Biliyor musun önceden bunu yasamistim yani bundan önceki sevgilim çok severken bi anda değişti ne oldu dedim çok zaman geçti bi baktım. Bi başkası varmış .ama bunun başkası olduğunu sanmam annesi babası beni bilir whatsapa resmimizi rahat koyar telefonda hiç kız yok görüştüğüde yok .herşeyde beni suçluyor ufak bi olayı büyütüyor sanki kavga edelim diye yer arıyorKac aydır düzelir diye bekledigin onun umrunda degil, o bunları bilerek ve isteyerek yapıyor. Sen ne kadar düzeltmek istiyorsan o da o kadar senden kurtulmak istiyor. Kötü davranıyor, sen de dayanamıyorsun aglıyorsun, üzülüyorsun. Hayatında da baska biri vardır onun, bu hareketlerinin tek sebebi seni defetmek istemesi, o yüzden bu davranısları. Senin sabrını tüketmek amac ve sucsuz olacagı bir sekilde senin onu bırakmanı saglamak ki, işler senden ayrıldıktan sonra istedigi gibi gitmediginde o da beni bıraktı kötüymüs üüü diyebilsin etrafına. Gönül rahatlıgıyla altında bir sey arayabilirsin bu davranıslarının.
Ona istedigini ver, bırak gitsin, ayrılıyorsa ayrılsın. Onun istedigi gibi de hakkıyla unut. Simdikinden daha az acıyor, cünkü her konustugunda, her temasa gectiginde senin canını yakan biri olmayacak hayatında. Kimsenin sırtındaki kambur muamelesi görmek zorunda degilsin, kimsenin kamburu degilsin. Sen ictenlikle sevdin, aylardır aglıyorum diyorsun, sevdigini biliyorum...
Biliyor musun önceden bunu yasamistim yani bundan önceki sevgilim çok severken bi anda değişti ne oldu dedim çok zaman geçti bi baktım. Bi başkası varmış .ama bunun başkası olduğunu sanmam annesi babası beni bilir whatsapa resmimizi rahat koyar telefonda hiç kız yok görüştüğüde yok .herşeyde beni suçluyor ufak bi olayı büyütüyor sanki kavga edelim diye yer arıyor
Illa biri mi bulmuştur bu muGözüne kestirmistir birini, baska bir acıklaması yok bunun çünkü. Senden kurtulacak ki gidebilsin ona vicdanı rahat sekilde. Senin sevginin bir anlamı yok onun için. Üzülmenin de...
Yazdıkların çok tanıdık geldi.Gerçekten de öyle acı cekmeyi aşk sanmışım .Sadece bi kere gülmek için Her gün ağlamayi göze almışım .Vazgeç dediniz bitmiş dediniz herkes dedi dinlemedim o benden her gittiğinde ona geri gittim .Sevmiyorum bitti de vazgeçim bende dedim eskisinden daha çok seviyorum dedi sıkılmadim bitmedi dedi ama bakışları bile değişmişti düşman gibiydi sanki benimle konuşmamak için kaçıyor sanki .Normal bi arkadasi gibiyim zorla aşkım diyor önceden her kelimesi askimken .Sesini çok özledim derdi şimdi duymamak için kaçıyor ne oldu diyorum suratima kapanıyor telefon .Taniyamiyorum onu çok acı çekiyorum neden böyle oldu diye düşünmekten deliricem .En ufak şeyde bile düşman bana ne yapıcam bilmiyorum vazgec diceksiniz nasıl yapıcam bilmiyorum acı çekiyorum beni çok sever çok özledi şimdi sanki hiç yokum ne oldu neden bilmiyorum
Çok sinirlıdır ama bana kiyamazdi şimdi çok basit birsey den dolayi böyle kızgın öfkeli .bi başkası ihtimali canımı yakıyorYazdıkların çok tanıdık geldi.
Benim sevgilimde böyleydi 1 hafta öncesine kadar. Ama bana inadından böyleydi, sevmediğinden değil. Senin sevgilinin yapısı, kişiliği nasıl? Yaptığı başka şeyler var mı? yani sana bi yanlışı oldu mu?
Ne kadardır birliktesiniz.Çok sinirlıdır ama bana kiyamazdi şimdi çok basit birsey den dolayi böyle kızgın öfkeli .bi başkası ihtimali canımı yakıyor
Biraz önce konuştuk .Olayı anlatım whatsapa resmimizi koymuştum o koymamisti bile o da koydu durumda onunla ilgili bi sözdu .Sonra annemin whatsapp açacağını duyunca kaldırım dedim laf etti annem onu hiç istemiyor aile yapımız farklı bundan dolayı bide son senem .bundan dolayı tartıştık biraz önce gayet iyi gülüyordu sen suçlusun dedi hadi resmi kaldırdın durum niye falan hem suçlusun üste cikiyorsun dedi ağladın mi dedi gülerek hatam buymus bende ya Düzel yada git ben senin nelerini affettim bu mudur yani dedim ve kapattım çok saçma resmen bi yerleri kalkmış arıyorum üstüne düşüyorum diye o hata yapar hatasını bile söyletmez ama ben ufak birsey yapim neler olur nelerbir başkasını seviyor da olabilir,olmayabilir de ..önüne bakmalısın ..seni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor.tavırlarının başka açıklaması yok..üstüne düşme,kendi haline bırak..unutmaya çalış..şu an sana imkansız geliyor değil mi?onsuz nefes bile alamazmışsın sanki..sen yeter ki gittiğini kabullen ..öyle de güzel unutulur ki..onun istediğini yap,uzaklaş..nedenini niçinini bilemezsin.bilmenin bir önemi de yok.önemli olan şu anki nokta.soğuyacağı varsa soğur.bunun için kendini suçlama.sen kendini onunla mı tanımlıyorsun,bırak ne hali varsa görsün.
2 seneyi geçti canımNe kadardır birliktesiniz.
Suan umrunda bile değilim gayet iyi ve gülüyor ben bu kadar üzüldüm Aksam hicbirsey olmamış gibi gelicek konuşacakboşver canım geleceği olmayan biriyle hiç uğraşma bence sana şimdiden ilerde yapacaklarını gösteriyo baksana. ondan şimdi vazgeçmezsen emin ol ilerde seni çok daha fazla üzüp bi erkek için neden bu kadar acılara katlandım diyosun. Bunun adına sevgi denmez zaten bu bir alışkanlık saplantı malesef..
Illa biri mi bulmuştur bu mu
Hersey tıpkı senin dediğin gibiymis şimdi öğrendim canım bundan dolayı böyleymisZoruna gidiyor demek ki adamın ailenin tavrı. O da acısını senden cikariyor.bana biri var gibi gelmedi açıkçası. Daha çok canı yanıyor kabullenemiyor kendisi rahatlıkla senle olduğunu söylerken senin onu gizlemek zorunda olmanı. Bu yüzden canını böyle yakıyor kendi canı yandigi için. .
Bak canım zor biliyorum ama üstüne düşmeyeceksin. Yazma, konuşma bir süre. Ararsa bişey yokmuş gibi konuşursun ama sen aramayacaksın. Bazen erkekler bunalıyor. Bende yaşadım bunu canım. Ben çok kavgacı bir tipim, her lafın altında birşeyler irdelerim, benimkide bu huyumdan rahatsız ve değişmemi istedi.. Bende üstüne düşmemeye başladım, hatta ayrılacaktık hiç tınlamadım sonra kendi düzeldi. Bu taktik işe yarıyor.2 seneyi geçti canım
Gerçekten de öyle acı cekmeyi aşk sanmışım .Sadece bi kere gülmek için Her gün ağlamayi göze almışım .Vazgeç dediniz bitmiş dediniz herkes dedi dinlemedim o benden her gittiğinde ona geri gittim .Sevmiyorum bitti de vazgeçim bende dedim eskisinden daha çok seviyorum dedi sıkılmadim bitmedi dedi ama bakışları bile değişmişti düşman gibiydi sanki benimle konuşmamak için kaçıyor sanki .Normal bi arkadasi gibiyim zorla aşkım diyor önceden her kelimesi askimken .Sesini çok özledim derdi şimdi duymamak için kaçıyor ne oldu diyorum suratima kapanıyor telefon .Taniyamiyorum onu çok acı çekiyorum neden böyle oldu diye düşünmekten deliricem .En ufak şeyde bile düşman bana ne yapıcam bilmiyorum vazgec diceksiniz nasıl yapıcam bilmiyorum acı çekiyorum beni çok sever çok özledi şimdi sanki hiç yokum ne oldu neden bilmiyorum
Allah seni bir erkeğin güzel sözleriyle mutlu ol ilgisizken ağla parçalan diye yaratmadı gizem...Yaratılış sebebine bir yönel istersen sonra kıytırık bir adam için ağlanmayacağını anlarsın zaten.Gerçekten de öyle acı cekmeyi aşk sanmışım .Sadece bi kere gülmek için Her gün ağlamayi göze almışım .Vazgeç dediniz bitmiş dediniz herkes dedi dinlemedim o benden her gittiğinde ona geri gittim .Sevmiyorum bitti de vazgeçim bende dedim eskisinden daha çok seviyorum dedi sıkılmadim bitmedi dedi ama bakışları bile değişmişti düşman gibiydi sanki benimle konuşmamak için kaçıyor sanki .Normal bi arkadasi gibiyim zorla aşkım diyor önceden her kelimesi askimken .Sesini çok özledim derdi şimdi duymamak için kaçıyor ne oldu diyorum suratima kapanıyor telefon .Taniyamiyorum onu çok acı çekiyorum neden böyle oldu diye düşünmekten deliricem .En ufak şeyde bile düşman bana ne yapıcam bilmiyorum vazgec diceksiniz nasıl yapıcam bilmiyorum acı çekiyorum beni çok sever çok özledi şimdi sanki hiç yokum ne oldu neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?