Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli sucluluk duygusu hissetmemOf canim ya seni bu kadar güçsüz kılan neyki
koca önemli. Belki blof yapıyordur diye şansımı deneyeyim demiştir.="wiyolet, post: 55161202, member: 760274"]Seni iten adamı ne diye istiyorsun boşayacam demiş ne diye diretiyorsun
Kocasız olmuyormu![]()
Kendimi suclu hissediyorum icimde tam bitmiyor bu sekilde bosanilir miSeni iten adamı ne diye istiyorsun boşayacam demiş ne diye diretiyorsun
Kocasız olmuyormu![]()
Canim sen önce kendine değer ver sen vermezsen kimse vermez kural bu sana boşan diyemem ben ama once bi kendine güven gerekirse desdek al sade ve sadece kendin içinSurekli sucluluk duygusu hissetmem
Sürekli kavga gürültüyle evlilik yürümez heleki daha başindasiniz çocuk yok ona sukredinKendimi suclu hissediyorum icimde tam bitmiyor bu sekilde bosanilir mi
Kendini suclu hissetigin anlarin oluyor mu? Icinizde tam bitti mi pekiEşimle arkadaşlık ederek evlendik,dünyada beni acaba bunun kadar seven birisi varmı diyordum,o kadar mutluydukki anlatamam
Evlendik ve bambaşka birisi olduğunu gördüm
Defalarca uğraştım evliliğimizi kurtarmak için
Ama olmadı
Sadece birkaç ay evli kaldık
Şimdi boşanıyoruz
Mahkememiz var
Daha geçte farkedebilirdim bu özelliklerini dahada yıpranabilirdim
Bir karar aldım
Ve uyguladım
Bazen olmayınca olmuyor rabbim yardımcınız olsun
Su an birine sarilmak istiyorum sevgi sefkat istiyorum. Bu durumda bile yanındayım sarilmak istiyorum. Saplantidan olabilir mi acabaYenı evlıyken şiddet görüyorsunuz üstüne kocanız boşanmak istiyor ve siz kopamıyorsunuz sonucu bilemem de şundan eminim bu aşk sevgi falan değil saplantılılık hali.
Destek alın .