aci cekiyorum :'(

prensess05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
8.282
6
0
Almanya
sevgilimle dün ayrildik

ailem cok sorum yasatti bize istemediler ailesine gelmesinler dediler vs vs

ben bazi verdigim sözleri tutmadim
ona kücük yalanlar attim

o beni hep baski altinda tuttu

dün aksam ayrildik
sabah aradim tekrar konusalim diye busefer sözümde durucami söyledim yemin ettim. olmaz dedi busefer aileme söyledim dedi herseyin bittigini artik hicbirsey eskisi gibi olmicak kendine iyi bak hoscakal dedi
onu seviyorum ben
ve kaybetmek istemiyorum
is yerinde, evde, markete giderken, carsyia ciktigimda hersey bana onu hatirlatiyor.
ben onu cok seviyorum
ne yapabilirim tekrar aksama yada yarin arayip konussam mi?
yoksa herseyi oldugu gibi birakip aci cekmeye devam mi edip unutmaya mi calissam?
gece hic uyumadim düsündüm ailem karsi geliyor diye ondan bu kücük sebeplerden dolayi ayrilmamiz sacmalik!
ama ailesine söylemis durumda oldu ve ailesine biz baristik derse cocuk oyuncagimi bu deyip belki kabul etmicekler!!!

canım günaydın

onu tekrar araman acını hafifletmiycek sen onu arama o seni eğer gerçekten seviyosa arar ama burda işin içine ailelerde girmiş iyi olmamış biraz zaman ver istersen hem ne yalanı bu yalanın küçüküğü büyüğü olmaz yalan söylenmemeliydi

beni sevdigine eminim ama ailesini artik ayak altina almicanii biliyorum coünkü cok cekti ailesi ailemden ve bizden onun icin aramicani biliyorum dedigi sözde de durur.
evet yalan atmam iyi degildi
yalanlar meseka söyledi:gece evden cikmami istemiyordu ki hakli, bense arkadaslarim geldiginde onlari gece eve biraktim ve sevgilime söylemedim aradiginda da annesi geldi aldi dedim gibi yalanlar.
zaman versem de bence tekrar barismayi kabul etmicek!

sanırım biraz beklemen gerekecek

korkuyorum bekledigimde belki hersey icin cok gec olabilir diye.
ben sevidigim icin savasmak istiyorum ilerde keske yapmasaydim keske sevdigimin yaninda olsaydim demek istemiyorum.

korkuyorum bekledigimde belki hersey icin cok gec olabilir diye.
ben sevidigim icin savasmak istiyorum ilerde keske yapmasaydim keske sevdigimin yaninda olsaydim demek istemiyorum.

Eğer ısrarcı davranıp sürekli arar duruma düşersen, sana hakaret edebilir vede bu senin canını dahada çok yakar.Biraz uzak kalsan en azından o da düşünür ve seni merak eder

Eğer ısrarcı davranıp sürekli arar duruma düşersen, sana hakaret edebilir vede bu senin canını dahada çok yakar.Biraz uzak kalsan en azından o da düşünür ve seni merak eder

evet haklisiniz orasini düsünemedim.
peki nekadar beklememi önerirsiniz? kendisi beni arayana kadar mi yoksa ben mi hafta sonu pazar günü filan arasam?

Herkes aynı düşüncede.Beklemelisin,o seni gerçekten senin onu sevdiğin kadar seviyorsa döner.ama olanları unutması için ona zaman ver.3-4 gün bekle.öyle haftalarcada bekleme arayı soğutmayada gelmez.baktın aramadı sen ara olmuyo yapamıyorum bir şans daha ver bana de.hakkında hayırlısı....

evet haklisiniz orasini düsünemedim.
peki nekadar beklememi önerirsiniz? kendisi beni arayana kadar mi yoksa ben mi hafta sonu pazar günü filan arasam?

Öncelikle stratejik davranmam lazım.Arayıp ne diyeceksin? Sen üsteledikçe o yok olmaz , bitsin ben artık yapamam diyecek.Cevapları bilmek ayrı , duymak ayrı.Sen daha iyi tanıyorsun onu.Tepkilerini bildiğinden ne kadar beklemelisin kararı sana kalmış

hersey icin tesekkür ederim size, icimi biraz olsa rahatlattiniz. annesi beni cok sever annesini arayip durumu anlatsam neler cektigimi ve onu kabetmek istemedigimi sizde ise yarar mi?
3-4 gün beklicem eger aramazsa ben aradigimdada olmaz derse kaderimizde yazili degilmis demek. aci cekerek hayata devam etmek kaliyor bana.

Anneler bazen işe yarar ama ters tapmesin bu defa.Sinirlenmesin yani.Bekle biraz sakinleş.Çok zor evet.Ama sabır elde etmek isteyince işe yara. Birde hayırlıysa gelir, zaten hayırlı değilse birşey vesile olur.

bence aramadan önce otur düşün ailenin istememesinin sebeplerini sen bu sebeplere rağmen onla olabilecekmisin , onun ailesini , sevgilini düşün , kalem kağıt al tek tek iyi kötü yönlerini yaz eğer iyi yönleri çoksa ara konuş çok sevdiğini söyle neden ona böyle davrandığını herşeyi ona anlat, Ailem istemsede ben seni çok seviyorum sende çabalarsan olur de ve düşünüp kararını vermesini rica et. Eğerki o seni söylediklerini düşünüp seviyorsa devam edelim der yoksa ayrılalım der inanki son kararı ayrılmakta olsa sen kendine ben herşeyi yaptım sonuna kadar gittim diye düşünür kendi psikolojini rahatlatırsın şimdi tekrar aramazsan ilerinde içinde hep bir uhde kalır. son kararı ona bırakırsan en azından zamanlada acılarının biticeğini bilirsin kalbin ruhun rahat geleceğine yön verirsin
belkide devam kararı verir o zamanda ballı kaymak olur
umarım karışık yazmamışımdır Allah senin için herşeyin hayırlısını versin

Anneler bazen işe yarar ama ters tapmesin bu defa.Sinirlenmesin yani.Bekle biraz sakinleş.Çok zor evet.Ama sabır elde etmek isteyince işe yara. Birde hayırlıysa gelir, zaten hayırlı değilse birşey vesile olur.

insallah hayirlidir da yine barisiriz. allahtan hep hayirlisini diledim. dualar ediyorum insallah hersey düzelir.

insallah hayirlidir da yine barisiriz. allahtan hep hayirlisini diledim. dualar ediyorum insallah hersey düzelir.

İçini ferah tut derim ben.Eğer geleceği varsa gelir.Sen nasıl olsa istiyorsun.Oda isterse tamamdır. Ama sabır.Maalesef beklemek zor ama sonu iyi olacaksa beklenir.İyi bak kendine gelişme olursa bilgi verirsin.

bence annesini arama.aileyi karıştırma hiç.ilerde bişey olur başına kakar kaynanan :) kendi aranızda çözmeye çalışın.hem belki annesinin araman erkek arkadaşınında hoşuna gitmeye bilir.daha çok kızdırmayalım derim.

cok tesekkür ederim.
daha önce yazdigim hikayelerimizi okudunmu bilmiyorum ama ben bi özetliyim:
ben almanyada yasiyorum sevdigim türkiyede. secdigim bana hep hediyeler gönderir benim mutlu olmam icin elinden geleni yapar (tek tas yüzük gönderdi mesela) hatta bana her ay sorar paraya ihtiyacin varsa para göndereyim diye.
yeri geldiginde ailesinin karsisina gecip dürüstce konumayi ve ailesinin olumsuz birsey yapmasini engelleyen biri. hep ailelerimizin rizasi olsun onlari kirmayalim gibi sözler kullanan biri. simdiye kadar ne aileme ne arkadaslarima neden bana hakaret etmis degil.
ailem onu istemiyor cünkü onun bir isi olmadigini düsünüyorlar, cok konusan biri cok hata yapar diyorlar, aslinda ailem onunla tanismak bile istemiyor. bazi akrabalarim tanisti ve gercekten cok iyi biri oldugunu söylüyorlar.
ailem tanisma sözü verip sözünde durmadigi icin bana 3 secenek sundu
1. aileni ikna edip yüzük taktirmak
2. seviyorsan eger benimle kacarsin
3. yollarimizi ayirmak
ben ailemi ikna etme yolunu sectim
bazi sorunlar yasadik tartistik ayrildik ama ben gercekten cok pismanim
keske alttan alip onunla ayrilmasaydim..

sabah konustugumda bana dedi istersen annemi ara konus sansini dene dedi size sormak istedim aramadan önce.

konu şimdi aydınlandı.aslında çocuk yapılabilecekleri söylemiş.Başka ne denebilir.Kaçmak falan onlar geçmişte kaldı tabi de.İş - güç bunlar önemli.Eğer gerçekten aile kurabilecek konumda değilse, bu ayrılık sürecinde iyice düşünmelisin

hiç kimselere sormadığım ve buradada utanarak sormak istediğim sorumu sormak istiyorum
cümlem karışık mı oldu ne
ne işle meşgul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…