Peki normal doğum mu sezaryen mi düşünüyosun iki doktorda genellikle hastalarına sezaryen yapıyolarmış o biraz aklıma takılıyoMerhabalar, ben Mesut Bey'e gidiyorum başından beri. Çok ilgili bir doktor. Ben memnunum. Şuan 31 haftalık hamileyim. İnş doğumda da aynı şekilde memnun kalırım.
Evet canımOzrl hastane mi bu Atakent hastanesi???
Normal istiyorum ama tabii tıbbi bir gereklilik olursa sezeryanda olurum. Bu konuda henuz konusmadik. Bu cuma kontrolum var, bakalim sorucagim. Artik sonlara geliyoruz cunku. Mesut bey'de de, Derya hnm'da da normal yapan biliyorum ayrica.Peki normal doğum mu sezaryen mi düşünüyosun iki doktorda genellikle hastalarına sezaryen yapıyolarmış o biraz aklıma takılıyo
Bende öyle düşünüyorum hatta her sektörde erkeklerin daha başarılı olduğunu düşünüyorum ve tecrübeledim bakalım inşallah bu sefer yanılmamErkek kadın doğumcu her zaman kadın doğumcudan iyidir bence.
Kızlar merhaba rica etsem mesut bey e kontrole giden doğum yapan herkes iyi ya da kötü yorum yapabilir mi dr.derya uyana gittim 2.kontrolde izinde olduğu için mesut beye gittim mesut bey bana daha bilgili ve ilgili geldi kararsız kaldım kime devam etsem bilemiyorum
Merhaba dogum yaptınız mı acaba nasıl geçti? Bende mesut kaymana gidiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirimMerhabalar, ben Mesut Bey'e gidiyorum başından beri. Çok ilgili bir doktor. Ben memnunum. Şuan 31 haftalık hamileyim. İnş doğumda da aynı şekilde memnun kalırım.
Merhaba dogum yaptınız mı acaba nasıl geçti? Bende mesut kaymana gidiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirimMerhabalar, ben Mesut Bey'e gidiyorum başından beri. Çok ilgili bir doktor. Ben memnunum. Şuan 31 haftalık hamileyim. İnş doğumda da aynı şekilde memnun kalırım.
Düzgün bey opr dr olduğu için daha pahalı ve öğleden önce hasta bakmıyo o yüzden bana uymadı 7. Haftadan bu yana mesut beye gidiyorum şuan 34 haftalığım herşey yolunda bende memnunum ama mesela acil bişey olduğunda ya da aklına bişey takılıp sormak istediğinde ulaşamıyosun telefonunuda vermedi bi o sorun benim için onun dışında her muayenede çok güler yüzlü ve olumlu konuşmaları varCanım selam ben derya ıyana gitmiştim ama bana cok yetersız ve tatmın edici olmayan bı doktor gibi geldi. Sonra 3arkadasımın da dogum doktoru olan mesut beye gittim sanırım genel bir kontrol yapıp gebelık ıcın herseyın uygun oldugunu soyledı. Konusması ve yaklasımı okadqr guven verıcı ki haftaya ptesi randevum var pıle cekıyorum. Kan testınde hamile cıktım allah nasıp ederse mesut bey ilk gebelık kontrolumu yapacak umarım hersey yolundadır. Tek sorun mesut bey cok yogun oldugu ıcın hemen randevu bulamamak . Ben pko luyum oyuzden avrupantakasında bı suru jinokolog tanıdım ama mesut beyle devam etmeyı dusunuyorum. Bir de bahcelievler medicana da duzgun bey diye bi doktor varmıs onu da cok duydum cok tecrubeli biriymiş
Hastanenin nosunu veriyo bişey olunca arayın diye :) o da mesai saatleri dışında bişey olsa ulaşamassın demek tahlil sonuçları için bile aradın mı en az 2 3 saat sonra dönüş yapıyo. Arkadaşların normal mi doğum yaptı sezaryen mi ?Canım kartında telefonu vardı galıba herzaman arayabılırsın dedi mesut bey. 4arkadasımın dogumdoktoru ve acıbademde oturdugu için acil durumda direkt hastaneye gelebiliyor. Bana entakın hastane medical park bahcelievler oldugu için orada bı doktora baslıcam sanırım ben
Hastanenin nosunu veriyo bişey olunca arayın diye :) o da mesai saatleri dışında bişey olsa ulaşamassın demek tahlil sonuçları için bile aradın mı en az 2 3 saat sonra dönüş yapıyo. Arkadaşların normal mi doğum yaptı sezaryen mi ?
Canım hayırlı olsun gozun aydın. Orada dogum yapmak nekadara mal oluyor hıc arastırdın mı bende dusunuyorunMerhaba kızlar ben mesut hocanın hastalarından biriyim .. kızıma kavuşmak icin 5 yıl bekledim
Ve hamile kaldıktan sonra epeyce doktor gezdim ve en son mesut hocada karar kıldım . Ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi zamanla da anladım . Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve hiç tereddütsüz yine mesut hocaya devam ediyorum . Cep telini isteyin verecektir ve ne zaman mesaj atsanız geri dönüş yapacaktır .
Allah allah ya bi bana mı vermedi numarasını :) 3 aylık hamileyken tatile gittim bişey olursa sorarım diye istedim şahsi numaramı vermiyorum dedi o hastaneye giden başka tanıdıklarımda var doktorlarıyla whatsapptan yazışıyolarmış her konuda bende hiç üstelemedim allaha şükürde hiç bi problem yaşamadımMerhaba kızlar ben mesut hocanın hastalarından biriyim .. kızıma kavuşmak icin 5 yıl bekledim
Ve hamile kaldıktan sonra epeyce doktor gezdim ve en son mesut hocada karar kıldım . Ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi zamanla da anladım . Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve hiç tereddütsüz yine mesut hocaya devam ediyorum . Cep telini isteyin verecektir ve ne zaman mesaj atsanız geri dönüş yapacaktır .
2016 fiyatları normal doğum 6500 sezaryen 7500 dü biz bundan yararlanıcaz şuan ne kadar bilmiyorum her sene artıyoCanım hayırlı olsun gozun aydın. Orada dogum yapmak nekadara mal oluyor hıc arastırdın mı bende dusunuyorun
Canm bu yılki fiyatlarını henüz araştırmadım ama birde benim çalışan indirimim var o yüzden normal fiyatlara göre fiyatlandırılmıyor bizdeCanım hayırlı olsun gozun aydın. Orada dogum yapmak nekadara mal oluyor hıc arastırdın mı bende dusunuyorun
Ben ilk gebeliğimde 27. Haftamda başlamıştım ve hemen vermişti belki sonradan aldığı bir karardır dicem ama benden sonra birkaç arkadaşımda başladı onlara da verdi . Neden vermediğini gerçekten anlamadım /:Allah allah ya bi bana mı vermedi numarasını :) 3 aylık hamileyken tatile gittim bişey olursa sorarım diye istedim şahsi numaramı vermiyorum dedi o hastaneye giden başka tanıdıklarımda var doktorlarıyla whatsapptan yazışıyolarmış her konuda bende hiç üstelemedim allaha şükürde hiç bi problem yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?