- 23 Temmuz 2016
- 7
- 1
- 6
- 27
- Konu Sahibi cerenkaya11
- #1
Merhaba . ben mastürbasyon yaptığımda yani boşaldığımda deliğin orası çok acıyor sanki iğne batıyor gibi. bu acıyı iki yıldır çekiyorum sizce nedir sorun ve bakireyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yapmıyorum çok o acıdan sonra Zevk bile alamıyonfazla kurcalama bence elinde kalır.
ne hastalığı ki buCok amansiz bi hastaliga yakalanmissin Allah kurtarsin
ne hastalığı ki bu
ultrasonla cocuga bakılır bunun daha cocugu yok te allahım yareppimUltrason cihazimiz gecici olarak servis disidir![]()
muneye dedim; çok sallama göbeğini düşürürsün bebeğini didim ama dinlemediust yorumda bu gobekler sallanırken daha fazla cıddı yorum yapamayacagıım toliinn![]()
muneye dedim; çok sallama göbeğini düşürürsün bebeğini didim ama dinlemedi![]()
ultrasonla cocuga bakılır bunun daha cocugu yok te allahım yareppim![]()
Sonra dalga geçenlere ceza veriyorlar bu da benim sorunumMerhaba . ben mastürbasyon yaptığımda yani boşaldığımda deliğin orası çok acıyor sanki iğne batıyor gibi. bu acıyı iki yıldır çekiyorum sizce nedir sorun ve bakireyim.