Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Kizlar transfer sonrasi pruloton depot cronine jel ve estrofemi kac adet kullandiniz. 12. Haftaya kadarmi kullandiniz

Merhaba,
Transfer sonrası 13. Günüm proluton depot 3 günde bir vuruluyorum crinone jel sabah akşam estrofem ise günde 3 kez 2 şer tane ne zamana kadar devam edeceğim bilmiyorum.
Sonucum pozitif bu arada, sonucu aldıktan sonraki görüşmemizde ilaçlara aynen devam dendi.
Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Bende 3 gune 1 pruloton depot, günde 2 tane cronine jel, estrofam sabah 2 aksam 2 toplam 4 adet , coraspin 1 adet, clexsan igne ve folik asit

Herkesin tedavisine göre farklı bir toplam rakam çıkıyor aslında.
Sabit olan bir tüp bebek paketi var ( ki neredeyse hiçbir şey dahil değil) onun fiyatı 8 bin e yakındı diye hatırlıyorum.

Buna ek olarak ilaçlar, dondurma çözme ücretleri ayrı. Yanısıra eğer önerilirse ya da isterseniz mikroçip, genetik taramalar, gebelik aşısı, kasılma önleyici serum vs.. derken söylenen rakamın çok çok üzerine çıkılıyor.

M meraklisivas Herkesin tedavisine göre farklı bir toplam rakam çıkıyor aslında.
Sabit olan bir tüp bebek paketi var ( ki neredeyse hiçbir şey dahil değil) onun fiyatı 8 bin e yakındı diye hatırlıyorum.

Buna ek olarak ilaçlar, dondurma çözme ücretleri ayrı. Yanısıra eğer önerilirse ya da isterseniz mikroçip, genetik taramalar, gebelik aşısı, kasılma önleyici serum vs.. derken söylenen rakamın çok çok üzerine çıkılıyor.

M meraklisivas Herkesin tedavisine göre farklı bir toplam rakam çıkıyor aslında.

Merhaba bende telefonda 8 bin gibi rakam aldım , bizde sperm sayısı az mikrochip zprunlu gibi birde pko sınırdayım embriyo dondurma ve çözmede olacak bunlar ne kadar turar ki

Merhaba bende telefonda 8 bin gibi rakam aldım , bizde sperm sayısı az mikrochip zprunlu gibi birde pko sınırdayım embriyo dondurma ve çözmede olacak bunlar ne kadar turar ki
Canım Dondurma çözme ücreti 3 bine yakın diye aklımda ama yanlış olmasın

Merhaba bu kasılma önleyici serum isteğe bağlı mı?

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim cevabınız için bizde sperm hareketsizliği var ben de de süt hormonu yüksekliği genellikle herşey iyi gidiyor diyorlar ancak iki tane olumsuz tüp bebek tedavim var nerde hata var bilmiyorum

Arkadaşlar ben de bülent tıraş ı düşünüyorum fiyat olarak bilginiz var mı
Merhaba şuan Bülent tıraş ile tüp bebek tedavisine devam ediyoruz ben il dışından gidip geldiğim için biraz daha pahalıya geliyor tabi. İlk görüşme muayenesi 550 TL, İlaçlar yaklaşık 3000 TL, transfer 8000 TL, sperm toplama ameliyatla olduğundan 3000 TL, genetik testi 2 Yumurta için yapıldı 150x2 DOLAR, gebelik aşısı 1000 TL, kasılma serumu 1100 TL, çözdürme 1685 TL şuan için aklıma gelenler bunlar. Tabi yol ve otel masrafımız da oluyor.

merhaba arkadaşlar eşim kucuklukten aldıgı kemoterapi ve radyoterapi sonrası azosperm olustu doğal yoldan cokaz nomal cıkısımız oluyor immotil ve motil olarak tup bebek için bursada özel bir merkezde biriktiriyoruz suan biz gibi olup azospermde tup bebek yaptıran bulent hocaya var mı acaba ? yardımlarınızı beklerim teşekkürler

Merhaba şuan Bülent tıraş ile tüp bebek tedavisine devam ediyoruz ben il dışından gidip geldiğim için biraz daha pahalıya geliyor tabi. İlk görüşme muayenesi 550 TL, İlaçlar yaklaşık 3000 TL, transfer 8000 TL, sperm toplama ameliyatla olduğundan 3000 TL, genetik testi 2 Yumurta için yapıldı 150x2 DOLAR, gebelik aşısı 1000 TL, kasılma serumu 1100 TL, çözdürme 1685 TL şuan için aklıma gelenler bunlar. Tabi yol ve otel masrafımız da oluyor.[/QU
Sizin tedavi sonucunuz ne oldu acaba

Sizin tedavi sonucunuz ne oldu acaba
Merhabalar biliyorum çok uzun zaman geçmiş ama görünce yazmak istedim. Sonucumuz pozitif oldu kızıma hamile kaldım 20. Hafta itibari ile malasef hellp sendromu yani gebelik zehirlenmesinden dolayı hayati riskim oldu ve hamileliğim sonlandı 1 yıl geçti üzerinden şimdi yeniden Bülent hoca ile görüşmeye gideceğiz.

Back
X