Merhaba tebrikler, ilk bebeginizi normal mi sezeryanmi yaptiniz??Merhaba kızlar ben mesut hocanın hastalarından biriyim .. kızıma kavuşmak icin 5 yıl bekledim
Ve hamile kaldıktan sonra epeyce doktor gezdim ve en son mesut hocada karar kıldım . Ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi zamanla da anladım . Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve hiç tereddütsüz yine mesut hocaya devam ediyorum . Cep telini isteyin verecektir ve ne zaman mesaj atsanız geri dönüş yapacaktır .
Merhaba tebrikler, ilk bebeginizi normal mi sezeryanmi yaptiniz??Merhaba kızlar ben mesut hocanın hastalarından biriyim .. kızıma kavuşmak icin 5 yıl bekledim
Ve hamile kaldıktan sonra epeyce doktor gezdim ve en son mesut hocada karar kıldım . Ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi zamanla da anladım . Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve hiç tereddütsüz yine mesut hocaya devam ediyorum . Cep telini isteyin verecektir ve ne zaman mesaj atsanız geri dönüş yapacaktır .
bana istedigimde vermisti ama bir kere aradim sancim vardi kendisi acmadi geri de donmedi,bende daha sonra hic aramadim.Allah allah ya bi bana mı vermedi numarasını :) 3 aylık hamileyken tatile gittim bişey olursa sorarım diye istedim şahsi numaramı vermiyorum dedi o hastaneye giden başka tanıdıklarımda var doktorlarıyla whatsapptan yazışıyolarmış her konuda bende hiç üstelemedim allaha şükürde hiç bi problem yaşamadım
Normali bekledik ama gelmeyince sezeryana girdik :/ mesut hoca normal Doğum taraftarı bir doktordurMerhaba tebrikler, ilk bebeginizi normal mi sezeryanmi yaptiniz??
Canım hayırlı olsun bebegın, dogumu baska bi doktor mu yaptırdı yoksa mesut beymiMerhaba kızlar hamileliğimin başından sonuna kadar Mesut beye gittim bende telefon numarasını vermiyor hastaneden dolaylı olarak ulaşılıyor bi kaç kez acil durum oldu geri dönüş yaptı düşük riski olan bir hamileydim bebeğim 7. Ayda kanala yerleşmişti 8. Ay açılma olmaya başladığı için son ay sürekli yattım ve bana kesin normal Doğum olacaksın Bebek kanalda zaten dedi bende normal Doğum düşünüyordum ama gel gör ki 18 saat sancı ve 8 saat suni sancı sonrası ne yazıkki rahim ağzı darlığından yeterli açılmam olmadı doktorum üç günde sancı çeksen açılmazsın daha fazla dedi acil sezeryana alındım perişan ve yorgundum epidural sezeryan ile sağlıklı bir şekilde yavruma kavuştum hastane çok çok iyi Doğumdan sonraki Bebek hemşireleri adeta kanatsız melekler doktor normal doğum için beni zorlamadı gibime geldi ilk önce ama sonra bebeğimin için en doğru kararı verdiğine belki normal zorlamam yüzünden kötü bi sonuç alabilirdim dedim herşeyde vardır bi hayır herkesin Doğum hikayesi kendine özel ve hiç planlandığı gibi olmuyor
Mesut bey yaptırdı doktorum beni hiçbirzaman panik yaptırmadı onun o sakin tavrı benim endişeli panikli durumumu törpüledi son üç ay mütemadiyen kanamam vardı sorunlu bi hastaydım aslındahastane çok iyi çalışanları filan Doğum sonrası bunlarda önemli ÇünkiCanım hayırlı olsun bebegın, dogumu baska bi doktor mu yaptırdı yoksa mesut beymi
Canım hepsi iyi guzel de cep telefonunu paylasmayan doktora istediğin zaman ulasamayacagın bi doktora guven duyabılır mısın bılemıyorumMesut bey yaptırdı doktorum beni hiçbirzaman panik yaptırmadı onun o sakin tavrı benim endişeli panikli durumumu törpüledi son üç ay mütemadiyen kanamam vardı sorunlu bi hastaydım aslındahastane çok iyi çalışanları filan Doğum sonrası bunlarda önemli Çünki
Şöyleki bir kaç sefer gece ulaştım hastanenin 7/24 zaten nöbetçi kadın Doğum doktoru var gittiğinde ilk müdaheleyi yapıyor ciddi bi durumsa kendi doktorunda geliyor pazar günü mesai saati dışı doktorum Mesut bey gelmişti ilk müdaheleyi başka bi doktor yapmıştı mesela zaten şahsi numarası olsa da anında dönüş yapacak diye birşey Yok beni hiç cevapsız bırakmadı Doğumdan öncede sonra da önemli olan buydu bence Doğumdan sonra da aradım ben dikişlerimin iyileşme sürecinde hani Doğum bitti gitti gibi değil gayet ilgili davrandı ikinci çocukta da Mesut bey tercihim olur kesinlikleCanım hepsi iyi guzel de cep telefonunu paylasmayan doktora istediğin zaman ulasamayacagın bi doktora guven duyabılır mısın bılemıyorum
Hayırlı olsun :) kaçıncı haftada doğum yaptın acaba sancın mı geldi suyun mu yoksa mesut bey mi başlattı doğumu ?Merhaba kızlar hamileliğimin başından sonuna kadar Mesut beye gittim bende telefon numarasını vermiyor hastaneden dolaylı olarak ulaşılıyor bi kaç kez acil durum oldu geri dönüş yaptı düşük riski olan bir hamileydim bebeğim 7. Ayda kanala yerleşmişti 8. Ay açılma olmaya başladığı için son ay sürekli yattım ve bana kesin normal Doğum olacaksın Bebek kanalda zaten dedi bende normal Doğum düşünüyordum ama gel gör ki 18 saat sancı ve 8 saat suni sancı sonrası ne yazıkki rahim ağzı darlığından yeterli açılmam olmadı doktorum üç günde sancı çeksen açılmazsın daha fazla dedi acil sezeryana alındım perişan ve yorgundum epidural sezeryan ile sağlıklı bir şekilde yavruma kavuştum hastane çok çok iyi Doğumdan sonraki Bebek hemşireleri adeta kanatsız melekler doktor normal doğum için beni zorlamadı gibime geldi ilk önce ama sonra bebeğimin için en doğru kararı verdiğine belki normal zorlamam yüzünden kötü bi sonuç alabilirdim dedim herşeyde vardır bi hayır herkesin Doğum hikayesi kendine özel ve hiç planlandığı gibi olmuyor
Sancım geldi 38+4 düncü haftaydı nst sonrası çatı muayenisi yapıldı ve açılma 3cm geçtiği için yatışım yapıldı sancımda düzenliydi 18 saat sancı çektim 8 i suni sancı çektim ama açılmam yeteri kadar olmadı zorunlu sezeryan oldum sonrasında bu Arada teşekkür ederim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorumHayırlı olsun :) kaçıncı haftada doğum yaptın acaba sancın mı geldi suyun mu yoksa mesut bey mi başlattı doğumu ?
38. Haftada banada çatı muayenesi yaptı 1 cm açılma var kafası kanala girmiş doğum çok yakın dedi 39 da yine gittim sancım hiç yok çatı muayeneside yapmadı gerek yok dedi 40 ta son muayene hala sancın yoksa 40+1 de suni sancı vericez dedi bende tedirginim açıkçası suni sancı bi kadının kendi sancısından daha ağır oluyomuş ve bebeğe zararı varmış kalp ritmini bozuyomuşSancım geldi 38+4 düncü haftaydı nst sonrası çatı muayenisi yapıldı ve açılma 3cm geçtiği için yatışım yapıldı sancımda düzenliydi 18 saat sancı çektim 8 i suni sancı çektim ama açılmam yeteri kadar olmadı zorunlu sezeryan oldum sonrasında bu Arada teşekkür ederim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Cnm Rabbim gücünü veriyor hiç korkma sürekli nst de bağlısın zaten bebekle ilgili bi sıkıntı olursa farkedilir sen doktoruna güven sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inş38. Haftada banada çatı muayenesi yaptı 1 cm açılma var kafası kanala girmiş doğum çok yakın dedi 39 da yine gittim sancım hiç yok çatı muayeneside yapmadı gerek yok dedi 40 ta son muayene hala sancın yoksa 40+1 de suni sancı vericez dedi bende tedirginim açıkçası suni sancı bi kadının kendi sancısından daha ağır oluyomuş ve bebeğe zararı varmış kalp ritmini bozuyomuş
Aminnn inşallah sağol :)Cnm Rabbim gücünü veriyor hiç korkma sürekli nst de bağlısın zaten bebekle ilgili bi sıkıntı olursa farkedilir sen doktoruna güven sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inş
Kızlar bende mesut beyde doğum yapmak istiyorum ama cok pahalı oldugunu duydum. 2017 de doğum fiyatlarını bilen varmı?
Canım cok pahalı bence de ama ıcıme sınen bı doktor bulamadım halen mesut gibiBen arayip sordum sgkli fiyat normal dogum 7 bin dediler rakami duyunca sezeryani sormayi unuttum
Canım cok pahalı bence de ama ıcıme sınen bı doktor bulamadım halen mesut gibi
Canım ben mesut beyı tanıyorum cidden harika biri ve 4arkadasımın dogum doktoru kendisi. Sezeryan oldu hepsi oyuzden memnun kalacagından eminim ben sadece fiyat konusunda tereddutteyım daha uygun bişi olabilir mi diye dusunuyorum. Evıme yakın medical parka gittim birkac aydır ama hıc memnun kalmadım aklkm mesutta 2 hafta sonraya randevu aldım gidip bi gorusecegımMesut bey oradaki en iyi doktor bence okudum aratirdim bu kaniya vardim. Ben daha kendisine hicgitmedim kendi doktorumdan memnun degilim bu ay gidip mesut bey ile tanisacagim hastaneyi gezecegim. Ilk bebegim 21 aylik arada az zaman oldugu icin buda sezeryan olacak sezeryan fiyati da 8 binden asagi degildir bir de ekstrq epidural falan olursa napariz bilmiyorum gidip gorusmek en sagliklisi olacak
Canım ben mesut beyı tanıyorum cidden harika biri ve 4arkadasımın dogum doktoru kendisi. Sezeryan oldu hepsi oyuzden memnun kalacagından eminim ben sadece fiyat konusunda tereddutteyım daha uygun bişi olabilir mi diye dusunuyorum. Evıme yakın medical parka gittim birkac aydır ama hıc memnun kalmadım aklkm mesutta 2 hafta sonraya randevu aldım gidip bi gorusecegım
Valla ıkı hafta sonra gittiğimde ultrason hallında göruslerimi söyleyebilirim :) medical park bahcelievlere gidiyorum ben normal dogum paketi 4bin , sezeryan 5bin dediler gecen ay sordugumda. Acıbadem de 7bınden baslıyorsa nerdeyse iki katı farkediyor demektir. Bebekler saglıklı olsun da bakıcaz artık doguma kadar dusunmeye vaktimiz var.Insallah bende memnun kalirim canim ultrason aleti nasil renkli foto veriyor mu bebegin her yerini olcuyor mu? Benim suanda gittigim doktor sadece bebegin bastan popoya boyunu olcup gonderiyor. Zaten toplam muayenesi 5 dk bile surmuyor o yuzden hic memnun degilim. Medical Park hastanesi de cok uygun degil ki orasi icinde 6 7 binden bahsediyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?