- Konu Sahibi prensess05
-
İzin ver biraz nazlansın.Napalım.Kolay olmuyor herşey her zaman değil mi?
evet güzel bir fikir. sorun iste telefonda ikna etmek sevdigimi. ben ancak 1 hafta sonra türkiyede olucam.eger telefonda ailemi ikna ettim dersem inanmayacaktir bana. ooofff oofff hayat nekadar zor
canım dediğim gibi aynen şöyle de ozaman
"(aşkım falan karıştırmadan) meraba 1 hafta sonra türkiye'de olucam. Bu süre zarfında seni aramıycam senin biraz düşünmene izin vericem ve buna sanıyorum ki çok ihtiyacın var. 1 hafta sonra sana çok önemli bir haber vericem bu ikimizi de ilgilendiriyor. Telefonda konuşabiliceğimiz bir konu değil. Bu kadar günün hatırına buluşmamızda bir sakınca yoktur umarım. " de. Ama sakın telefonda anlatma olayı. Merak etsin ki buluşmaya gelsin.
Ki aileni ikna ettiğini duyunca yumuşycaktır.
canım dediğim gibi aynen şöyle de ozaman
"(aşkım falan karıştırmadan) meraba 1 hafta sonra türkiye'de olucam. Bu süre zarfında seni aramıycam senin biraz düşünmene izin vericem ve buna sanıyorum ki çok ihtiyacın var. 1 hafta sonra sana çok önemli bir haber vericem bu ikimizi de ilgilendiriyor. Telefonda konuşabiliceğimiz bir konu değil. Bu kadar günün hatırına buluşmamızda bir sakınca yoktur umarım. " de. Ama sakın telefonda anlatma olayı. Merak etsin ki buluşmaya gelsin.
Ki aileni ikna ettiğini duyunca yumuşycaktır.
evet öyle diyebilirim. ama cok inattir ve gururda var galuba busefer isin icinde. beni onu 6,5 senedir taniyorum ve inanin bana birkere hayir dedimi kolay kolay ikna olmuyor. ama denemekte sakinca yoktur. en azindan barismak icin herseyi denedim diyebilirim.
canım sanırım sen onun çok üstüne gitmişsin ve artık kaybetmekten korkmuyor gibi görünüyor.
Buluştuğunuz da sakın ama sakın yalvarır gibi konuşma..
Unutma ki senden daha değerli değil hiç kimse..
En son da bana 3 seçenek sunmuştun ben ailemi ikna etmeyi seçtim ve ikna ettim şimdi ben sana soruyorum gerçekten bitirmek istiyor musun bunca şeyin üstesinden gelmişken falan de işte. Ama bunu ben sensiz yapamıyorum gibi değil olgunlukla aklı başında bir kız olarak yap Erkekler güçsüz kadınları sevmezler. Seni elinin altında nasılsa diye görmesin.
cok tesekkür ederim.
daha önce yazdigim hikayelerimizi okudunmu bilmiyorum ama ben bi özetliyim:
ben almanyada yasiyorum sevdigim türkiyede. secdigim bana hep hediyeler gönderir benim mutlu olmam icin elinden geleni yapar (tek tas yüzük gönderdi mesela) hatta bana her ay sorar paraya ihtiyacin varsa para göndereyim diye.
yeri geldiginde ailesinin karsisina gecip dürüstce konumayi ve ailesinin olumsuz birsey yapmasini engelleyen biri. hep ailelerimizin rizasi olsun onlari kirmayalim gibi sözler kullanan biri. simdiye kadar ne aileme ne arkadaslarima neden bana hakaret etmis degil.
ailem onu istemiyor cünkü onun bir isi olmadigini düsünüyorlar, cok konusan biri cok hata yapar diyorlar, aslinda ailem onunla tanismak bile istemiyor. bazi akrabalarim tanisti ve gercekten cok iyi biri oldugunu söylüyorlar.
ailem tanisma sözü verip sözünde durmadigi icin bana 3 secenek sundu
1. aileni ikna edip yüzük taktirmak
2. seviyorsan eger benimle kacarsin
3. yollarimizi ayirmak
ben ailemi ikna etme yolunu sectim
bazi sorunlar yasadik tartistik ayrildik ama ben gercekten cok pismanim
keske alttan alip onunla ayrilmasaydim..
süper çok sevindim, sabırmı ile yarayan.Yolunuz açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?