Acı tatlı fikirlerinize, eleştirilerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

Allah saglıklı hayırlı omur versın kayınvalıdenız olunce o ev de sıze kalacak oyle dusunun ıcınızı ferahlatın.

Sanırım bende tepkı gosterırdım ama yapacak bır sey yok en azından sızı magdur etmıyor yol harıtası cızmıs bır sekılde kazancı da ıyıymıs Allah daha cok versın .

Sevgı buyuktur her sey . En guzel gunlerınızı para pul dusunerek heba etmeyın derım :)

Anne ve baba evladin bakmakla yukumlu oldugu kimselerdir dolayisiyla ev almasina destek olma diyemezsiniz. Nisanlinizin geliri iyi imis. Ayrica size yokluk cektirmeden halletmeye calisiyor. Kv calismayi teklif etmiyor kismi hic jos degil bence. Zaten bu yasta esinden ayrilmis oldu bir de ise girsin calissin yani. Elbette calisabilir ama bunu yapmak isterse cqlisir. Insan daha ne diye evlzt sahibi olur ki. Benim de kv m var. Durumu da var cok sukur. Ama ben esime her zaman soylerim o bir isterse sen bes yap diye ve bana soyleme annen kirilir diye de eklerim. Benim icin de ayni sey gecerli aileme destek olabilmeliyim. Ne benim ne esimin ailesi bize muhtac degil cok sukur ama insan ailesine bir hediye alacak hakka sahip olmali. Bence kendi ailenizi dinleyin ama etkilenmeyin. Allah var, onun rizasini dusunun. Siz gonlu acik, comert olursaniz herseyinizin bereketini gorursiknuz zaten buna inanin. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Numaradan hastalık uydur Mesela bel fıtığı... Anne ben yapmakisterdim ama bu hastalık da nereden çıktı Hem tatlı dil hem işten kurtulma

bence nişanlının annesi bencillik yapmıs birazcık. 145 bine ev alacagına daha makul bir ev alabilirdi bence.çünkü dünyanın binbir türlü hali var, ayda 800 tl az değil bu sizi biraz zora sokabilir. kendi hayatını yoluna sokayım derken sizin hayatınızı zora sokmus biraz.. zaten eminim siz de annesine yardım etmesine karşı değilsiniz. sadece yardımın biraz orantısız olmasından rahatszsınız ki bence haklısınız da. nişanlınızın babası elini taşın altına koymayı düşünmüyor sanırım.

Benim ablam bi keresinde kaynanasina kocasi para vermis diye sikayetlendi annem o kadinin kocasi yok evlat olarak tabiki yapacak.annnesi o onun.eger zor durumda birakirsan hakkim haram olsun sana dedi bende yanlarinda idim.abim annemi el ustunde tutar yengemde agzini acip tek kelime etmemistir hosuna gider hatta bu durum.allah insanin karsisina cikariyor.ilahi adalet iste.

Rsi Allah annenizden razi olsun.boyle annelerin ayaginin altini opesim var.o anne
zor sartlarda buyutsun evlendirsin karsi tarafin ailesi o annenin evladinin parasinin hesabini gorsun.cok cirkin

Son düzenleme:
burdan kaynananı kınamak istiyorum bencil kadın neyine 80000bin tl lik ev yetmiyor ,bence bu borç bitmeden evlenme,
yoksa çok maddi kaygalar olur ,evlilik başka sevgili olmak başka

Teşekkür ederim arkadaşım. Doğru söylüyorsun ben de belki aynısını yapardım kesinlikle ama ailem bunca yıl çalışıp sıkıntı çektiler abime ev aldılar ki annem babam hala çalışır , ailem bu konuda karşı tarafın fedakarlığını göremeyince bu sıkıntılar oldu.

Teşekkür ederim,
Ama o gördüğünüz öyle değil işte Kayınvalideme elbette ki bakacak destek olucaktır, o konuda hiçbirimiz laf edemeyiz.
Bu onun için herzaman avantaj manevi anlamda. Durum şu ki annesi ve ablası oğlumdur bize bakacaktır başka şansı yok demeleri.
Ben de çalışıyorum, annem 50 yaşında hala çalışıyor hayat müşterek. Ailem yurt dışında olduğu için kendi evlerinde kalmamızı teklif etti paranızı biriktirip evinizi alana kadar oturun dedi. Bu şekilde olmazsa elbetteki benim çalıştığım da kiraya gidecek bizim birikimimiz olmıycak. Yani ben ailemden öyle gördüm annem yıllarca çalıştı abime ev aldı. Ailesine bakması söz konusu değil burda nişanlımın evlilik arifesinde 35 milyar kredi çekmiş olması.

O işin ayrı bi kısmı bu zamana kadar annesinin çalışması konusunda en ufak düşüncem bile olmamıştı beni ilgilendirmiyor.
İşte borca girince sıkıntı oldu tabi. Benim açımdan yine bir sıkıntı yoktu ben düğün bile istemedim masraf olmasın diye. ama anne baba öyle bakmıyor işte malesef daha kaygılı daha endişeli. Ben de arada kalıyorum

Oda onun annesi sonucta onu dünyaya getiren kadın ben hiç bir anormallik göremedim cnm nişanlının yaptıgı çok normal

senin yerinde ben olsam destek olurdum nişanlıma köstek değil

Teşekkür ederim öyle yapıcam, inşallah o da bana aynı şekilde sahip çıkar Allahın izniyle.

Aslında konu tapu meselesinden çıktı evi kız kardeşinin üzerine yapma kararı almışlar. Olay burada patladı.
Yoksa ailem karışmıyordu hiç.

Amin, içimi ferahlattın teşekkür ederim arkadaşım.

Yani herkes farklı şeyler söylüyor. Kimi annesidir sen ne karışıyosun diyo kimisi sizin gibi düşünüyor.
Düğüne 2 ay kaldı napıcam bilmiyorum.

Aslında konu tapu meselesinden çıktı evi kız kardeşinin üzerine yapma kararı almışlar. Olay burada patladı.

Eh bu da enteresan olmuş tabi. Ben de olsam bu davranışta art niyet ararım. Kardeşin üstüne yapılmasının başka ne gibi bir amacı olabilir ki?

abla kadın esinden ayrılmış belliki kalacak yeri yok.
ne yapsin ev almış .

hayır kvde yarın birgün gelip konu sahibinde kalmak istese eminim onu da istemez.
ne güzel ışte kvnin evi olursa sizlede kalmaz.ohh mis.

belki şimdi sıkıntı yaşarsın ama ilerde kvdeye bakmak zorunda olmazsin fenamı???

ikinizin annelerininde ellerinden opuyorum.
ne muhteşem insanlarmis .

ışte şimdiki nesil ile çok fark var aralarında.
şimdi ki nesil hep bana hep bana.

Eh bu da enteresan olmuş tabi. Ben de olsam bu davranışta art niyet ararım. Kardeşin üstüne yapılmasının başka ne gibi bir amacı olabilir ki?

Başta kız çocuğudur ihtiyacı olur dedi nişanlım. Benim o evden hiç bi beklentim yok dedi. Sonra konu uzayınca annesi boşanmadan sonra ben üzerime alıcam sizi neden ilgilendiriyo benim evimin tapusu vs dedi. O kadar soğudum ki bu konular uzadıkça. Şimdi ablası da annesi de ayrı bi triplerdeler bana karşı sanki paragöz olmuşuz gibi halbuki değil babam eşya almayın para biriktirin evinizi alın düğün yapmayın diyen birisi. Kirada oturmanın zorluklarını yaşadığı için bizim yaşamamızı istemiyo. Hep beraber oturduk konuştuk babam bana saçma geldi niye ortak yapmak varken ablanın üstüne yapıyosun dedi annesi demedi ki bu problem değil yeterki onlar iyi olsun. Sizi neden rahatsız etti bu dedi. Bilmiyorum ya iyice sinirlerim bozuldu zaten yeterince stres oluyo insan. Bizimki iyice sıkıntı oldu.

Kaynana bencil oğluna ödetiyor malıda kızkardeşine bırakacak , öldükten sonrada malk mülk uğruna üzül oğlu varken kızkardeşe düşer mi , ne kadar saçma, oysaki sizin yarin çocuklarınız olacak 2 ev olsa ona göre çocukları belkide özel üniversiteye yoll arsınız evin geliriyle

Âmin. Allah sağlık versin. Dediğim gibi nişanlım annesine aldığı evi ablasının üstüne yapıcam diyince olaylar bukadar didiklendi. Art biyer varmış gibi algılandı ailem tarafından. Inşallah ailesinde art niyet yoktur ben nişanlıma da güveniyorum adaletli bir insandır. Ama derler ya anne baba sözü yabana atılmamalı diye erkeğe güven olmaz diye. Ailem de beni çok etkiledi olayların gelişme şekli de onların kafasını çok karıştırdı. Bense allakbullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…