Evlat sahibi olma umudunun ardından kayıp haberi üzücüdür. Ama bir durup düşünün lütfen sarılıp koklayacak1 evladınız var. Çok şükür.Bundan bir kaç ay evvel aslında çokta aciliyeti olmayan ama artık kesinliklede beğenmediğim koltuk takımlarını değiştirirken Eşime, ayyyy aşkımm çok mutlu olucam düşünsene ne kadar ferah cıvıl cıvıl olacak diye onu ikna etmiştim.
Bu sabah yine o odadaydım , işe gitmeden evvel mutlaka girdiğim baktığım bir iki kurcaladığım bir yer orası benim için ayrıca cok yogunum öyle çokta oturacak vaktim yok buara yaptığım tek şey zaten uyumak .
Fark ettim ki odanın bana kattığı hiçte bişey yok , ne ekstra bir mutluluk nede öfke.
Oğlumun kardeşine hamileyim yani o öyle zannediyor , ona bu haberi verirken içim titremişti en başta aşırı bi tepkı vermedi ama günler günler gecince dersler bittikten sonra koyun koyuna otururken aramızdaki diğer kişiyede laf atmadan olmuyordu.
18 gündür ayrıca bugün oğlumun doğum günü birde onu dün gece rüyamda ormanda kaybolmuş gördüm ve bulamıyordum. Uyandığımda acayip mutsuzdum , uyanalı çok oldu ama hala böyle hissediyorum .
6+2 günlük hamileyim ama tam olarak neye hamile olduğum bilinmiyor ancak netleşen bişey var ki kan testlerine göre (%60 yükseliyor ) sağlıklı bir hamilelik değil bu.Üstelik dış gebelik ihtimalide yüksek ama boş gebelik veya gelişimi durmuş bişide olabilirmiş.
Başıma ne geldi henüz bilmiyorum ama bundan öncekileri biliyorum.
3 Tüp bebek denemesi modern ve alternatif tıpla beraber süre gelen bir süreç, sonra korunurken gerçekten korunurken ve henüz evli değilken ve evlenme ihtimalimiz bile yokken hamile kalışım , sonra bir daha korunurken hamile kalışım ve 4 aylık ölü doğum . Hepsini unuttum kısmen en azından artık burnumun direği sızlamıyor bunları birine anlatırken şimdi peki nasıl unutucam ? Yinemi 10 gün sonra bişey olmamış gibi devam edicem
Ne yapcam ? Nasıl yapcam , nereye gitcem .
Ayrıca birinin bizimkine bu olumsuzluğu haber vermesi gerekiyor ,daha öncedende vermiştim.
Hem çok üzülüyorum , hemde sıkıldım artık yeter diyip bütün bu kaderi değiştirmek istiyorum,
sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?
Ayrıca bu bebeği bütün bedenim kalbim organlarım istiyor ne yapayım?
Söylemeyelim dedim 30 dk sonra ailesine haber vermeye başladı bir kaç gün sonra teyzeleri aradı bende hamile değilim sanırım ben hemen soylemeyelım demıstım bişey yok fılan dıye gecıstırdım kayınvalıdemler umreye gıttı sımdı kardesler hepsii biliyor kesinlikle.
Ayrıca eşimin morelide öyle bozuk ki dağılmış durumda ki ben zaten rezalet uyuyup uyanıp aglıyorum , simdi artık tebrıklemeye arayanalra cevabı o versın madem .
Ogluma gelınce gecen sefer cok etkılendı ölü doğum demedik biz ona ama ben bi kerecik görmeden nasıl ölür demişti o zaman 3.5 yasındaydı şimdi daha büyük. Bebek yokmuş ya yanlış anlamışız biz diyebilirim ancak.
Rahim filmide çekilmiştim test ve muaynede olmuştum ama kimse eşimden bişi istemedi.Detaylı bi jinekolojik muayene şart canım
Rahim filmide çekilmiştim test ve muaynede olmuştum ama kimse eşimden bişi istemedi.
Ben ısrarla ondada bi sıkıntı oldugunu dusunuyorum ama
canım benim rabbim feraha kavuştursun seni oğlunada abi olmayı nasip etsin inş.Bundan bir kaç ay evvel aslında çokta aciliyeti olmayan ama artık kesinliklede beğenmediğim koltuk takımlarını değiştirirken Eşime, ayyyy aşkımm çok mutlu olucam düşünsene ne kadar ferah cıvıl cıvıl olacak diye onu ikna etmiştim.
Bu sabah yine o odadaydım , işe gitmeden evvel mutlaka girdiğim baktığım bir iki kurcaladığım bir yer orası benim için ayrıca cok yogunum öyle çokta oturacak vaktim yok buara yaptığım tek şey zaten uyumak .
Fark ettim ki odanın bana kattığı hiçte bişey yok , ne ekstra bir mutluluk nede öfke.
Oğlumun kardeşine hamileyim yani o öyle zannediyor , ona bu haberi verirken içim titremişti en başta aşırı bi tepkı vermedi ama günler günler gecince dersler bittikten sonra koyun koyuna otururken aramızdaki diğer kişiyede laf atmadan olmuyordu.
18 gündür ayrıca bugün oğlumun doğum günü birde onu dün gece rüyamda ormanda kaybolmuş gördüm ve bulamıyordum. Uyandığımda acayip mutsuzdum , uyanalı çok oldu ama hala böyle hissediyorum .
6+2 günlük hamileyim ama tam olarak neye hamile olduğum bilinmiyor ancak netleşen bişey var ki kan testlerine göre (%60 yükseliyor ) sağlıklı bir hamilelik değil bu.Üstelik dış gebelik ihtimalide yüksek ama boş gebelik veya gelişimi durmuş bişide olabilirmiş.
3 Tüp bebek denemesi modern ve alternatif tıpla beraber süre gelen bir süreç, sonra korunurken gerçekten korunurken ve henüz evli değilken ve evlenme ihtimalimiz bile yokken hamile kalışım , sonra bir daha korunurken hamile kalışım ve 4 aylık ölü doğum . Hepsini unuttum kısmen en azından artık burnumun direği sızlamıyor bunları birine anlatırken şimdi peki nasıl unutucam ? Yinemi 10 gün sonra bişey olmamış gibi devam edicem
Ayrıca birinin bizimkine bu olumsuzluğu haber vermesi gerekiyor ,daha öncedende vermiştim.
Hem çok üzülüyorum , hemde sıkıldım artık yeter diyip bütün bu kaderi değiştirmek istiyorum,
sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?
Orası kapalı bir kutudur ve orda ne olacağını sadece Allah bilir
Ilk bebeğim için yüzde birlik bile sağlık ihtimali vermeyip yüzde yüz özürlü doğacak demişti doktor çünkü gebe olduğumu bilmeden 1 tanesi bile bebeği özürlü yapmaya yetecek iğnelerden 12 tane vurunmuştum eşim dahil herkes aldırmak taraftarıydı kabul etmedim ilk bebekdi yaşım küçükdü yine olurdu vs vs hiçbir söze kanmadım aldırmadım
Evvela adak adadım Rabbim bebeğim sağ sağlim doğdun evime girmeden kurban keseceğim dedim gerçekten doğumdan babaanneme geçtim kurban kesildi dağıtıldı öyle eve geldim
Hep dua ettim dokuz ay boyunca dilim dua da Rabb'ime tevekkül ettim şimdi 12 yaşında şükürler olsun sapasağlam :)
Sabır dua ve tevekkül ayrıca teslimiyet diyorum Rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin
Ha birde imkanınız nisbetinde bol bol sadaka vermeye gayret edin
işyerindede bana prensesler gibi bakıyorlar bir bardak süt gidiyor kayısı geliyor kimseyede bişi söyleyemiyorum. buarada eşim şuanda işinden izin alamaz bi tek cumartesi evde oda. 18 gündür 2 günde bir doktordayız cumaretsi o günlerden biri.cute mutluluğu yanlış yerde arıyosun. koltuk takımı tabii ki seni yaşadıklarını unutturamaz. aslında işinden izin alsan ailecek bi hafta biyerlere gitseniz...
inşallah canım. ama bak kimseye de söyleyemiyormuşsun. böyle büyük dertleri tek başına omuzlayamazsın. sana destek lazım. şimdi aklıma geldi. özel hastanenin psikoloğuna gitsen nasıl olur. yirmi dakikalığına derdini anlatıyosun sadece. konuşup rahatlarsın belki. ben işin içinden çıkamazsam çok kötüysem yapıyorum öyleişyerindede bana prensesler gibi bakıyorlar bir bardak süt gidiyor kayısı geliyor kimseyede bişi söyleyemiyorum. buarada eşim şuanda işinden izin alamaz bi tek cumartesi evde oda. 18 gündür 2 günde bir doktordayız cumaretsi o günlerden biri.
Allah bir an önce yolumuzu belirlesin inşallah
söyle suanda adetım gecıkelı 18 gun olduDegerlerin kac gun icinde ne kadar yukselmis canim? Bence dis gebelik olsa artis normal devam eder kesinlikle 6+2de kanaman filan olur dis gebelikte daha cabuk ve erken yerlesiyor bebek ve hcg salgiliyor. Alttan ultrasonla baktirirsan belli olur doktor az cok gorur sen dua etmeye devam et
Senin için dua ediyor olacam sıkma canını sen güçlü bi kadınsın.Bundan bir kaç ay evvel aslında çokta aciliyeti olmayan ama artık kesinliklede beğenmediğim koltuk takımlarını değiştirirken Eşime, ayyyy aşkımm çok mutlu olucam düşünsene ne kadar ferah cıvıl cıvıl olacak diye onu ikna etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?