Acı ile mutluluk arasında kalmak..

bende anladım olayı.. bol bol tövbe et dua et.... eşinize söylemeyin benim kocam böyle bişey yaptım dese ertesi gün mahkemede alırdık soluğu herhalde.... dua et bol bol Alah büyük inşallah affeder sizi..

ortalıkta o kadar çok dolandırıcı varki bu işler için gerçekten yaptıkları ne malum, o yüzden bozdurmak gibi bişeyin içine girerek tekrar onlara alet olmayın, bence hiç kimse bir ömür etkilenmez, öyle olsaydı toplumun büyük çoğunluğu aşk sarhoşu olurdu emin olun böyle bişey var ama herkes yapamaz etkisi de bir ömür sürmez bence, tövbe et yeter

doğru diyosun ben de güvenemiyorum zaten etraf sahtekar dolu diye.
ama işte içimi kemiren bi şüphe sevgisi sahte biriyle mi ömür geçiriyorum diye kendi kendimi yiyorum
bir de günah kısmı tabii ama onun için elimden geleni yapıyorum

Sanırım herkes az cok anladı yaptığınızı
Şimdi gecmise degil ileriye bakın
Bebeğinize odaklanın üzmeyin kendinizi
Bol bol dua ve tövbe edin
Kadinlar eslerinin ihanetleri karşısında maalesef bazen istemeden de hata yapabiliyor
Önce siz affedin kendinizi
Eşinize sakın anlatmayin

tek tesellim bu zaten kötü niyetle yapmamış olmam
çok sevmiştim, gözüm kör oldu bu hatayı yaparken sanki

bende anladım olayı.. bol bol tövbe et dua et.... eşinize söylemeyin benim kocam böyle bişey yaptım dese ertesi gün mahkemede alırdık soluğu herhalde.... dua et bol bol Alah büyük inşallah affeder sizi..

evet çünkü yaptığım gerçekten affedilecek bişey değil, neredeyse aldatmakla denk etkisi
umarım:(

Canım zaten zamanında arkadaşının tavsiyesiyle bulaştığın bir iş bu değil mi? çok çok güçlü bi iş çıkaran birini bulmuş olman çok düşük ihtimal, çok çok güclü iş demek etkisi öyle hemen azalmayan demektir :) seninkisi büyükk ihtimalle tutan olan bir şey değil. En iyi sen anlarsın zaten, baksana adamın gözünün içine ne diyor? seni seviyorum mu diyor yoksa, sadece ağzı diyor gözleri bomboş mu :)

istanbul'da olmasaydın, bir iki isim söyleyebilirdim gidip konuşman bilgi alman için. Ama eminim ben İstanbul'da da bulursun, iyiliksever; bu açıdan bilgisi senden benden çok daha yüksek olan kimseleri. Git konuş içini rahatlatsınlar bi anlat içini bilen birine dök. Vardır kesin çevrende bilen biri bak cidden 1 2 soruştur anlayacaksın. Kimseye para ver, yok efendim başka işlere bulaş falan demiyorum. Zaten bu işler parayla olmaaaz. içini ferah tut sen.

ya aslında dışarıdan bakıldığında o böyle şeylere daha inanır ben daha mantıklı gibi görünürüm.
daha eğitimliyim,daha modern bi yapıya sahip gibi görünürüm ama bi dönem bi hata ettim bulaştım
bu işten kurtulmayı sadece vicdan azaplarım son bulsun içim rahat etsin, onun sevgisi gerçekmiş diyebilmek için istiyorum. eğer yapılan doğruysa kaybetmek de söz konusu ama bunu göze aldım
istanbuldayım,çok teşekkür ederim desteğin için

Son düzenleme:
açıkcası çok merak ettim ne günahı olduğunu
Ama şunu diyebilirim kaderimi değiştirmişsem falan diyorsun ya bu imkansız işte ALLAHIN dışında hiç bir güç ve hiç bir şey kaderi değiştiremez alın yazını değiştiremez herşey ALLAHIN izniyle olur taş kıpırdasa yerden onu RABBİMİZ'den bilmemiz lazım canım gaybı ALLAH bilir yani açıkcası ve alın yazısını da o yazar ve değiştirebilir ve o siler onun izni olmaddan nefes almamız bile imkansız
bir de ne günah işlediysen de ALLAH'a yalvar af dile o çok büyük affedici seni affedicektir sonsuz rahmet ve merhamete sahip çünkü
ALLAH günahlarını bağışlasın canım AMİN

daha önceki konuda açıkça yazmıştım ama sanırım yasak konu silindi
üstü kapalı anlatayım eşim evlenmeden önce çok ilgisizdi ben de ilgisi ve sevgisi için ve hemen evlenebilmek için bi hata yaptım bi arkadaşıma uyup
o işten sonra daha sevgisini gösterdi hemen evlenmek istedi, bu işten dolayı mı böyle yoksa kaderimiz mi böyle bunun çelişkisi bana acı veriyor

evet çünkü yaptığım gerçekten affedilecek bişey değil, neredeyse aldatmakla denk etkisi
umarım:(

aldatmak bunun yanında daha masumane kalıyo malesef
benim bi tanıdığıma da bayan yani eşi senin yaptığını yaptı
ve bunu herkes biliyo ama bayan şu an çok mutsuz
ben böyle şeylere inanmam herşeyi allah bilir ve o isterse olur
ama bazı insanların kalkıp sırf bencilce düşünüp bazı şeylere bulaşması çok acı gerçekten
bilmiyorum ama umarım bu büyük günahınızı allah affeder

önemli olan hatanı anlaman .....tam olarak olayı anlamasam da madem pişmansın unutmaya ve hatanı tekrarlamamaya çalış ..bebeğini düşün her insan hata yapar unutma önemli olan aynı hatayı bir daha yapmamak ..

tek tesellim bu zaten kötü niyetle yapmamış olmam
çok sevmiştim, gözüm kör oldu bu hatayı yaparken sanki

anladıgım seymi bilmiyorum ama sanırım oyle ona gore yorum yapıcam cunku..insanlar bazen yapmam dediklerini yapar caresizlikten..herkesin basına gelebilir :31: ama olan olmus ben sanmıyorum bu nedenle kocanız sizinle birlikte Allah tovbe edeni affeder eminim sizin icinizdeki pismanlıgıda biliyordur ne kadar uzgun oldugunuzu bu olay sebebiyle yıprandıgınızı anlayabiliyorum ama dedigim gibi Allah affedicidir esinizi bundan bahsetmeyin ortada zaten boyle bir sahte sevgide yoktur hic kimsenin kafasını bulandırmaya gerek yok..

Canım zaten zamanında arkadaşının tavsiyesiyle bulaştığın bir iş bu değil mi? çok çok güçlü bi iş çıkaran birini bulmuş olman çok düşük ihtimal, çok çok güclü iş demek etkisi öyle hemen azalmayan demektir :) seninkisi büyükk ihtimalle tutan olan bir şey değil. En iyi sen anlarsın zaten, baksana adamın gözünün içine ne diyor? seni seviyorum mu diyor yoksa, sadece ağzı diyor gözleri bomboş mu :)

istanbul'da olmasaydın, bir iki isim söyleyebilirdim gidip konuşman bilgi alman için. Ama eminim ben İstanbul'da da bulursun, iyiliksever; bu açıdan bilgisi senden benden çok daha yüksek olan kimseleri. Git konuş içini rahatlatsınlar bi anlat içini bilen birine dök. Vardır kesin çevrende bilen biri bak cidden 1 2 soruştur anlayacaksın. Kimseye para ver, yok efendim başka işlere bulaş falan demiyorum. Zaten bu işler parayla olmaaaz. içini ferah tut sen.

hiç de böyle bir çevrem yok bikaç arkadaşım vardı birlikte vakti zamanında fal baktırdığım onlar sayesinde bulaştım böyle şeylere de
onlarla da alakam kalmadı istesem de bulamam
gerçekten bana ilgisi, sevgisi iyi, bugüne kadar kıskançlıklar dışında üzmedi beni belki de adamın yapısı buydu sonra beni sevince ortaya çıktı bilemiyorum
ama zamanlama aynı olunca insan şüpheye düşüyor

aldatmak bunun yanında daha masumane kalıyo malesef
benim bi tanıdığıma da bayan yani eşi senin yaptığını yaptı
ve bunu herkes biliyo ama bayan şu an çok mutsuz
ben böyle şeylere inanmam herşeyi allah bilir ve o isterse olur
ama bazı insanların kalkıp sırf bencilce düşünüp bazı şeylere bulaşması çok acı gerçekten
bilmiyorum ama umarım bu büyük günahınızı allah affeder

emin ol ben de mutlu değilim. sevginin gerçek olmadığını düşünmek beni mutsuz ediyor
benim bi an için aşkın mantığımı yok etmesiyle oldu:(

Son düzenleme:
hiç de böyle bir çevrem yok bikaç arkadaşım vardı birlikte vakti zamanında fal baktırdığım onlar sayesinde bulaştım böyle şeylere de
onlarla da alakam kalmadı istesem de bulamam
gerçekten bana ilgisi, sevgisi iyi, bugüne kadar kıskançlıklar dışında üzmedi beni belki de adamın yapısı buydu sonra beni sevince ortaya çıktı bilemiyorum
ama zamanlama aynı olunca insan şüpheye düşüyor

Canım coğumuzun böyle bir çevresi yok :) ama bak mesela iş yerindekilere sor çalışıyorsan, komşulara sor, apartman görevlinize sor, arkadaşlarına sor mutlaka böyle şeyler genelde, "x in kardeşinin bir tanıdğının kuzeni biliyordu geçen anlattı" şeklinde bulunur :))) kimseye durumu söylemene gerek yok sakın :) de ki işte "bizim bi akrabaya/arkadaşa lazım oldu demin aradı sen biliyo musun? kurşun falan döktürecekmiş heralde ben de bilmiyorum ki, sen tanıyo musun böyle din, ahlak bilen birini?" şeklinde türet yaa çıkıyo mutlaka :

Bir de kimsenin günahını almak istemem ama bu cafe falcılarıyla görüştüysen; salla gitsin yaaa kızım düşünme bile bence. O arkadaşlarının bulduğu kimselerden hayır gelmez bence zaten, ulaşma bile.

emin ol ben de mutlu değilim. gerçek olmadığını düşünmek beni mutsuz ediyor
benim bi an için aşkın mantığımı yok etmesiyle oldu:(

benim amacım sizi mutsuz etmek üzgün etmek değil inanın
çevremde çok görüyorum böyle ve o kadar çok kızıyorum ki
bütün öfkem aslında çevremde gördüğüm insanlara aslında
burda en önemli olan şey sizin pişman olmanız ve dua edip tövbe etmeniz
artık bununla kafanızı yormayın
bebeğinize iyi bir anne olun ve eşinizi de mutlu edin
gerisi sizi bitirir

anladıgım seymi bilmiyorum ama sanırım oyle ona gore yorum yapıcam cunku..insanlar bazen yapmam dediklerini yapar caresizlikten..herkesin basına gelebilir :31: ama olan olmus ben sanmıyorum bu nedenle kocanız sizinle birlikte Allah tovbe edeni affeder eminim sizin icinizdeki pismanlıgıda biliyordur ne kadar uzgun oldugunuzu bu olay sebebiyle yıprandıgınızı anlayabiliyorum ama dedigim gibi Allah affedicidir esinizi bundan bahsetmeyin ortada zaten boyle bir sahte sevgide yoktur hic kimsenin kafasını bulandırmaya gerek yok..

söylesem mi dedim ama düşününce asla böyle bişeyi söyleyemeyeceğimi ben de anladım. bana bütün inancı kırılır
umarım herşey dediğiniz gibi olur, yaptığımın cezasını gerçekten çekiyorum vicdanımla çünkü

ya kusuruma bakmayın lütfen ama şundan çok rahatsız oldum.. bu olaydan sonra ilgisi, sevgisi arttı, evlenmek istedi gibi cümleler kurmak özendirici oluyor. böyle cümleler kurmamaya özen gösterseniz iyi olur gibime geldi...

Canım coğumuzun böyle bir çevresi yok :) ama bak mesela iş yerindekilere sor çalışıyorsan, komşulara sor, apartman görevlinize sor, arkadaşlarına sor mutlaka böyle şeyler genelde, "x in kardeşinin bir tanıdğının kuzeni biliyordu geçen anlattı" şeklinde bulunur :))) kimseye durumu söylemene gerek yok sakın :) de ki işte "bizim bi akrabaya/arkadaşa lazım oldu demin aradı sen biliyo musun? kurşun falan döktürecekmiş heralde ben de bilmiyorum ki, sen tanıyo musun böyle din, ahlak bilen birini?" şeklinde türet yaa çıkıyo mutlaka :

Bir de kimsenin günahını almak istemem ama bu cafe falcılarıyla görüştüysen; salla gitsin yaaa kızım düşünme bile bence. O arkadaşlarının bulduğu kimselerden hayır gelmez bence zaten, ulaşma bile.

yok bu işe beni bulaştıran kızla falcıda tanışmıştık. sonrasında ise fal için görüştük bikaç defa sonra da sözde bu işin iyisi diye birini söylemişti falcı değildi, dediğin gibi çok para alanlardan.
bi yoklarım çevremi, ama kolay bulunur mu bilemiyorum gerçekten bi kere bulaştım ama cahilim bu konuda çok bi anlık gazla olmuştu, numarayı alıp randevu alıp gidivermiştim ondan sonra da olaylar işte

ya kusuruma bakmayın lütfen ama şundan çok rahatsız oldum.. bu olaydan sonra ilgisi, sevgisi arttı, evlenmek istedi gibi cümleler kurmak özendirici oluyor. böyle cümleler kurmamaya özen gösterseniz iyi olur gibime geldi...

sağolun uyardığınız için düzelticem, başkalarını özendirip onların da günahını taşımak istemem

söylesem mi dedim ama düşününce asla böyle bişeyi söyleyemeyeceğimi ben de anladım. bana bütün inancı kırılır
umarım herşey dediğiniz gibi olur, yaptığımın cezasını gerçekten çekiyorum vicdanımla çünkü

benim bir yakınımda bu tarz bir yola basvurdu o nedenle sizi anlayabiliyorum oda caresizdi ama ise yaramadı sizinkide yaramadı sadece siz onun etkisiyle sizinle sanıyorsunuz..siz yanlısınızın farkındasınız hayatınızı bu sebeple kendinizi zindan etmeyiniz..isledigimiz herhangi bir gunahdan dolayı pismanlık yasayıp Allahtan af dilersek zaten kabul eder bu kuranda bile var icinizi karartmayın ilerisine bakın gecmisi dusunerek geleceginizide mahfetmeyin

Back
X