Acı çekiyorum

Ya canim ben herzaman kendini nasil iyi hissediyorsan nasil o an mutlu olacaksan oyle davranmalisin kafasindayim herzaman ne guru ne kibir mutlu etmiyor cunki..

Ama senin durum farkli canim ne kadar daha ezile bilir ne kadar daha bu duruma tahamul edebilirsinki sanirim calismiyorsun evde oturuyor herseyin merkezine onu koymussun es arkadas ana baba sirdas gibi.. ona verdigin bu vasiflari tek tek alip baskalarina ver onda toplama bunlari gez dolas is bak kendine ilgini ondan azalt zaten diş dunyaya gozunu actikca sana yasatiklarina dur diyeceksin.. Allah sana hakkinda en hayirlisinu nasip etsin

Kız anneleri yavrunuzu çok sevin, öyle büyüsün, sevgiyi iliklerinde hissetsin. Aksi hâlde böyle primitif organizmaları adam yerine koyup sevgi dileniyorlar ya yazık cidden yazık...

Neden kendinize böyle bir hayatı reva görüyorsunuz? Allah’a şükür ki çocuğunuz olmuyormuş. Ya olsaydı? Zavallı çocuğun yanında sürekli aşşağılanan dövülen bir anne olacaktın?
Sen de en güzellerine layıksın. Senin ondan önce boşanma davasını açman gerekiyordu. Lütfen kendine gel ve bu adamdan ayrıl.

çocuğu Allah verir. ayrıca erkek ve kadından olur sankı çocuk sadece kadından mı oluyor da sen vermıyorsun. saçmalığa bak

Kendinize bunu yapmayın ! İlerde belki bebeğiniz olur ona da bunu yaşayamayin ! Anlattiginiz gibiyse herşey yine en doğru kararı kendiniz alın. Sizin hayatınız birine bağlanıp isiginizi söndürmeyin..

Önceki konulardan bilenler vardir benim durumu. 9 aylik evliyim. Şiddet gördüm bir kac defa her seferinde kopamadim. Dün gece yine tartistik siddet olmadi. Esim az once ayrilmak istedigini avukatla gorustugunu soyledi. Dusumce yapimiz tamamen zit ama kopamiyorum. Bunlara ragmen simdi sarildim ağladım beni itti. Ben ne yapacagim yasamak istemiyorum gucsuz acizin tekiyim. Icimde bitmiyor bitmiyor...sebepleri ise

Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetture gir dedi yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus...
Bir evliliğe girerken birtakım sorumluluklar da beraberinde gelir, eşinizin annesine neden anne demediğinizi merak ettim, anne demekle bir aile büyüğünüzü memnun etmiş olmaz mısınız?
Çocuk Rabb'in dilemesi ile olur, çiftlerde sorun olabilir de olmayabilir de. Eşiniz Sizden tesettüre girmenizi isteyecek kadar inançlı biri de nasipte olup olmayacağına Yaradan'in karar vereceğini düşünemiyor mu? Nasibin de şu an yoksa başkası ile evlenmiş olsaydı da çocuğu olmazdı.
Şiddetin affedilir yanı yok.
Hakkınızda en hayırlısını dilerim yürekten.

Back
X