Yemesi değil de onu bir de çıkarması mesele...esas wc kısmını düşünün...
Mide rahatsızlığım yok ama . Acısı kulağımdan hissediliyo bazen acaba kendime gerçekten zarar mı veriyorum bilemedim Hani saksıda da buyuyen yeşil olan aci biberler varya onlardan .Meksika değildir heraldeZararı olduğunu sanmıyorum mide rahatsızlığı falan yoksa.
Zehir acı olan Meksika biberleri acı onlar zararlı diye duymuştum bana yeşil biberler sanmam
Evet ama öyle çok büyük bi sorun olmuyor çıkarirken . Bunu diyenlerde çok oldu bağsur olurmuşumYemesi değil de onu bir de çıkarması mesele...esas wc kısmını düşünün...
Evet gerçekten midemi güçlendiriyo genişletiyo felan galiba Önüme ne gelse yiyesim geliyoMidende sıkıntı varsa zarar verir.Yoksa da mideyi güçlendirir acı biber.
Hiç yiyemiyorum ben de.Yiyenlere hayranım.
Mide rahatsızlığım yok ama . Acısı kulağımdan hissediliyo bazen acaba kendime gerçekten zarar mı veriyorum bilemedim Hani saksıda da buyuyen yeşil olan aci biberler varya onlardan .Meksika değildir heralde
Ağlamadığın sürece sorun yok dostum...Allah başka acı vermesin.Evet ama öyle çok büyük bi sorun olmuyor çıkarirken . Bunu diyenlerde çok oldu bağsur olurmuşum
Babanızda çok yemek yiyomu şişmanlatıyo mu bu acı biberler iştah açıpacının yedikçe acı gelmemesi gibi bir durumu var bana zehir gibi gelen biber babama tatlı geliyor mesela her yemekte yer babam zararını görmedik faydası bile çok vücuda
Çok acı şeyler yaşadım ondan belkide vücut alıştı duramıyo acısızAğlamadığın sürece sorun yok dostum...Allah başka acı vermesin.
ah tamam benim gibi çok acı diye elinden atmayan biri daha varZarari yoktur
Bende Cok yiyorum onlardan ve yedikce yiyesim geliyor
iştah acıyor ama babam zayıf yani ideal desem daha doğru olurBabanızda çok yemek yiyomu şişmanlatıyo mu bu acı biberler iştah açıp
Keşke tek derdim bu olsaVay be ne dertler varmis. :))) bizde bizdekini dert saniyoruz.
Saka binyana tek derdin bu olsun. Ama mideni delersin okadar aci yenir mi hic?
Geçmiş olsun inşallah benimde başıma gelmez .. Bu zevkten mahrum kalamıyorumm ..Acının her türlüsüne ölüp biten bir insanım. Kahvaltıda bile yerdim. Öyle böyle yemek değil. Yemeği bırakır acı biber yerdim safi o derece. Etrafımdaki insanlar hayret ederdi.
Cevap veriyorum olur. En kuvvetle muhtemel ihtimal olarak hemoroid olabilir. Mide rahatsızlıkları olur.
Ya da benim gibi sonradan duyarlılık gelişir, bir tane orta acı biber yiyince dahi kaşıntıdan ölecek hâle geldiğiniz çok süper mükemmel bir alerjiniz olur. Ben epeydir yiyemiyorum o yüzden. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?