Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

Evlat sahibi olma umudunun ardından kayıp haberi üzücüdür. Ama bir durup düşünün lütfen sarılıp koklayacak1 evladınız var. Çok şükür.

Evet o söylediğinizide anlayacaktır eminim 2 gün ağlar ve sorular sorar hatta 1-2 ay bile sorabilir
Aklına esmesine bağlı.
Eşin gerçekten saçma davranmış birde teyzelere kadar duyurmak ne yani ?
Bu kadar sıkıntı çekmişsiniz bir kere onu düşünmesi gerkip hassas davranması gerekiyordu
Sanırım oda sevincini paylaşmak istemiş ama yanlış bir tutum sergilemiş
Artık olan olmuş haklısınız bırakın kendisi cevaplasın .....

Orası kapalı bir kutudur ve orda ne olacağını sadece Allah bilir
Ilk bebeğim için yüzde birlik bile sağlık ihtimali vermeyip yüzde yüz özürlü doğacak demişti doktor çünkü gebe olduğumu bilmeden 1 tanesi bile bebeği özürlü yapmaya yetecek iğnelerden 12 tane vurunmuştum eşim dahil herkes aldırmak taraftarıydı kabul etmedim ilk bebekdi yaşım küçükdü yine olurdu vs vs hiçbir söze kanmadım aldırmadım
Evvela adak adadım Rabbim bebeğim sağ sağlim doğdun evime girmeden kurban keseceğim dedim gerçekten doğumdan babaanneme geçtim kurban kesildi dağıtıldı öyle eve geldim
Hep dua ettim dokuz ay boyunca dilim dua da Rabb'ime tevekkül ettim şimdi 12 yaşında şükürler olsun sapasağlam :)
Sabır dua ve tevekkül ayrıca teslimiyet diyorum Rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin
Ha birde imkanınız nisbetinde bol bol sadaka vermeye gayret edin

canım benim rabbim feraha kavuştursun seni oğlunada abi olmayı nasip etsin inş.

Canım 03.01.2016 tarihinde erken doğumla bebeğimi,
can parçamı, güzel oğlumu kaybettim..
Normal doğum yaptım her anı'nı yaşadım.. Ve henüz çok yeni acım..
3 sene beklemiştim bebeğimin olmasını..
En sonunda tüp bebek diyodum çaresi..
Fakat bebeğim yumurta takibiyle geldi yerleşti rahmime..
Lakin benim rahmim onun taşıyamadı,
bebeğimde hiç bi şey yoktu..
Gayet sağlıklı bir bebekti, haftasından önde gidiyodu..
Teşhisim rahim ağzı yetmezliği..
Diğer gebeliklerimde dikiş atılacakmış rahmime,
o'da tutar mı şimdilik hiçbir bilgim yok..
Bunları sana niye anlatıyorum, biraz hafifle diye..
Herkesin anne olma yolunda bir takım sıkıntıları oluyo..
Bana olmaz diye bir şey yok, ben evlenmeden önce
korunmayı bıraktığım ay hamile kalırım sanıyodum..
Ama öyle bir şey yokmuş gülüm!
Üzülme.. İnşallah bebeğin seninledir..
En azından geride bir oğluşun var güzel anne..

Cute inşallah sağlıklı bi bebeğin olur yakışıklı paşamız abi olur sen yeniden bi melek annesi olursun...
Umutsuzluğa kapılmak için henüz çok erken değil mi.. Dilinden duayı eksik etme benimde dualarımdasın

Yakışıklının doğumgünü kutlu olsun

Ah umarım sizinledir bebeğiniz.
Bir arkadaşım boş gebelik teşhisinden sonra 7. haftasında gittiğinde (kürtaj için randevu almaya) kalp atışları duyulmuştu.
Allah yardımcınız olsun. İçinizi ferahlatsın dilerim.

canım ben şuan bile her şeye hazırlıklıyım inan.. dedikleri gibi kapalı kutu içinde ne oluyor ne bitiyor Allah biliyor.
olacaksa her şeyin hayırlısı sağlıklı olsun..

ay inan ağladım okuyunca .
sizi alnınızdan öpüyorum

keşke benim de bir çocuğum olsa belkide hiç olmıycak .... rahmim kist dolu cute . ben napıyım ???

cute mutluluğu yanlış yerde arıyosun. koltuk takımı tabii ki seni yaşadıklarını unutturamaz. aslında işinden izin alsan ailecek bi hafta biyerlere gitseniz...

cute mutluluğu yanlış yerde arıyosun. koltuk takımı tabii ki seni yaşadıklarını unutturamaz. aslında işinden izin alsan ailecek bi hafta biyerlere gitseniz...
işyerindede bana prensesler gibi bakıyorlar bir bardak süt gidiyor kayısı geliyor kimseyede bişi söyleyemiyorum. buarada eşim şuanda işinden izin alamaz bi tek cumartesi evde oda. 18 gündür 2 günde bir doktordayız cumaretsi o günlerden biri.
Allah bir an önce yolumuzu belirlesin inşallah

Bebeğim için sağlıklı olmayabilir dediler. Çünkü hamile olduğumu bilmeden röntgene girdim. Ve üstüne üstlük 5 adet adet sökücü hap içtim. Annem ölüm döşeğindeydi ve ben üxüntüden olamıyorum sanmıştım. Meğerse hamileymişim.

Dr hiç unutmam eşinizle konuşun yarın kürtaj yapalım dediler ve o gün mübarek kandil günüydü.

Tereddüt etmeden. Hayır konuşmucam gerek yok doğurcam dedim.

Eşime hiç demedim. Çünkü aldırma taraftarıydı. Heyetten olumlu sonuç çıktı birşeyi yokmuş dedim.

Dedim de içime sor. 9 ay boyunca Rabbim duy sesimi sağlıklı olsun da çirkin olsun diye yalvardığım ağladığım günler oldu. Ve eşime hiç yansıtmadım. Sabahım akşamım bitmedi. 9 ay millet gülerken içim kan ağladı. Çok istemiştim Rabbim kabul etmişti bana bebek vermişti kıyamazdım kıymadım da.

Doğum günü geldi. Sezaryana girdim. Çok kötü bi ameliyat geçirdim. Çünkü tam uyuşmadan kesim işlemi başlamıştı. O 15 dakika feryat figan bağırarak doğum yaptım. Ama bittiği an o acıyla bile oğluma baktım eli kolu sağlıklı mı diye şükürrr sağlıklıydı.

Sonra topuk kanına bakıldı. Orda da sağlıklı çıktı. Ondan sonra eşime dedim.

Eğer dr lara uysaydım avatarımda ki bebiş yani oğlumun katili olacaktım. Şimdi iki yaş iki aylık.

Rabbime sığındım. Sende sığın. Üzülmemeye dayanıklı olmaya çalış.

Degerlerin kac gun icinde ne kadar yukselmis canim? Bence dis gebelik olsa artis normal devam eder kesinlikle 6+2de kanaman filan olur dis gebelikte daha cabuk ve erken yerlesiyor bebek ve hcg salgiliyor. Alttan ultrasonla baktirirsan belli olur doktor az cok gorur sen dua etmeye devam et

inşallah canım. ama bak kimseye de söyleyemiyormuşsun. böyle büyük dertleri tek başına omuzlayamazsın. sana destek lazım. şimdi aklıma geldi. özel hastanenin psikoloğuna gitsen nasıl olur. yirmi dakikalığına derdini anlatıyosun sadece. konuşup rahatlarsın belki. ben işin içinden çıkamazsam çok kötüysem yapıyorum öyle

Ne denir bilemedim. İnşallah saglıkla,nurtopu gibi bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Dilerim güzel haberlerini alırız. Mutluyum,bilin istedim diye konu açarsın.
Rabbim hakkında hayırlisını versin.
İyi düşünmeye çalış lütfen. Sonu hayırda olsa şerde olsa vardır Rabbimin bir bildiği.

söyle suanda adetım gecıkelı 18 gun oldu

3. şubat 62
6. şubat 94 sıkıntılı , kontrol rahim duvarı kalın
8. şubat 220
13 şubat 1112 kontrol günü
15 şubat 1731 sıkıntılı
17 şubat 2267 sıkıntılı

vajınal usg ıle rahımde kese benzerı bısı gorunmus suanda ya bos kese ya da kıst dıye degerlendırmıs doktor verdıgı raporda yanı hıc emın olamamıs

Senin için dua ediyor olacam sıkma canını sen güçlü bi kadınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…