Valla ıkı hafta sonra gittiğimde ultrason hallında göruslerimi söyleyebilirim :) medical park bahcelievlere gidiyorum ben normal dogum paketi 4bin , sezeryan 5bin dediler gecen ay sordugumda. Acıbadem de 7bınden baslıyorsa nerdeyse iki katı farkediyor demektir. Bebekler saglıklı olsun da bakıcaz artık doguma kadar dusunmeye vaktimiz var.
Kızlar merhaba rica etsem mesut bey e kontrole giden doğum yapan herkes iyi ya da kötü yorum yapabilir mi dr.derya uyana gittim 2.kontrolde izinde olduğu için mesut beye gittim mesut bey bana daha bilgili ve ilgili geldi kararsız kaldım kime devam etsem bilemiyorum
Mesut Bey çok kibar, bilgi veren bir doktor. Ben gittim ve memnun kaldım fakat 2. kere gider misiniz diye sorarsanız cevabım hayır olur. Çünkü kontrol dışında hasta ile olan ilişkileri biraz zayıf malesef...Telefonlarınıza cevap ya geç veriyor ya da hiç vermiyor. acil bir şey soracak olsanız ulaşamıyorsunuz malesef bu da bir doğum doktoru için büyük eksi. Özellikle doktoruyla iletişim halinde olmayı seven ve pimpirikli biriyseniz tavsiye etmem :)
Mesut Bey çok kibar, bilgi veren bir doktor. Ben gittim ve memnun kaldım fakat 2. kere gider misiniz diye sorarsanız cevabım hayır olur. Çünkü kontrol dışında hasta ile olan ilişkileri biraz zayıf malesef...Telefonlarınıza cevap ya geç veriyor ya da hiç vermiyor. acil bir şey soracak olsanız ulaşamıyorsunuz malesef bu da bir doğum doktoru için büyük eksi. Özellikle doktoruyla iletişim halinde olmayı seven ve pimpirikli biriyseniz tavsiye etmem :)