Acı çekmenin göz yaşı dokmenin adını aşk sanmışım

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Gerçekten de öyle acı cekmeyi aşk sanmışım .Sadece bi kere gülmek için Her gün ağlamayi göze almışım .Vazgeç dediniz bitmiş dediniz herkes dedi dinlemedim o benden her gittiğinde ona geri gittim .Sevmiyorum bitti de vazgeçim bende dedim eskisinden daha çok seviyorum dedi sıkılmadim bitmedi dedi ama bakışları bile değişmişti düşman gibiydi sanki benimle konuşmamak için kaçıyor sanki .Normal bi arkadasi gibiyim zorla aşkım diyor önceden her kelimesi askimken .Sesini çok özledim derdi şimdi duymamak için kaçıyor ne oldu diyorum suratima kapanıyor telefon .Taniyamiyorum onu çok acı çekiyorum neden böyle oldu diye düşünmekten deliricem .En ufak şeyde bile düşman bana ne yapıcam bilmiyorum vazgec diceksiniz nasıl yapıcam bilmiyorum acı çekiyorum beni çok sever çok özledi şimdi sanki hiç yokum ne oldu neden bilmiyorum

zor durumdasın ama unutmalısın demekten başka çare yok canım, kafanda kabullenmelisin bittiğini önce,daha sonra kalbinden gitmesi daha kolay olur, ama kabullen bittiğini artık, onu kazanmak için uğraşmamalısın, zor bir süreç ama aşmak zorundasın

Seviyorum diyor ama eskisi gibi davranmiyor ne oldu sorim diyorum kendimi ağlarken buluyorum .neden değişti Bu sorular bitiriyor beni

Seviyorum diyor ama eskisi gibi davranmiyor ne oldu sorim diyorum kendimi ağlarken buluyorum .neden değişti Bu sorular bitiriyor beni

canım yaşlarınız kaç, onun demesine bakma, hissettiklerin önemli, sen onun uzaklaştığını hissediyorsun, kendine hazırla özellikle kafa olarak canım, kendini bırakma sakın

Ben 18 o 19 yaşında .Benim hatam tamamen silip atmamak belki düzelir diye beklemek

yaşarınız küçükmüş daha canım, daha neler neler çıkıcak karşına, düzelir die bekleme canım sen yoluna bak, en önemlisi kafanda kabullenip yol belirlemelisin, gerisi kendiliğinden gelicek zaten

beynin acı çekmeyi bitirecek bir gün ama o güne kadar unutamazsın.akışına bırak ve duygularına engel olma.insanın tükendiği bir nokta vardır o güne kadar kalbine zarar verecek ama sonrasında ne sen bu acıyı çekeceksin ne de unutmak için kendinle mücadele vereceksin. sadece bekle diyorum.. yaşamış biri olarak..sonrası çok güzel oluyor inan bana.

Gizmo bence barışırsınız bazı ilişkiler de böyle 50 kere de ayrılsalar yine barışıyorlar :)

Kaç aydır bekliyorum vazgeçmiyorum düzelir diyorum ama yeter artık o benden vazgectiyse bende unuturum zamanla ona soylicek bi söz bile gelmiyor artık içimden sonuç çünkü hep aynı

Anlarsın ama geç olur daha yaşın çok genç kötü bir tecrübeyle başlamışsın aşk hayatına
Geçmesi ve unutması zaman alır ama seni bu kadar üzen bir insanla birlikte olmamalısın.
Seni hak etmiyor bu denli ağlattığına göre keşke görebilsen bunları.

Sayenizde artık anladım hepinizi dinlicem

arkadasim elli kez konu actin, herkes diller doktu iyiligin icin, senin durup durup tek soyledigin 'neden boyle oldu' ! tamam insan once bi sorgular ama o nedeni bulunca da eski guzel hallere donemeyeceksiniz.. artik nedeni birakip olan oldu desen, su an yapmam gereken bu kangrenden kurtulmak desen, daha kolay olur belki.. yine uzul yasa acini ama 'vay cok iyiydi niye degisti' kismini bi birak artik, sana fayda saglamaz.. demek bu adam boyleymis ama sen baslarda farkli gormussun, degisti deme artik..

Ben hep derim aşk acısı diye bisey yoktur. Ask aci çektiren bisey degildir kesinlikle. Ask mutlu kılar, heyecanlandirir, huzur verir. Eger bir aci cekiorsaniz orada ask yoktur, hastalıklı bir duygu vardir. Ondan da kurtulmak gerekir. Tekrar tekrar tekrar söylüyorum ki ask acisi yoktur, ask acisi yoktur, askta aci yoktur.

Canım acaba OKB' li olabilir misin? Bence bir uzmana görünmende fayda var. Şunu yapma kendine ne olur. Dışarıda kocaman bir dünya var, neden kendini bu adama mahkum ediyorsun?

Umarım sana dahada soğuk davranır da dönüş yolunu kapatır. Yoksa senin bu adamdan ayrılacağın yok. Hakkında hayırlısı...

Kaç aydır bekliyorum vazgeçmiyorum düzelir diyorum ama yeter artık o benden vazgectiyse bende unuturum zamanla ona soylicek bi söz bile gelmiyor artık içimden sonuç çünkü hep aynı

Kac aydır düzelir diye bekledigin onun umrunda degil, o bunları bilerek ve isteyerek yapıyor. Sen ne kadar düzeltmek istiyorsan o da o kadar senden kurtulmak istiyor. Kötü davranıyor, sen de dayanamıyorsun aglıyorsun, üzülüyorsun. Hayatında da baska biri vardır onun, bu hareketlerinin tek sebebi seni defetmek istemesi, o yüzden bu davranısları. Senin sabrını tüketmek amac ve sucsuz olacagı bir sekilde senin onu bırakmanı saglamak ki, işler senden ayrıldıktan sonra istedigi gibi gitmediginde o da beni bıraktı kötüymüs üüü diyebilsin etrafına. Gönül rahatlıgıyla altında bir sey arayabilirsin bu davranıslarının.

Ona istedigini ver, bırak gitsin, ayrılıyorsa ayrılsın. Onun istedigi gibi de hakkıyla unut. Simdikinden daha az acıyor, cünkü her konustugunda, her temasa gectiginde senin canını yakan biri olmayacak hayatında. Kimsenin sırtındaki kambur muamelesi görmek zorunda degilsin, kimsenin kamburu degilsin. Sen ictenlikle sevdin, aylardır aglıyorum diyorsun, sevdigini biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…