Acı çekiyorum:(

ben çok gördüm de bu kadar salaklarını görmedim arkadaş
sanki sen aralarına girdin neyin nispeti bu
ay çok çirkin ya
ediyle büdü ya . üzülmene değmez . ben olsam öyle bir adam gözümden anında düşerdi .

dava açabilir .
rahatsız ediyorlar taciz ediyorlar çünkü
bence sakin kalmalı karşılık vermemeli ve savcılığa suç duyurusunda bulunmalı . asla cevap vermesin .

Ya sabır nasıl bir akşam bu tüm bayanlar dökülüyor.. Allahım beterinden saklasın cümlemizi.
Canım kimsenin ahı kimsede kalmaz önce bunu düşün rahatla.
çalışıyor musun bilmiyorum ama kendini bir şeylerle zorda olsa oyalaman lazım...

Taciz de var tahrik de. Üstelik ruh halini bozmaya yönelik eylemlerde de bulunuyorlar. Sen psikiyatriden buna dair rapor alıp, dava açsana. Ama haber verme. Şoka girsinler ve sakın geri çekme.

Ben çömezim bilemiyorum böyle bişey var mıydı ama vardı diye hatırlıyorum.

Akıl ve ruh sağlığına saldırı var seni tahrik etmeye çalışıyolar. Bence bunlar davaya konu olabilecek durumlar. Sitemizin avukatı necdet beye danışın olur derse bi avukata gidin onlara zindan edin hayatı.

Sakın siz de onkara foto falan yollamayın. Masumiyetinizi hep koruyun.

İnşallah bilen arkadaşlar yardımcı olur. Ben emin olamadım.

Reactions: anu
allah belalarını versin dicemde birbirlerini bularak bulmuslar belalarını

Şimdi bu adamla evlendiğini bi çocuğunuz olduğunu ve ayakların yere değmeyecek kadar mutluluktan uçarken onun şuanki yaptığı şeyi o zaman yaptığını düşün,felaket dimi düşünmesi bile korkunç ama korkma hiçbiri gerçekleşmicek çünkü bu ikiyüzlü karaktersiz ve vicdansız bi varlıktan kurtuldun...bulduğu kızda kendi gibi sorunlu demekki aşkı bulması için kendisi gibi bi karaktersiz ruh hastası bi varlık lazımmış şuandan itibaren üzülmeyi bırakıp şükretmelisin.

adam tam bi ruh hastasi kiz sadist.bulmuslar birbirlerini..yaa utanmadan sana nasi resm gnderiyolar.bde hakaret.engelle bunlari sana ulasamasinlar..devm ederlerse savciliga sikayet edicem de tehdit et..kendi pisliklerinde bogulsunlr..cok sey diyesm var da diyemiyrm iste..

İnsan böyle bir şeyi nasıl yapar aklım almıyor. Allah'ım tez zamanda belalarını verir İnşallah. Tahammül edilebilir bir şey değil canım sabır diliyorum sana. Bunun karşılığını alacağından şüphen olmasın.

Ben şunu anlayamıyorum bir insan 2 yıl boyunca gezip tozduğu,öpüp kokladığı,canım ciğerim diyip elini tuttuğu insana nasıl böyle işkence edebilir üstelik zevk alırcasına? Bu insan mı sana acıdığından ayrılmamış,merhameti o zaman varmış madem şimdi niye kırıntısı yok? Sadistlik bu..ya eksik anlatıyosun,belki çok üsteledin rahatsız ettin,bıktırdın falan? Ya da cidden bir sadistten kurtulmuşsun

Ben onu uygunsuz iliskilere girdigi icin biraktim, al senin olsun hayrini gor dedikten sonra ikisini de engelle.

Onlar sizin ahinizi aldi diye mutlu olmicak sizde böyle bir pislikten kurtuldugunuz icin kendinizi sansli sayin demekki karsiniza hakketiginiz biri cikcak insALLAH

Çok iğrenç bir durum.Senden neden ayrıldığı belli işte kendi kalitesine göre birini bulmuş.Git bir sadaka ver bu adamdan kurtulduğun için.

birincisi sen bu adam için değil sana yapılan şerefsizlik yüzünden acı çekiyorsun.... sen 30 yaşında isen bu adamsı da aşağı yukarı bu yaştadır ve bu yaşta bir adamsı böyle çocukça şeyler yapabiliyor :) arkadaşım toparlanmalısın ne yapıp edip toparlanmalısın... doktor ilaç yalan senin toparlanmanı geciktirir. arkadaşlarınla dışarı çık telefonunu sosyal medya hesaplarını değiştir. sadece tel numaranımdeğil markasını bile değiştir sana ulaşamasınlar engelle. yeniden başla yıllardır yapmak istediğin birşeyi yap ne biliyim dil öğren mesela fotoğraf gruplarına katıl vs vs vs... dua et bol bol iyi gelecek... bu insanlar sen onlara bulaşmadan sana bulaşıyorlarsa bir kere o kızın hayatında bir gölgesin ve hep öyle kalacaksın ve sen mutsuz oldukça onlar mutlu olacak ama ne zaman ki toparlarsın kendini o zaman herşey tersine dönecek... beni 5 yıllık sevgilim aldattı bir anda bitti benim için...şimdi iyi ki aldatmış diyorum hayatımın aşkıyla evliyim sana tavsiye toparlan hayat gereksiz insanlar için yas tutmaya değmeyecek kadar kısa

Ruh hastası manyaklar. Engelle gitsin ikisini de. Senin ahınla mutlu olabilirler mi sanıyorsun. Bence asla olamazlar.

Bunlar nasil insanlarmis böyle...Ayip yahu.Engelleyin,numarayi degistirin ve takmayin kafaya..Bence bol bol dua edin namaz kilin ..Insana cok iyi geliyor. Acyip sinir oldu simdi bak gece gece...

2.5 yıllık iliskimde etmediğim fedakarlık kalmadı benim de. Burada bir arkadaşın açtığı baslikta anlatmıştım. Tesadüfen 1 yıldır evli olduğunu öğrendim. Daha da araştırinca kasım 2013 ten kalma fotoğraflarini buldum. Tüm bunları 1.5 ay önce öğrendim. Maddi manevi anlamda sömürüldum. İnan yalnız değilsin. Üzülme diyeceğim yine de üzüleceksin çünkü ben de üzülüyorum...

Bu çeşit manyakta ilk defa gordum,duydum!
Hadi eski sevgiliniz nispet olsun die 1 sefer fotoğraf attı diyelim?
Kız nasıl bir manyak ki baaak artık benim diye size fotoğraf yolluyor nasıl yani ?
Beynim durdu şuan
Kızı siz tanıyor musunuz öncesinde ?
Neden bu kadar canınızı yakmak istediklerini çözemedim

ayy ne yapışkan şeyler insan düşmanına yapmaz yaa utanma da yok canım bunları temeli sağlam değil senin gözyaşın üstüne kurmuşlar bu birlikteliği boşver ya sen kendini düşün "ne edersen kendine edersin kendi kendne" numaranı değiştir face hesabını kapat ilerde ondan daha yaışıklı ve sana sırılsıklam aşık bir erkek ile vleneceksin belki ama kendini yıpratırsan yorgun kalbin evleneceğin erkeğe sevgini veremez hep eksik ararsın hayatında tek eksik huzurun onu da şu dönemde kazanabilirsin belki bir imtihan bu eminim ilerde iyiki olmamış dersin sakın bel okuma sadece Allaha havale et o senin dengin değil sen daha iyilerine layıksın karde bir kitap gibidir okudukça yaşadıkca görür ve ona göre şükredersin kurtulduğuna şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…