı hiçte bişey yok , ne ekstra bir mutluluk nede öfke.

Oğlumun kardeşine hamileyim yani o öyle zannediyor , ona bu haberi verirken içim titremişti en başta aşırı bi tepkı vermedi ama günler günler gecince dersler bittikten sonra koyun koyuna otururken aramızdaki diğer kişiyede laf atmadan olmuyordu.

18 gündür ayrıca bugün oğlumun doğum günü birde onu dün gece rüyamda ormanda kaybolmuş gördüm ve bulamıyordum. Uyandığımda acayip mutsuzdum , uyanalı çok oldu ama hala böyle hissediyorum .

6+2 günlük hamileyim ama tam olarak neye hamile olduğum bilinmiyor ancak netleşen bişey var ki kan testlerine göre (%60 yükseliyor ) sağlıklı bir hamilelik değil bu.Üstelik dış gebelik ihtimalide yüksek ama boş gebelik veya gelişimi durmuş bişide olabilirmiş.
Başıma ne geldi henüz bilmiyorum ama bundan öncekileri biliyorum.

3 Tüp bebek denemesi modern ve alternatif tıpla beraber süre gelen bir süreç, sonra korunurken gerçekten korunurken ve henüz evli değilken ve evlenme ihtimalimiz bile yokken hamile kalışım , sonra bir daha korunurken hamile kalışım ve 4 aylık ölü doğum . Hepsini unuttum kısmen en azından artık burnumun direği sızlamıyor bunları birine anlatırken şimdi peki nasıl unutucam ? Yinemi 10 gün sonra bişey olmamış gibi devam edicem

Ne yapcam ? Nasıl yapcam , nereye gitcem .

Ayrıca birinin bizimkine bu olumsuzluğu haber vermesi gerekiyor ,daha öncedende vermiştim.

Hem çok üzülüyorum , hemde sıkıldım artık yeter diyip bütün bu kaderi değiştirmek istiyorum,
sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?

Ayrıca bu bebeği bütün bedenim kalbim organlarım istiyor ne yapayım?

Yukselmesine cok takilma, yuzde 60ta olsa yukseliyorsa sorun yok. ayrica 6+2yim demissin zaten 6000den sonra her 2 gunde bir 2ye katlanmiyor. sen pozitif ol rabbim buyuk hayirlisiyla saglikli bi hamilelik geciresin insallah

Koltukla bebegin ne alakasi var biraz karisik yazmissin ins Allah hayirli bi evlat verir

CuteMom yapma böyle lütfen. biliyorum elinde değil ama, mümkünse iş yerinden bugğn ve yarın için izin al, oğluşunu da okula gönderme, 2 gün birlikte sinemaya gidin, ona fast food ısmarla bugünlük bişey olmaz :) biraz kafa dağıt cumartesiye kadar... Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş canım, hem daha bişey belli değil lütfen biraz toparla kendini.

Sabredip dua etmekten başka çare var mı mevlam hakkınızda hayırlısını versin

Hic cocugu olamayanlar da var diyip şükredebilirsiniz en cikmaza girdiginiz zamanlarda.. allah cocugunuza saglik sihhat versin oglunuzu da size bagislasin iyi dusunun iyi olsun ben size tavsiye verecek yasta ve durumda degilim tabi daha ama endise ederek negatif dusunurseniz negatifi cekersiniz sadece pozitifin dusunmeye calisin, dusunce gucune inanin

Dua etmekten başka bir çaremiz yok ..
HAkkımda hayırlı bu dıceksın ama emınım çok zordur..
Şuan her nekadar çocuk ıstemesemde birgün karar verdiğimizde böyle şeyler yaşamaya çok korkuyorum
Şuan kendımı çok güçlü hissediyorum ama başka böyle bişey gelse ben bile yıpranırdım..

Keşke oğluna hemen söylemeseydın dicem ama .. Keşke keşke keşkee...
Umarım en guzel şekılde açıklarsın ..
Hakkında hayırlısı olsun umarım sağlıklı bir hamileliktir. Sen bize mutlu haberı verdiğinde bir partı yaparız..

Bu arada koltuk ne alaka

Şuanda bana dünyayı verseniz ya da verseler karnımdakinin sağlıklı olmasından başka bir dileğim yok , Niye yazdığımı bende bilmiyorum sağlıklı olmasada suanda hamile ve cok duygusal bi kadınım ben

Allahım hakkımızda ne hayırlısıyla gönlümü ona cevirsin direnmek istemiyorum

Gördüğün rüyanın da etkisiyle biraz karamsarlık olmuş lütfen kötü düşünme de kötüyü çağırma. Hayırlısıyla kavuşacaksın bebeğine.
Bir de "Sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?" diye yazmışsın ama burada normal hamilelik geçirenler kadar hiç hamile kalamayanlar da var, benim öyle bir durumum olsa üzülürdüm bu cümleye şahsen

Senı her kdar tanımasamda hamilelik takvımını görunce çok sevınmıştım. İnşallah bu sevınc kursağımızda kalmaz. Ne zaman gidiceksin doktora ? HAyır haberlerını ne zaamann alıcaz?

Konu başlığını okuyunca bebekle ilgili diye düşündüm.Koltukla ilgili başlayınca sevindim,neyse ki değilmiş diye.Ama yine bebeğe döndü.Bu hisleri zamanında bende yaşadığım için hislerini anlıyorum.Kendinden çok çocuğunun hislerini düşünüyorsun,kendi üzüntünü bir tarafa bırakıp,O üzülecek diye endişe ediyorsun.Bu duyguyu yaşamayan bilemiyor.Banada bir çocuğun var işte ,şükret,hiç olmasa ne yapacaksın diyenler oluyordu,dr de buna dahil.2.çocuk kendinden çok ilk çocuğun için istiyorsun,Onun tek kalmamasını,boynunun bükük kalmamasını istiyorsun,evde tek başınayken canım sıkılıyor dediğinde ,kardeşi olmadığı için kendini suçlu hissediyorsun,belki bir kardeşi olsa çok daha mutlu olacak diyorsun.Ama pes etme.Şimdi olmasa da sonra illa ki olacak,buna inan,tedaviyi aksatma.Allah yardımcın olsun.

Koltukla bebegin ne alakasi var biraz karisik yazmissin ins Allah hayirli bi evlat verir

Koltuk takımlarını değiştirince mutlu olacağını sanmış ama şu an acı çektiği için gözü eşya, ev görmüyormuş anlamayacak ne var bunda ? Biraz alt metine inseniz duygularla okusanız anlardınız. (Bkz: empati)

Kimsenin alınacağı bişey yok burada normal yoldan hamile kalamayanlara söylediğim hiç ama hiç bişey yok eğer bir tarafsak ben onlarla aynı tarafta aynı kaderin içindeyim

Cute ben anne olmadım düşünmüyorum da ama bir kadının bebeğini tüm benliğiyle istemesi hissini anlayabilirim. Ben de kadınım çünkü. Bu değerlerden de bir şey anlayamam ama dilerim bebeğin tutunur, bir mucize olur ve sevinç gözyaşları dökersin. Hatta o koltuk takımların da inşallah bebek kusmuğu olsun

kafanız ciddi karışık biraz kendinize zaman ayırın... duayla kalın...

bu konu polimiğe hiç açık bir konu değil abes gördüğünüz cümleler varsada yorum yapmayın ki bence yok....o kadar karamsar ve o kadar üzgün bir kadın var hemde hamile ne acayipsiniz ya.....konu sahibi cnm bu resimde gördüğün meleğime o kadar zor ulaştımki kanamalar,hep kaybetme korkusu ,hastaneye giderken her seferinde işte bitti ,içimde yavrum nasıl diye sorular, seni bizim gibi bu durumu yaşamış bayanlar daha iyi anlar elbet.... ama sakın pes etme sen metin olacaksın bu durum umarım düzelir ama dış gebelik geçirmiş biri olarak sana söylüyorum asla ve asla dünyanın sonu değil sadece şu an çok hassassın emin ol ki oh dedğin günlerde yakın....sadece dua edelim ve inanalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…