• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı çekiyorum

Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetturlu degilmisim yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus...

Bak şimdi kalk bi elini yüzünü yıka sonra da bi aynaya bak kendine ben ne yaptım da bunları yaşıyorum, ben kimim neyim , ne için evlendim , ne yaşıyorum evlenmeden önce onu tanımadan önce nasıldım ve şuan ne yaşıyorum ben ne yapıyorum nasıl bir adamla birlikteyim ve ve şunu sor en önemli ben bu adamdan çocuk yaparsam ilerde gözümün önünde yavrumu da döverse ben ne yaparım diye önce kendine sor gerekirse sesli şekilde konuş kendinle konuşurkende morluklarına bakarak morluklarınla konuş bi hesaplaş bakalım.
Kötü bir kadında olsan şiddet değildir bunun çözümü ayrılır eşin olur biter.

Sabah kalkınca da bi güzel makyajını yap güZelce de giyin oh mis git bi avukata görüş raporlarını göster. Çıkınca hemen yeşillik yada varsa deniz kenarı kafanı dinleyecek biryere git kendine bi kahve söyle ve yeni hayatının hayallerini kurmaya başla:)

Önce bi şiddet gördüğünü kabul ettir kendine.sen bildiğin ayrılık acısı çekmekten kolunun bacağının darp acısını hissetmiyorsun yahu. Duygusal olma bu kadar mantıklı düşün birazda kolum bacağım acıyor de kendine ayrılık acısı çekiyorım deme.

Bak şimdi kalk bi elini yüzünü yıka sonra da bi aynaya bak kendine ben ne yaptım da bunları yaşıyorum, ben kimim neyim , ne için evlendim , ne yaşıyorum evlenmeden önce onu tanımadan önce nasıldım ve şuan ne yaşıyorum ben ne yapıyorum nasıl bir adamla birlikteyim ve ve şunu sor en önemli ben bu adamdan çocuk yaparsam ilerde gözümün önünde yavrumu da döverse ben ne yaparım diye önce kendine sor gerekirse sesli şekilde konuş kendinle konuşurkende morluklarına bakarak morluklarınla konuş bi hesaplaş bakalım.
Kötü bir kadında olsan şiddet değildir bunun çözümü ayrılır eşin olur biter.

Sabah kalkınca da bi güzel makyajını yap güZelce de giyin oh mis git bi avukata görüş raporlarını göster. Çıkınca hemen yeşillik yada varsa deniz kenarı kafanı dinleyecek biryere git kendine bi kahve söyle ve yeni hayatının hayallerini kurmaya başla:)

Önce bi şiddet gördüğünü kabul ettir kendine.sen bildiğin ayrılık acısı çekmekten kolunun bacağının darp acısını hissetmiyorsun yahu. Duygusal olma bu kadar mantıklı düşün birazda kolum bacağım acıyor de kendine ayrılık acısı çekiyorım deme.
+100

Çok doğru her kelimesine katılıyorum
Degmez kimse için acı çekmeye

Adam hem dayak atiyor hem bosanmak isteyen taraf
Eeee konu sahibesi siz buna mustehaksiniz
Bu kadar koca delisi olmayin
Siddet var, psikolojik siddet var hala koltuk kanepe yazmissiniz vallahi inanilir gibi degil.
Adam size iyilik yapiyor bosayarak yoksa siz bu berbat evlilige devam ederdiniz

Son düzenleme:
Canım toparlan adam seni istemiyor istenmeyen bi adamın yatağına mı gireceksin zorla kendine değer ver bir an önce silkelen

Adam seni istemiyor boşanma için avukatla görüşüyor sen gurursuz gibi gidip sarılıyorsun!!

Adam ailesi odaklı resmen , çocuk verseymişsin annesinin babasının adını koymayı düşünüyor. Sen anneme anne demiyorsun diyor. Belki de tesettür fikri de aileden çıktı bu da görev gibi sana yaptırmaya çalıştı.

Ya bırak allah aşkına asalak adamlarla ömür geçirmeye ne meraklısınız.

Bacım bırak o kocayı kaç kurtar kendini valla bu ne kadınlar neden kendilerini erkeklere ezdiriyor burada her konu öyle hemen hemen bide gelmiş soru soruyorsunuz sana böyle yapan adamın kıçına tekmeyi koyacaksın tabi.
Allaha şükür engelin yoksa ki engeli olanlarda çalışabiliyor artık sağlıklıysan sapasağlamsan gir bir işe çalış kendi ayaklarının üzerinde dur lütfen bırak şu koca bile denmeyecek adamı sana şiddet uyguladığı halde yine devam etmişsin hatayı sen başında yapmışsın

Aşiretlermiymiş o ne öyle kapalı doğurgan ailesinin adını koyan bi kadın zor bulur robot alsın kendine öküz

Ayrıca sende bı kendine gel allasen nefret etmek için çok sebep var senin boşanmayı istemen lazım

Yahu bir insanın kendine hiç mi saygısı olmaz ya... Vallahi pes.

Önceki konulardan bilenler vardir benim durumu. 9 aylik evliyim. Şiddet gördüm bir kac defa her seferinde kopamadim. Dün gece yine tartistik siddet olmadi. Esim az once ayrilmak istedigini avukatla gorustugunu soyledi. Dusumce yapimiz tamamen zit ama kopamiyorum. Bunlara ragmen simdi sarildim ağladım beni itti. Ben ne yapacagim yasamak istemiyorum gucsuz acizin tekiyim. Icimde bitmiyor bitmiyor...sebepleri ise

Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetture gir dedi yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus...
Yargılamak haddim değil ama, 9 aylık evlilikte aileme çocuk veremıyorsun ne demek. Belki onda sorun. Kapanacağınıza dair söz verdiniz de yapmadınız mı bu neden problem oluyor? Kocanız kendisine değil de ailesinin isteklerine uygun bir eş arıyor belli ki.
Bir kadına el kaldırabilecek kadar aciz bir adam da sizin için ideal bir eş olmamalı. Yarın bu hissettiğiniz duygularınız geçtiğinde daha açık bir şekilde göreceksiniz kendinize yaptığınız kötülüğü. Ailenize gördüğünüz şiddetten bahsedin kesinlikle destek görecekseniz.

Esin de ciddi sıkıntı var güzelim.9 ayda cocugu olacaktı da anasının babasının adını koyacaktıyi okuyunca Allah bilir çocuk nasıl yapiliri bile bilmiyordur dedim.

Özgüvenli ol arkadaşım. Bence bu adamın yanında durman hata. Zamanla herşeye alışır insan. Seni iten, istemediğini söyleyen, şiddet gösteren erkek olmasın daha iyi. Artı ortaçağ zihniyetine sahip. Ne demek çocuk vermedin. Kadının varoluş sebebi sadece çocuk doğurmak mı? Ayrıca daha 9 ay olmuşken? Bu kadar güçsüz olmayın ya gidin destek alın.

yuh ama 9 aylık evlilikte ne çocuğu. hadi ilk aydan hamile kaldın diyelim ki çocuk 7 8 ayda mı doğuyor. ne salak adammış. ben olsam evi ayırır ama boşanmaz süründürürdüm. mahkemede herşeyi söylerdim. şiddet gördüğümü hakaret ettiğini vb. vb.
kocanın dediği şeylerle hakim asla boşamaz. boşanmak istemediğini söyle sürünsün. hemen evlenemesin. zaten evlenmesin o cins adamlar
başka bir hemcinsimizin canı yanmasın.

Kendinize eziyet etmedin bircok cesidi var. Bu kadar mi kendinizden nefret ediyorsunuz.
Silkelenin ve kendinize gelin.
Sizi istemeyeni siz hic istemeyin.

Yapmayın bunu kendinize Allah aşkına hiç mi kendinize karşı sayginiz yok. Caniniza yazık değil mi. Sizi suçlamak istemiyorum kesinlikle. Kimse bunu istemez ama yapmayın hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmüşsünüz. İlerde aldatmamasinin güvencesi de yok. Stockholm sendromu herhalde sizinki. Yapamiyorsaniz psikolojik terapi görün ama kurtulun. Yaşınız da gencmis böyle ömür geçmez. Aileniz destek oluyorsa bir şekilde ayrilin. Sevgi denen şey de bu kadar olaydan sonra kendini nefrete bırakır zaten yol yakinken kurtulun.
Konuyu okurken tamda bunları düşünüyodum ağzına sağlık bunun tam teşhisi Stockholm sendromu gerçekten kendine gel lütfen yarın öbür gün kendine göre birini bulup seni aldatsa ne yapacaksın bence yat kalk şükretki adam daha öyle bişey yapmadan niyetini belli etmiş sana düşen iyi bi avukat bulmak bugün kadınlar günü biz doğamız gereği çok güçlü varlıklarız yeterki gücünün farkında ol ve kendini daha fazla ezdirme erkekler ödün vermeye gelmez bugün gururundan vazgeçersin yarın hayatından hiçbir kadın bu muameleyi hak etmiyor kendine bunu yapma lütfen

Çocuk istemiyor musun yoksa istediniz de olmadı mı?
Iki durumda da farketmez gerçi böyle bir hödük için değmez.
Seni zorla tesettüre sokamaz. Diyelim ki çocuk olmadı ki henüz yeni evlisiniz, hayat arkadaşın olmak için mi evlenmiş yoksa üremek için mi?
Bu zihniyetteki insanlara Allah öyle bi ders verir ki inşallah, ben ne yaptım derler. Kendisi yüzünden olmuyorsa çocuk hadi ki??
Sen güçsüz ve değersiz değilsin, canını yolda bulmadın. Lütfen toparla kendini ve yoluna bak. Böyle bir adama da çocuk verme.. Ailen arkanda mi bir mesleğin var mı? Allah yardimcin olsun..

Kendimi suclu hissediyorum icimde tam bitmiyor bu sekilde bosanilir mi
ne için kendini suçlu hissediyorsun çocuk veremedin diye mi?Haşa sen Allah mısın kocana cocuk verememişsin.O kocana söyle cocugu veren Allahtır.Böylesine cahil ve saçmasapan bir eş için mi ağlıyorsun ne malum sorunun onda olmadıgı belkide kısırdır.Bide seni dövmüş elleri kırılsın Kadınlar günüdede bir demet çiçek yerine sana boşanmayı armagan etmiş.At tekmeyi kıçına.Yüklü nafaka iste ödesin.

Back
X