- 21 Kasım 2012
- 521
- 472
- 103
Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetturlu degilmisim yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus...
Bak şimdi kalk bi elini yüzünü yıka sonra da bi aynaya bak kendine ben ne yaptım da bunları yaşıyorum, ben kimim neyim , ne için evlendim , ne yaşıyorum evlenmeden önce onu tanımadan önce nasıldım ve şuan ne yaşıyorum ben ne yapıyorum nasıl bir adamla birlikteyim ve ve şunu sor en önemli ben bu adamdan çocuk yaparsam ilerde gözümün önünde yavrumu da döverse ben ne yaparım diye önce kendine sor gerekirse sesli şekilde konuş kendinle konuşurkende morluklarına bakarak morluklarınla konuş bi hesaplaş bakalım.
Kötü bir kadında olsan şiddet değildir bunun çözümü ayrılır eşin olur biter.
Sabah kalkınca da bi güzel makyajını yap güZelce de giyin oh mis git bi avukata görüş raporlarını göster. Çıkınca hemen yeşillik yada varsa deniz kenarı kafanı dinleyecek biryere git kendine bi kahve söyle ve yeni hayatının hayallerini kurmaya başla:)
Önce bi şiddet gördüğünü kabul ettir kendine.sen bildiğin ayrılık acısı çekmekten kolunun bacağının darp acısını hissetmiyorsun yahu. Duygusal olma bu kadar mantıklı düşün birazda kolum bacağım acıyor de kendine ayrılık acısı çekiyorım deme.