Acı çekiyorum:(

Sen de agir seyler yaz ve onlar sana cevao veremeden engelle her yerden
Erkeklgine laf et erkekler cok takar ya boyle seyleri icten ice bile olsa. Kiza da laf sok seninleyken bile hayatinda ben vardım iste ikiniz de bu kadar migdesiZ ve namussuzsunuz falan filan iste aklina geleni yaz. Kicina bike takmadigini gosterecek eglendigini gosterecek bi fotonu da atabilirsin.
Aynısının kizin da basina gelebileceğini falan söyle

çok üzüldüm ama sen onlara üzüldüğünü belli etmicektin...mutluluklar dileyip çekilcektin..şuan onlar sefa sen cefa çekiyorsun...ilgilenme sakın..rahatsız etmeyin beni herkes kendi yoluna baksın de...fotoğraf yollarsa ilgilenmiyorum al tepe tepe kullan de...

Bu insanlar kesin problemli. Eger fotograflari durduk yere taciz eder gibi gonderiyolarsa, yani sen sinirlendikce eski sevgiline sarmiyosan aklima tek bir ihtimal geliyor. Bunlar anladigim kadariyla siz daha ayrilmadan ufak ufak baslamislar. Erkek arkadasinin vicdan yapip sana hal hatir sormasindan bu kiz rahatsiz olmustur. Hala onu mu seviyosun yoksa sevmiyosan ispatla. Fotograflarimizi gonder falan demis olabilir. Nasil yazdim ama :)
Her neyse yasadiklariniz gercekten cok agir. Fakat boyle insanlar icin uzulmek degil yalnizca arkalarindan kufuru basip sonra bosvermek gerekiyor. Inanin disarida sizi bekleyen biiir suru tas gibi herif var, bir an once toparlanin onlari bekletmeyin :)

Hiç üzülme.. Sevdiğin insanın gerçek yüzünü görmüş oldun.. Eski sevgilin uçkuru uğruna senden ayrılmış.. Merak etme, o kızdan daha güzeli karşısına çıkarsa onu da aldatır.. O kişinin fıkratın daa, kanın da var.. Onun ki aşk değil, nefsini eğlendirmek.. O kişi evli olsa dahi, eşine sadık kalamaz aldatır da... Bence sevinmelisin..
O kişiliksiz, insan suratlı hayvanlarla da muhattap olma, bırak kendi pisliklerin de boğulsunlar..

Anaaa.Kızda manyak çıkmış.Ne olursa olsun ben kimseyi bu derece üzmezdim Allahtanda korkmuyolar salakmı bunlar ne bunlar ben anlamadımki.Valla canım senin eskiside çokkk vicdansız merhametsiz terbiyesiz bi insanmış.Bence iyi kurtarmışsın kendini.Manyak herif.

Engelliyorum başka hesaplardan kız yolluyor ... Çıldırmak üzereyim artık şimdi tüm sosyal medya hesaplarımı kapadım ... Kapamadan da az önce kıza mesaj attım ... Beni senin için aldattı yarın bir gün seni de başkası için aldatır bu lafımı asla unutma ... Dedim ... Cevap da veremez artık ...

Cok iyi yapmissin zaten onlar iğrençlik konusunda ruh esi olmuslar burbirlerine
Uzul ama sakin onlara yansitma
Sakin bir daha da onların hesaplarına falan bakma
Insallah karsina "adam" cikar bu kez o da esin olur :)

ya..cok uzuldum gercekten
engelleyin heryerden o iki manyagi da..
eminim cok zordur,hazmedememiniz cok normal ama gecicek emin olun..
Allah bugunler gormemise yasamamisa cevirecek..
cani yanan sabretsin,can yakan ise cani yanacagi gunu beklesin diye bir hadis var..emin olun yanlarina kalmaz bu yaptiklari

e bu adam nisan ayından beri birlikteyse bu kızla?
onu da seninle aldatmış olmuyor mu?

bu tür insanlarla dalaşmaya gelmez, seviyelerinin çok düşük olduğu belli.
ayrılmanın bile bir adabı, raconu vardır. 2si de adam değilmiş.

sana tavsiyem her türlü mecrada facebook olur, telefon olur vs 2sini de engellemen ve artık sana ulaşamamalarını sağlaman.
garanti veriyorum onlar da ayrılacaklar. hep böyle olmuştur çünkü.

aklıma nedense deniz seki ve klarnetçi sevgilisi geldi. deniz seki bir programda adamın elinden tutarak "aşk bu, biz aşığız" falan demişti nispet yapa yapa. adam evliyken.
ne oldu? kadın hapislerde sürünüyo, öbürü piyasadan silindi gitti.

sen sabret. Allah mazlum ve sabredenlerle beraberdir. sen 2si de ol ki Allah'ın yardımı hızlansın.dua hakkını onlara beddua ederek harcama, kendine dua et. o adamı unutturacak, senin kadrini kıymetini bilecek birinin karşısına çıkması için dua et.

Engelle telden sosyal medyanı kapat gerekirse sana ulaşamasınlar.
Sana bunu yapmalarına izin verme..

okuyunca inanamadım gerçekten,seni çok iyi anlıyorum,çektiğin acıyı..Hiç üzülmeye değmeyecek bir insan,Allah'a havale et.Numaranı değiştir.Sana kötülük etmiş olsa da,onun için yüreğin yanacak biliyorum.Doktordan bu konuda daha üst düzey bir destek iste.Allah yardımcın olsun kardeşim

ayrıcada haklıysan,Allah bu yapılanı yarına bırakır ama yanına bırakmaz.Acele etme sabret,beddua etme,Allah'a havale et

Serefsizler benim eski de oyle yapti benleydi ama baktim uzak uzak davraniyor icine kurt dustu benden gizledigi face adresini buldum bi baktim bi kizla opus koklas resim profil resmi aradim arama beni boyle ama nasil sanki kotu kadinlar olurda uzaklastirmaya calisir ya oyle konusuyor benle yahu adam iki hafta once canim cicimdin neyse oyle tas bastim bagrima sonra dondu ama ben kapimi kapattim bu itte doner ama sen uzaklas hemen ne var ne yok at psikopat mi ne bunlar yahu.

Ne basit insanlar var ya
Üzulme arkadasim degmez toparlanmana bak tabii uzuleceksin ama çokta yipratma kendini insallah nasibinde cok daha iyi biri vardir bu gunleri unutturur sana en kisa zamanda

Anlamiyorum bunlar seni oldurmekmi istiyor?niye durmadan sana resim gonderip mutluluk mesajlari veriyorlar?Allah belalarini verir merak etme sen mutsuzken bu durimdayken mutluluklari daim olmaz.ilahi adalet var.bence sen onlardan gelen hic bir seye bakma bi sure internetden uzak dur toparlan.Hayat devam ediyor maalesef bir adamin seni boyle yikmasina izin verme

Ay canim ya allah yardim etsin sana agla gercekten canim cikasiya kadar agla bütün sinirlerini bosalt inan bana sonrasinda cok rahatlicaksin biliyorum cok zor ama zaman lazim sen onun gitmesinden deil verdigin emeklerin bosa cikmasindan cekiyorsun bu aciyi agla sakin eve kapanma cik gez yeni cevre edin kendini disari at cok iyi gelicek asla kendini birakma sakin salma ve onlara hic birsekilde yazma muattap olma birden alakani ilgini cek üzgün oldugunu sakin belli etme aniden toparlandin sansin o seresfiz adam benim ardimdan nasil böyle ayaklandi diyip kendi düsünsün inan bana görüceksin cabucak iyilesiceksin.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…