- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi sancilipandora
-
Cok iyi yapmissin zaten onlar iğrençlik konusunda ruh esi olmuslar burbirlerineEngelliyorum başka hesaplardan kız yolluyor ... Çıldırmak üzereyim artık şimdi tüm sosyal medya hesaplarımı kapadım ... Kapamadan da az önce kıza mesaj attım ... Beni senin için aldattı yarın bir gün seni de başkası için aldatır bu lafımı asla unutma ... Dedim ... Cevap da veremez artık ...
Hah onlar kendilerine acisinO kız biliyormuş ... Kızın kendi Dedi " sen üzülürsün diye acıdığından ayrılamadı " Dedi
Merhabalar kızlar. Bu mesajı ağlayarak yazıyorum çünkü içimdeki acı geçmiyor. İki yıllık bir ilişkim vardı.30 yaşındayım ben.Klasik hayaller evlenecez , mutlu olacağız vb. Çok aşıktım ben ona.Hala da aşığım yaAğustos ayında hiç bir sebep yokken güle oynaya telefonda konuşurken benden ayrılmak istediğini söyledi.Neden dedim.Mutsuzum senle sana aşık değilim anladım dedi. Tamam dedim.Ciğerim yana yana. Ama ruh gibi gezdim o süreden sonra. Arkadaş gibi yazmaya devam etti. Hal hatır sormaya.Meğer vicdanını rahatlatıyormuş. Başkası mı var dedim.Başkası için mi gittin dedim hayır dedi ama içime kurt düştü. Sosyal medya hesaplarından bir kızdan işkillendim. O kızın hesaplarına bakınca da nisan ayından beri bunların birlikte olduğunu gördüm. Bizim şarkımız dediğimiz şarkı artık onların şarkısı olmuş. Ben onu işte koşturmaca içinde sanarken o kızla birlikte türkiye turuna çıkmış. Bu resimleri görünce yıkıldım. Mesaj attım. Neden bana yalan söyledin diye hesap sormak istedim. İşitmediğim hakaret kalmadı. Kızla resimlerini yolladı bana öpüş koklaş. "sANA HİSSETTİĞİM ŞEY AŞK DEĞİLDİ BAK AŞK BU" dedi. Bir sürü resim. Sonra kız bana facebook üzerinden yine mesaj atıp biz birbirimize aşığız sen otur yan diye mesajlar attı. Sevdiğim adamı öperken çekindikleri resimleri yolladılar. Toparlanamıyorum. Nefes alamıyorum. Sürekli bağıra bağıra ağlıyorum. Psikiyatra gittim ağır depresyon dedi. İlaçlarla ayakta duruyorum. Bunu bana yapanın ikis enemi geçirdğim adam olmasına anlam veremiyorum. Hazmedemiyorum. Bugün yine sabahtan kız mesaj atmış bana. Yine resimlerini göndermiş. Ağlaya ağlaya aradım adamı neden ya neden yapıyorsunuz bunu yeter dedim. Beddualar ettim. Ben çektim sen daha beter çek dedim. Senin ahın kabul olacak olsa allah seni böyle mi yaratırdı dedi. Çok kötüyüm kızlar nasıl toparlanacağım bilmiyorum.Böyle çirkin şekilde terkedeilmeyi hak etmedim ben kabullenemiyorum sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?