Gerçekten de öyle acı cekmeyi aşk sanmışım .Sadece bi kere gülmek için Her gün ağlamayi göze almışım .Vazgeç dediniz bitmiş dediniz herkes dedi dinlemedim o benden her gittiğinde ona geri gittim .Sevmiyorum bitti de vazgeçim bende dedim eskisinden daha çok seviyorum dedi sıkılmadim bitmedi dedi ama bakışları bile değişmişti düşman gibiydi sanki benimle konuşmamak için kaçıyor sanki .Normal bi arkadasi gibiyim zorla aşkım diyor önceden her kelimesi askimken .Sesini çok özledim derdi şimdi duymamak için kaçıyor ne oldu diyorum suratima kapanıyor telefon .Taniyamiyorum onu çok acı çekiyorum neden böyle oldu diye düşünmekten deliricem .En ufak şeyde bile düşman bana ne yapıcam bilmiyorum vazgec diceksiniz nasıl yapıcam bilmiyorum acı çekiyorum beni çok sever çok özledi şimdi sanki hiç yokum ne oldu neden bilmiyorum
Seviyorum diyor ama eskisi gibi davranmiyor ne oldu sorim diyorum kendimi ağlarken buluyorum .neden değişti Bu sorular bitiriyor benizor durumdasın ama unutmalısın demekten başka çare yok canım, kafanda kabullenmelisin bittiğini önce,daha sonra kalbinden gitmesi daha kolay olur, ama kabullen bittiğini artık, onu kazanmak için uğraşmamalısın, zor bir süreç ama aşmak zorundasın
Seviyorum diyor ama eskisi gibi davranmiyor ne oldu sorim diyorum kendimi ağlarken buluyorum .neden değişti Bu sorular bitiriyor beni
Ben 18 o 19 yaşında .Benim hatam tamamen silip atmamak belki düzelir diye beklemekcanım yaşlarınız kaç, onun demesine bakma, hissettiklerin önemli, sen onun uzaklaştığını hissediyorsun, kendine hazırla özellikle kafa olarak canım, kendini bırakma sakın
Ben 18 o 19 yaşında .Benim hatam tamamen silip atmamak belki düzelir diye beklemek
Bu sefer bittiğini kabullenicem teşekkür ederimyaşarınız küçükmüş daha canım, daha neler neler çıkıcak karşına, düzelir die bekleme canım sen yoluna bak, en önemlisi kafanda kabullenip yol belirlemelisin, gerisi kendiliğinden gelicek zaten
Gerçekten de öyle acı cekmeyi aşk sanmışım .Sadece bi kere gülmek için Her gün ağlamayi göze almışım .Vazgeç dediniz bitmiş dediniz herkes dedi dinlemedim o benden her gittiğinde ona geri gittim .Sevmiyorum bitti de vazgeçim bende dedim eskisinden daha çok seviyorum dedi sıkılmadim bitmedi dedi ama bakışları bile değişmişti düşman gibiydi sanki benimle konuşmamak için kaçıyor sanki .Normal bi arkadasi gibiyim zorla aşkım diyor önceden her kelimesi askimken .Sesini çok özledim derdi şimdi duymamak için kaçıyor ne oldu diyorum suratima kapanıyor telefon .Taniyamiyorum onu çok acı çekiyorum neden böyle oldu diye düşünmekten deliricem .En ufak şeyde bile düşman bana ne yapıcam bilmiyorum vazgec diceksiniz nasıl yapıcam bilmiyorum acı çekiyorum beni çok sever çok özledi şimdi sanki hiç yokum ne oldu neden bilmiyorum
Bu sefer yapıcam çünkü gerçekten üzülmekten biktim-dı, -dü, -di. Sen de onu böyle geçmişe yolla.
Bizim ki de öyleydi ama barışınca birsey değişmiyor üzülüyorum sadece neden uzak neden soğuk diye .son mesajda attım ona bi cevap bile vermedi dahada zorlayamamGizmo bence barışırsınız bazı ilişkiler de böyle 50 kere de ayrılsalar yine barışıyorlar :)
Kaç aydır bekliyorum vazgeçmiyorum düzelir diyorum ama yeter artık o benden vazgectiyse bende unuturum zamanla ona soylicek bi söz bile gelmiyor artık içimden sonuç çünkü hep aynıbeynin acı çekmeyi bitirecek bir gün ama o güne kadar unutamazsın.akışına bırak ve duygularına engel olma.insanın tükendiği bir nokta vardır o güne kadar kalbine zarar verecek ama sonrasında ne sen bu acıyı çekeceksin ne de unutmak için kendinle mücadele vereceksin. sadece bekle diyorum.. yaşamış biri olarak..sonrası çok güzel oluyor inan bana.
Sayenizde artık anladım hepinizi dinlicemAnlarsın ama geç olur daha yaşın çok genç kötü bir tecrübeyle başlamışsın aşk hayatına
Geçmesi ve unutması zaman alır ama seni bu kadar üzen bir insanla birlikte olmamalısın.
Seni hak etmiyor bu denli ağlattığına göre keşke görebilsen bunları.
arkadasim elli kez konu actin, herkes diller doktu iyiligin icin, senin durup durup tek soyledigin 'neden boyle oldu' ! tamam insan once bi sorgular ama o nedeni bulunca da eski guzel hallere donemeyeceksiniz.. artik nedeni birakip olan oldu desen, su an yapmam gereken bu kangrenden kurtulmak desen, daha kolay olur belki.. yine uzul yasa acini ama 'vay cok iyiydi niye degisti' kismini bi birak artik, sana fayda saglamaz.. demek bu adam boyleymis ama sen baslarda farkli gormussun, degisti deme artik..Gerçekten de öyle acı cekmeyi aşk sanmışım .Sadece bi kere gülmek için Her gün ağlamayi göze almışım .Vazgeç dediniz bitmiş dediniz herkes dedi dinlemedim o benden her gittiğinde ona geri gittim .Sevmiyorum bitti de vazgeçim bende dedim eskisinden daha çok seviyorum dedi sıkılmadim bitmedi dedi ama bakışları bile değişmişti düşman gibiydi sanki benimle konuşmamak için kaçıyor sanki .Normal bi arkadasi gibiyim zorla aşkım diyor önceden her kelimesi askimken .Sesini çok özledim derdi şimdi duymamak için kaçıyor ne oldu diyorum suratima kapanıyor telefon .Taniyamiyorum onu çok acı çekiyorum neden böyle oldu diye düşünmekten deliricem .En ufak şeyde bile düşman bana ne yapıcam bilmiyorum vazgec diceksiniz nasıl yapıcam bilmiyorum acı çekiyorum beni çok sever çok özledi şimdi sanki hiç yokum ne oldu neden bilmiyorum
Kaç aydır bekliyorum vazgeçmiyorum düzelir diyorum ama yeter artık o benden vazgectiyse bende unuturum zamanla ona soylicek bi söz bile gelmiyor artık içimden sonuç çünkü hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?