Acı çekiyorum:(

Ne vicdansız insanlar var yaa. Merak etme canım Allah kimsenin ağlayarak kaybettiğini kimseye gülerek kazandırmıyor. Birbirlerini gerçekten seviyor olsalardı sana sürekli mesaj atmak yerine seni her yerden engellerdi. Sana olan kinleri onları birbirlerine bağlamış aşk değil yanii o. Allahından bulsun ikisi de.

yemin ediyorum sinir oldum okurken.
Allah'a havale et, öyle bir çekerler ki, sen de şaşarsın.
sana bir daha mesaj atarlarsa; kişilik haklarının taciz edildiği ve psikolojik şiddete uğradığın için şikayetçi olacağını yaz. hatta bunun ucu açık adama bile rahatça dava açılır. açmasan da korkut, seninle uğraşmasınlar.
bunlar ne kadar kötü insan.

pislik herif Allah ona bin katını çektirsin inş ruh hali dengesiz insanlar bulmuş birbirini kalk kendine gel hayat devam ediyor nasıl sinir oldum ya

Senin halinde ne varmış da bedduan kabul olmayacakmis? Ne kadar buyuk konusmus oyle. Zalimin ettigi yanina kalmaz. Sukret, sosyal medya hesaplarini dondur. Allah'a havale et, iyi olursun insallah.

Senin ahın kabul olacak olsa allah seni böyle mi yaratırdı dedi.

Bu ne demek ...

Ahı kabul olmayacak diye korkmuyorsan ne diye kızı arayıp hal hatır soruyorsun ...

Konu sahibi sen bunlar için mi ağır depresyondasın . 2 yıllık söz verdiği insanı sana aşık değilim diye bırakan adam evlensen ne bekleyeceksin ki .

Hangi köşe başında aşkı yakalayacak diye mi düşünüp üzüleceksin . Engelleyemiyor musun bunları kendinden

Ben gerçekten bu kadınları anlamıyorum. Nasıl bu kadar iğrenç olabiliyorlar. Evli olduğunu bile bile bir adamla görüşüp adamın eşine msjlar atıp duran kadınlar biliyorum, yahu o senin hemcinsin nasıl olur da bu kadar aşağılaşıyorsun. Biriyle görüştüğünü bile bile başkasıyla görüşmek nedir. Hadi yaptın diyelim eski sevgiliyi taciz etmek nedir ya. Ne yapmaya çalışıyorlar. Siz gönlünüzü ferah tutun böyle iğrenç insanlar için üzülmeye bile değmez. Yakın zamanda onun da başına gelir ya hadi neyse. Derin bir nefes alın ve başka şeylerle ilgilenmeye çalışın. Bu zamanlarda farklı hobiler edinmek iyi gelebilir

Arkadaşım aklini basina al sakin sakin muhatap olma heryerden engelle hic bi acik yol bırakma aci çekmekte haklisin ama bu kadar çirkin bi duruma daha fazla izin verme

İkisi de çok iğrenç mahluklarmış!
2 yılını geç, hayatını kurtarmışsın.
Bu pislikten kurtulduğuna sevin..

resmen iki kalitesiz birbirlerini bulmuşlar, siz kaliteli geldiğiniz için aşkı yaşayamamış belli ki, çünkü alışmadık g.tte pantolon durmaz hiç üzülme.

Sizin resimleriniz yok mu ya hiç ikinizi aynı anda idare ederken olan tarihten? Sen de kıza onu gönder, 'senin miden bu adamı kaldırdıktan sonra sana diyecek hiçbir lafım yok canım, mutluluklar' de. Sonra da ikisini de engelle gitsin. Allah böyle insanları ıslah etsin ne diyeyim.

Gun gelir devran doner tatlim. Ahını almis bu iki insan musveddesi. Eminim ki aci aci cikacak onlardan.

Once sen herseyde onlari engelle. Telden netten felan. Sonra baska birsey bul kendini oyala. Devamli onlari düşünme.

Sevgilin pislikmis, yeni sevgilisi de k....r

Ama korkma eden bulur. Bu adamdan kurtulduguna sukret. Bak gor. Eski sevgilin yeni sevgilisine neler neler edecek. O senden de beter cekecek.

Uzulme sakin. Degmez.

ya inanamıyorum. gerçek mi bu?
insanlar ne zaman bu kadar kötüleşti.
şaka gibi.
2 sene boyunca o adamın bu kadar şeref yoksunu olduğunu hissetmediniz mi?

siz neden ağlıyorsunuz hem.
güçlü durun.
o kadın! ile o şeref yoksunları size nasıl ulaşıyorya. engelleyin gitsin.
güçlü durun.
onlar kudursunlar.

Sosyal medya hesaplarinizi kapatmisiniz zaten. Mumkunse hattinizida degistirin. Birakin ne yapmak istiyorlarsa yapsinlar siz kendi mutlulugunuza odaklanin. Bir gun size tum yasadiginiz kotulukleri unutturacak ve gercekten sevecek biri ile karsilasicaksiniz ve bu gunlerinizden gulerek bahsediceksiniz.

Son düzenleme:
yok artık
senin o sevdiğim dedin adam şerefsiz bu kesin bişey de
o kıza diyecek çok güzel ve hoş bi lafım varda neyse bende kalsın siz anladınız zaten
yavrum ne ağlıyorsun bu adam için?
ya bi defolsun gitsin
bunu şimdi yapan bu lafları şimdi diyen adam zatennnn senle evlense yine yapardı ki
bence inadına güllllll inadına beee
inan banaaaa onların ki aşk meşk falan fistan değil!
iki gerizekalı bulmuş birbirini
kapat hattını engelle her yerden bi daha da muhatap alma
gün gelir devran döner bunu da unutma

Adi insan çok dünyada. İnan durumuna çok üzüldüm.
Derhal onların sana ulaşmalarını engelle.
Daha fazla seni incitmelerine izin verme lütfen
Allah yardımcın olsun.

Allahimm.. Sabiir.. ya sabır.. Numaralarını sosyal medyalarini hemen engelleyin. Siz muhattap oldukça pisliklesiyorlar.. Görursunuz o aşk dediğini de ne oluyormus? Yaptıkları yanina kalmaz.. Yasattiklarini yaşamadan hiç kimse ölmezm Siz sadece dua edin bol bol.. Ve kim için ne için kendinizi böylesine yiprattiginiza bakın.. Değer mi? Hiç kimse sizden daha önemli değil.. Siz kendinizi toparlamaya bakin. Kendinizi üzüp harap edip onları sevindirmeyin.. Dimdik durun. Umursamayin. Zaten engellerseniz iyileşme döneminiz başlayacak. Engellemediginiz için sürekli foto gonderecekler.. Defedin su asalaklari hayatınızdan. Güzel temiz bir sayfa açın. Bol bol duaa.. Tevekkul edip Allaha birakin.. Sonra da izleyin.

kesinlikle hattınızı değiştirin onların size ulaşmasına izin vermeyin burdan yazmak kolay olur belki ama canınız çok yanıyordur eminim 2 yıl az değil ama şöyle düşünün böyle bir insanla evlenseydiniz çocuğunuz olsaydı aynı şeyi o zaman yapsaydı ne olurdu güçlü durun ve size ulaşmalarını engelleyin kimsenin ahı kimsede kalmaz çok şahit oldum emin olun

Çüş :) neden peki? Kötülüğün nedeni mi olur gerci. Adamin sesini duymadiysan cevap yazan hep o kızdır. Sindirememis seni belli ki.

ne kadar ş ... siz insanlar var ya . ezikler
insanlarda hiç vicdan kalmmaış
bence bunları engelle yada mahkemeye ver
beni rahatsız ediyorlar de buna hakkın var
yada o pislik resimlerini nete ver gitsin sapıklar dadansın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…