cute, seni tüm benliğimle anlıyorum, aynı şeyleri yaşadım, belki tekrar yaşarım bilinmez.. sabretmekten dua etmekten başka bi çare varmı? malesef yok. e ozaman değiştiremeyeceğimiz bişi için hayatı kendimize zindan etmenin anlamı varmı ? o da yok. napıyoruz peki, asla isyan etmiyoruz, çok şükür bi yavrun var, teselliyi onda bulacaksın, allah ona ömür versin, daha yaşın genç, durumun var, başka denemelerin olur, allkah gönlüne göre versin canım. ne olur üzme kendini. üzülerek düzelse hepberaber üzülelim ama bunun çaresi üzülmek değil, sabretmek.Bundan bir kaç ay evvel aslında çokta aciliyeti olmayan ama artık kesinliklede beğenmediğim koltuk takımlarını değiştirirken Eşime, ayyyy aşkımm çok mutlu olucam düşünsene ne kadar ferah cıvıl cıvıl olacak diye onu ikna etmiştim.
Bu sabah yine o odadaydım , işe gitmeden evvel mutlaka girdiğim baktığım bir iki kurcaladığım bir yer orası benim için ayrıca cok yogunum öyle çokta oturacak vaktim yok buara yaptığım tek şey zaten uyumak .
Fark ettim ki odanın bana kattığı hiçte bişey yok , ne ekstra bir mutluluk nede öfke.
Oğlumun kardeşine hamileyim yani o öyle zannediyor , ona bu haberi verirken içim titremişti en başta aşırı bi tepkı vermedi ama günler günler gecince dersler bittikten sonra koyun koyuna otururken aramızdaki diğer kişiyede laf atmadan olmuyordu.
18 gündür ayrıca bugün oğlumun doğum günü birde onu dün gece rüyamda ormanda kaybolmuş gördüm ve bulamıyordum. Uyandığımda acayip mutsuzdum , uyanalı çok oldu ama hala böyle hissediyorum .
6+2 günlük hamileyim ama tam olarak neye hamile olduğum bilinmiyor ancak netleşen bişey var ki kan testlerine göre (%60 yükseliyor ) sağlıklı bir hamilelik değil bu.Üstelik dış gebelik ihtimalide yüksek ama boş gebelik veya gelişimi durmuş bişide olabilirmiş.
Başıma ne geldi henüz bilmiyorum ama bundan öncekileri biliyorum.
3 Tüp bebek denemesi modern ve alternatif tıpla beraber süre gelen bir süreç, sonra korunurken gerçekten korunurken ve henüz evli değilken ve evlenme ihtimalimiz bile yokken hamile kalışım , sonra bir daha korunurken hamile kalışım ve 4 aylık ölü doğum . Hepsini unuttum kısmen en azından artık burnumun direği sızlamıyor bunları birine anlatırken şimdi peki nasıl unutucam ? Yinemi 10 gün sonra bişey olmamış gibi devam edicem
Ne yapcam ? Nasıl yapcam , nereye gitcem .
Ayrıca birinin bizimkine bu olumsuzluğu haber vermesi gerekiyor ,daha öncedende vermiştim.
Hem çok üzülüyorum , hemde sıkıldım artık yeter diyip bütün bu kaderi değiştirmek istiyorum,
sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?
Ayrıca bu bebeği bütün bedenim kalbim organlarım istiyor ne yapayım?
Bundan bir kaç ay evvel aslında çokta aciliyeti olmayan ama artık kesinliklede beğenmediğim koltuk takımlarını değiştirirken Eşime, ayyyy aşkımm çok mutlu olucam düşünsene ne kadar ferah cıvıl cıvıl olacak diye onu ikna etmiştim.
Bu sabah yine o odadaydım , işe gitmeden evvel mutlaka girdiğim baktığım bir iki kurcaladığım bir yer orası benim için ayrıca cok yogunum öyle çokta oturacak vaktim yok buara yaptığım tek şey zaten uyumak .
Fark ettim ki odanın bana kattığı hiçte bişey yok , ne ekstra bir mutluluk nede öfke.
Oğlumun kardeşine hamileyim yani o öyle zannediyor , ona bu haberi verirken içim titremişti en başta aşırı bi tepkı vermedi ama günler günler gecince dersler bittikten sonra koyun koyuna otururken aramızdaki diğer kişiyede laf atmadan olmuyordu.
18 gündür ayrıca bugün oğlumun doğum günü birde onu dün gece rüyamda ormanda kaybolmuş gördüm ve bulamıyordum. Uyandığımda acayip mutsuzdum , uyanalı çok oldu ama hala böyle hissediyorum .
6+2 günlük hamileyim ama tam olarak neye hamile olduğum bilinmiyor ancak netleşen bişey var ki kan testlerine göre (%60 yükseliyor ) sağlıklı bir hamilelik değil bu.Üstelik dış gebelik ihtimalide yüksek ama boş gebelik veya gelişimi durmuş bişide olabilirmiş.
Başıma ne geldi henüz bilmiyorum ama bundan öncekileri biliyorum.
3 Tüp bebek denemesi modern ve alternatif tıpla beraber süre gelen bir süreç, sonra korunurken gerçekten korunurken ve henüz evli değilken ve evlenme ihtimalimiz bile yokken hamile kalışım , sonra bir daha korunurken hamile kalışım ve 4 aylık ölü doğum . Hepsini unuttum kısmen en azından artık burnumun direği sızlamıyor bunları birine anlatırken şimdi peki nasıl unutucam ? Yinemi 10 gün sonra bişey olmamış gibi devam edicem
Ne yapcam ? Nasıl yapcam , nereye gitcem .
Ayrıca birinin bizimkine bu olumsuzluğu haber vermesi gerekiyor ,daha öncedende vermiştim.
Hem çok üzülüyorum , hemde sıkıldım artık yeter diyip bütün bu kaderi değiştirmek istiyorum,
sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?
Ayrıca bu bebeği bütün bedenim kalbim organlarım istiyor ne yapayım?
6. yasına gırdı bugun. Çok istiyordu ne hayaller kurduk hemen odasını degıstırmeye yenı mobılyalar modeller bakmaya baslamıstık .CuteMom çok üzüldüm
Hakkında hayırlısı böylemiş demekten başka çare gözükmüyor şuanda
Bol dua sadece
Çocuk kaş yaşında bu arada erken söylemeseydiniz keşke ama telafisi yapılır sıkma canını
Belli bir zamandan sonra unutup gider
Önemli olan şuan sizin yaşadığınız bu sıkıntıyı çabuk atlatmanız bunun için allaha sığının
Dualarım sizinle .....
paşanın doğum günü kutlu olsun6. yasına gırdı bugun. Çok istiyordu ne hayaller kurduk hemen odasını degıstırmeye yenı mobılyalar modeller bakmaya baslamıstık .
Bır daha hamıle kalırsam mumkunse ben bıle bılmım diyorum . Zaten eşim herkese duyurdu , Sanırım bir sonraki sefere ondan bile saklıcam tabi tüp bebek filan olmazsa bilemiyorum . Öylece sallanıyorum boşlukta şuanda
Gecen sefer tesaduf dediler inandık benım gen tarama sonucum var bende bı sıkıntı yok , eşiminkine bakılmalı ayrıca benım rahım ıcınde bısı olabılır tuplerde olabılır oyle cok arastırmalıyız kı heh desınler bu sebebsız olunca cok zor. zart dıye hamıle kalıyorum devamı yok böyle olunca insanlar sanıyorkı erkekte sorun yok nasılsa hamıle bırakıyor.Cute sağlıklı gebelik geçirememenin nedeni ne peki, vitamin eksikliği hormon düzensizliği ne bileyim demir eksikliği yani birsey olmalı detaylı bir tetkik yapılsa çünkü gerçekten çok yıpratıcı, hatta bu hamile kalamamaktan daha zor bence, sen çok kolay hamile kalıyorsun ama sonrası sıkıntılı oluyo
6. yasına gırdı bugun. Çok istiyordu ne hayaller kurduk hemen odasını degıstırmeye yenı mobılyalar modeller bakmaya baslamıstık .
Bır daha hamıle kalırsam mumkunse ben bıle bılmım diyorum . Zaten eşim herkese duyurdu , Sanırım bir sonraki sefere ondan bile saklıcam tabi tüp bebek filan olmazsa bilemiyorum . Öylece sallanıyorum boşlukta şuanda
Gecen sefer tesaduf dediler inandık benım gen tarama sonucum var bende bı sıkıntı yok , eşiminkine bakılmalı ayrıca benım rahım ıcınde bısı olabılır tuplerde olabılır oyle cok arastırmalıyız kı heh desınler bu sebebsız olunca cok zor. zart dıye hamıle kalıyorum devamı yok böyle olunca insanlar sanıyorkı erkekte sorun yok nasılsa hamıle bırakıyor.
Zaten esım herkese duyurdu cok asırı ofkelıyım sımdı bır suru ıtham vah vahların arasında kalıcam . Hayır cok umurumda degıl ancak ne gerek var destek olmayanların bır kelımesını bıle duymak ıstemıyorum
aglayacak omuz ıstıyorum suanda
Söylemeyelim dedim 30 dk sonra ailesine haber vermeye başladı bir kaç gün sonra teyzeleri aradı bende hamile değilim sanırım ben hemen soylemeyelım demıstım bişey yok fılan dıye gecıstırdım kayınvalıdemler umreye gıttı sımdı kardesler hepsii biliyor kesinlikle.Olsun CuteMom sabırlı olun
Eşinin herkese duyurmasını anlamadım sadece
Bukadar gebelik geçirmişsiniz ve sonu iyi olmamış
Eşiniz biraz daha sabredip kesinleşinceye kadar herkese söylemeyebilirdi burada hatalı bence !
Çocuk konusunda şimdikilerin maşallahı var ama eminim atlatacak bu olayı yakışıklı,kesin birşey yoksa inşallah tersi olur ve bebeğine kavuşursunda aksi olursa eğer en güçlü sizin durmanız lazımki yakışıklıya daha iyi anlatıp olayı unutturmanız olsun
Söylemeyelim dedim 30 dk sonra ailesine haber vermeye başladı bir kaç gün sonra teyzeleri aradı bende hamile değilim sanırım ben hemen soylemeyelım demıstım bişey yok fılan dıye gecıstırdım kayınvalıdemler umreye gıttı sımdı kardesler hepsii biliyor kesinlikle.
Ayrıca eşimin morelide öyle bozuk ki dağılmış durumda ki ben zaten rezalet uyuyup uyanıp aglıyorum , simdi artık tebrıklemeye arayanalra cevabı o versın madem .
Ogluma gelınce gecen sefer cok etkılendı ölü doğum demedik biz ona ama ben bi kerecik görmeden nasıl ölür demişti o zaman 3.5 yasındaydı şimdi daha büyük. Bebek yokmuş ya yanlış anlamışız biz diyebilirim ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?