Acı çekiyorum

Bakın bugün dünya kadinlar günü. Nolur bugün sizin için bir başlangıç olsun. Siz kimseye muhtaç değilsiniz. Size şiddet uygulayan, sizden boşanmak isteyen bir eşiniz olmadan da yaşayabilirsiniz hem de çok daha mutlu!

Siz çok değerlisiniz lütfen bunu unutmayın ve kendinizi kimseye, hele de bir erkeğe, asla ezdirmeyin!

="wiyolet, post: 55161202, member: 760274"]Seni iten adamı ne diye istiyorsun boşayacam demiş ne diye diretiyorsun
Kocasız olmuyormu :işsiz:
koca önemli. Belki blof yapıyordur diye şansımı deneyeyim demiştir.

Beni istemeyeni ben hic istemem
Birakin gitsin sizde kendinize yeni bir yol cizin ve hayatinizin tadini cikarin

Dövmek te neymis

Eşimle arkadaşlık ederek evlendik,dünyada beni acaba bunun kadar seven birisi varmı diyordum,o kadar mutluydukki anlatamam
Evlendik ve bambaşka birisi olduğunu gördüm
Defalarca uğraştım evliliğimizi kurtarmak için
Ama olmadı
Sadece birkaç ay evli kaldık
Şimdi boşanıyoruz
Mahkememiz var
Daha geçte farkedebilirdim bu özelliklerini dahada yıpranabilirdim
Bir karar aldım
Ve uyguladım
Bazen olmayınca olmuyor rabbim yardımcınız olsun

Erkekler kolay kolay bosanalim demez
Bosanalim diyen adama hayir dersen ezer seni
Her firsatta sana bir sans verdim iyi kullan der
Icinde bitmiyor olabilir zamanla alisirsin
Heleki siddet gordugun insani bu kadar yuceltme
dik dur hakettigin hayat bu degil

Yenı evlıyken şiddet görüyorsunuz üstüne kocanız boşanmak istiyor ve siz kopamıyorsunuz sonucu bilemem de şundan eminim bu aşk sevgi falan değil saplantılılık hali.
Destek alın .

Eşimle arkadaşlık ederek evlendik,dünyada beni acaba bunun kadar seven birisi varmı diyordum,o kadar mutluydukki anlatamam
Evlendik ve bambaşka birisi olduğunu gördüm
Defalarca uğraştım evliliğimizi kurtarmak için
Ama olmadı
Sadece birkaç ay evli kaldık
Şimdi boşanıyoruz
Mahkememiz var
Daha geçte farkedebilirdim bu özelliklerini dahada yıpranabilirdim
Bir karar aldım
Ve uyguladım
Bazen olmayınca olmuyor rabbim yardımcınız olsun
Kendini suclu hissetigin anlarin oluyor mu? Icinizde tam bitti mi peki

Şiddet görmüşsünüz hala ne sarılması acısı? Mesleğiniz de var yaş 23.

Size şiddet uygulayan bir kocaya karşı neden suçluluk hissettiğinizi anlayamadım.. Burda duygularda bir yanlışlık var: suçluluğu eşiniz duymalı sizinki şukretmek olmalıydı erken kurtuldugunuz için ..

Yenı evlıyken şiddet görüyorsunuz üstüne kocanız boşanmak istiyor ve siz kopamıyorsunuz sonucu bilemem de şundan eminim bu aşk sevgi falan değil saplantılılık hali.
Destek alın .
Su an birine sarilmak istiyorum sevgi sefkat istiyorum. Bu durumda bile yanındayım sarilmak istiyorum. Saplantidan olabilir mi acaba

ailenin yanına dönmekten mi korkuyomusun yada çekiniyormusun? Seni bu adama mecbur kılan şey sadece sevgi mi? Ailenden destek göremezsen kadın sığınma evleri var işe girersin durumunu düzeltince kendi evine çıkarsın gençsin daha yaşayacağın çok seneler var. Şiddetin bahanesi yoktur kadına çocuğa yada hemcinsine hiç farketmez. Değişir diye bekleme değişmez. Bu kadar çaresiz hissetme kendini bence güçlü bir kadınsın hayat ağlayarak geçirecek kadar uzun değil.

Vicdanım çok rahat Çünkü çok uğraştım
Eğer Çekişmeli boşanmasaydım kahrolurdum kendimi iyi tanıyorum Çünkü
Ama dilekçelerde yazanları okudukça yaptığı oyunları görünce kendime kızdım keşke daha önce bitirseydim dedim
Inan düşman düşmana yapmazdı Onun yaptıklarını

Back
X