Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Gittin muayene etti ne önerdi ilgilenmedimi seninle

yukarda bi yerlerde yazdım canım, gidiyorsun önce bir doktor alıyor seni dosya oluşturuyor sana benim yanımda testlerim vardı onlara falan baktı sordu yazdı falan filan sonra biraz bekliyorsun bülent beyin odasına gidiyorsun ultrasondan muayene ediyor seni sonra önerilerini söylüyor öyle çok uzun sürmedi benim görüşmem bülent bey ile adetli değildim ultrasondan baktı folikül sayılıyormuş onu saydı yumurta rezervin az dedi şunları şunları yapmak lazım dedi ve bitti ondan sonra başka doktor alıyor seni bi odaya götürüyor o da biraz anlatıyor sen soru sorarsan cevaplıyor sonra ne nekadar onun listesini veriyor byebye açıkcası benim beklediğim gibi değildi çok ama hep diyorum ben istiyorum ki hemen herşey olsun ya da ilgi alaka full olsun falan filan hassas bir durum ne de olsa yani belki benim fazla bir beklentim olduğu içindir uzun lafın kısası muhakkak git görüş kendin fikir al içine neresi sinerse önemli olan kendini güvende emin ellerde hissetmen

yukarda bi yerlerde tedavianım, gidiyorsun önce bir doktor alıyor seni dosya oluşturuyor sana benim yanımda testlerim vardı onlara falan baktı sordu yazdı falan filan sonra biraz bekliyorsun bülent beyin odasına gidiyorsun ultrasondan muayene ediyor seni sonra önerilerini söylüyor öyle çok uzun sürmedi benim görüşmem bülent bey ile adetli değildim ultrasondan baktı folikül sayılıyormuş onu saydı yumurta rezervin az dedi şunları şunları yapmak lazım dedi ve bitti ondan sonra başka doktor alıyor seni bi odaya götürüyor o da biraz anlatıyor sen soru sorarsan cevaplıyor sonra ne nekadar onun listesini veriyor byebye açıkcası benim beklediğim gibi değildi çok ama hep diyorum ben istiyorum ki hemen herşey olsun ya da ilgi alaka full olsun falan filan hassas bir durum ne de olsa yani belki benim fazla bir beklentim olduğu içindir uzun lafın kısası muhakkak git görüş kendin fikir al içine neresi sinerse önemli olan kendini güvende emin ellerde hissetmen
Sağol arkadaşım uzun uzun anlatmistim benim 5 denemem olacak aslında 3 diğer iki tedavimde yumurtalarim çatladi transfer toplamaya gidemedim birinde tek yumurta oldu orta kalite negatif 2 denemem bu ayrı cmrt negatif aldım oda bitaneydi 1 kalite 2 gün embriosu ve 5 hucreliydi benim zamanında çok yok rezerv yerlerde yaş 34 oyuzden iyi bir yer ama birazda uygun istiyorum bakalım muayene bir goruneyim

Merhaba canim.

Nasilsin? Embryo'larin durumundan haber alabildinmi?
Beni ilk 3 gun boyunca her gun aradilar haber vermek icin.
Simdi ngs yapma karari aldik. Cok pahali ama basarisiz 5 transferim oldugu icin sorunun ne oldugunu anlamak zorundayiz.

Sonuclari almak icin 20 gun beklemem gerekiyor simdi.
Transferde malesef bidahaki adetimde degilde, bi sonrakinde olcakmis.
Bu adetimde rahim kalinlastirmak icin igne yaptircakmisim sadece, hazirlik olarak.

Sabretmek cok zor! Bekledigim her adet donemi o kadar zor ve uzun geliyorki :(

Canım selam inşaallah sağlıklı kaliteli embiryolariniz olur. Bende bugün haber bekliyorum bakalım kaç tane döllendi durumları nasıl. 35 yaş altına bir embiryo transferi oluyor fakat 35 yaş altı olup öncesinde 2 ya da daha fazla başarısız tüp bebek denemesi olanlara iki embiryo transferi oluyor canım. inşaallah Rabbim bu sefer nasip eder bu son tedavilerimiz olur

Sağol arkadaşım uzun uzun anlatmistim benim 5 denemem olacak aslında 3 diğer iki tedavimde yumurtalarim çatladi transfer toplamaya gidemedim birinde tek yumurta oldu orta kalite negatif 2 denemem bu ayrı cmrt negatif aldım oda bitaneydi 1 kalite 2 gün embriosu ve 5 hucreliydi benim zamanında çok yok rezerv yerlerde yaş 34 oyuzden iyi bir yer ama birazda uygun istiyorum bakalım muayene bir goruneyim

Merhaba.
Bende ilk acibadem maslak hastanesine gittimde cok sasirmistim!
Hem cok kalabalikti, hem ayri ayri kisiler seni alip 10 dakika konusunca, bekledigim ilgiyi goremedigim icin uzulmustum.
Hatta ilk muayene gunu baya kararsizdim vazgecsemmi diye (fransadan ozellikle is yerinden bu un icin izin almama ragmen herseyi birakip geri donmeyi dusundum).

Ama bizim gibi bu sorunu yasayan o kadar insan varki, hepimizle ilgilenmeleri icin ve hepimize bu sansi vermek icin baska secenekleri yok bence.
Onca hasta ile ancak boyle bi organizasyon ile ilgilenebilirsin.

Esim azospermi hastasi (0-1 spermatozoid bulunuyor sadece) ve amelyat olmak zorunda kaldi. Cok umutsuzduk ama embryo dollendirecek kadar spermatozoid buldular.
Fransada bunu yapamiyolar, gercekten turkiyede bu konuda cok ilerde olduklarini anladik.

Henuz basarmadik ama buraya kadar gelmemiz bile bi mucize.
Insallah devamida iyi olur bakalim

[QUOTE="jonguil, post: 47382036, member: 343409kanım bugün yumurtalarım toplandı 20 tane. Yarından itibaren hergün arayıp embiryolarin gelişimini haber verecekler kalite olarak. Büyük bir ihtimalle cuma günü taze transfer olacak. Herşey çok güzel ilerledi yumurtalar süreç ilgi alaka ben çok memnun kaldım sonu ne olursa olsun hakkını vererek işlerini yapıyorlar. Çok güler yüzlü bi ekip. Ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını düşünüyorum gerisi Rabbimin takdiri artık. Böyle canım bende durumlar. Biraz adet ağrısı gibi ağrım var Inşallah geçer[/QUOTE Jonguil canım ne yaptın bugunmuydu transferin kaç embryo kaldı kaç transfer edecekler sen micro chip yaptirdinmi hadi güzel haberlerini bekliyorum bu mübarek cuma günü yarabbim gönlümüze göre versin inşallah

Merhaba canim.

Nasilsin? Embryo'larin durumundan haber alabildinmi?
Beni ilk 3 gun boyunca her gun aradilar haber vermek icin.
Simdi ngs yapma karari aldik. Cok pahali ama basarisiz 5 transferim oldugu icin sorunun ne oldugunu anlamak zorundayiz.

Sonuclari almak icin 20 gun beklemem gerekiyor simdi.
Transferde malesef bidahaki adetimde degilde, bi sonrakinde olcakmis.
Bu adetimde rahim kalinlastirmak icin igne yaptircakmisim sadece, hazirlik olarak.

Sabretmek cok zor! Bekledigim her adet donemi o kadar zor ve uzun geliyorki :KK43:
Canım valla bugün biraz şok oldum 12 embiryodan bir tane bile dondurmaya kalmadı iki tane transfer oldu ama şu şekilde 3. Günde 6 ya da 8 hucreli gelişim göstermesi gereken embiryo 5. Günde 6 8 e bölünmüş gelişimi yavaş yavaş ilerlemiş yani dr pek şansınız yok ama transfer edelim dedi. Allah büyük valla hakımızda hayırlı neyse o olsun

[QUOTE="jonguil, post: 47382036, member: 343409kanım bugün yumurtalarım toplandı 20 tane. Yarından itibaren hergün arayıp embiryolarin gelişimini haber verecekler kalite olarak. Büyük bir ihtimalle cuma günü taze transfer olacak. Herşey çok güzel ilerledi yumurtalar süreç ilgi alaka ben çok memnun kaldım sonu ne olursa olsun hakkını vererek işlerini yapıyorlar. Çok güler yüzlü bi ekip. Ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını düşünüyorum gerisi Rabbimin takdiri artık. Böyle canım bende durumlar. Biraz adet ağrısı gibi ağrım var Inşallah geçer[/QUOTE Jonguil canım ne yaptın bugunmuydu transferin kaç embryo kaldı kaç transfer edecekler sen micro chip yaptirdinmi hadi güzel haberlerini bekliyorum bu mübarek cuma günü yarabbim gönlümüze göre versin inşallah
Canım yazdım üstte bi arkadaşa allahım inşaallah nasip eder bu şekilde bile inşallah olur diyorum

Cok sukur iyiz canim sen nasilsin,hayitli olsun kac tane yymurta toplandi...bende 6 yumurta toplandi 3 tanesi 3. Gune gitti 2 tanesi 1. Kalitedeydi mikro cip uygulandi 2 tane transfer uygulandi cok sukur ikiside tuttu....dua et canim icini ferah tut
Canım benim bugün transfer oldu 5. Güne kadar geldi embiryo ama gelişmişi 3. Gün embiryosu ile uyumlu yani 3. Günde 6 8 hücre bölünmesi gerekirken 5. Günde bölünmüş. Senin embiryolar 5. Güne bekletilmedi dimi 3. Gün e kadar bekletildi kaç hücreliydi canım biraz morale ihtiyacım var benim gibi olup tutan varmı diye destek arıyorum tabii bunlar bi vesile olacak allah istesin yeter nasipte varsa onu

Canım benim bugün transfer oldu 5. Güne kadar geldi embiryo ama gelişmişi 3. Gün embiryosu ile uyumlu yani 3. Günde 6 8 hücre bölünmesi gerekirken 5. Günde bölünmüş. Senin embiryolar 5. Güne bekletilmedi dimi 3. Gün e kadar bekletildi kaç hücreliydi canım biraz morale ihtiyacım var benim gibi olup tutan varmı diye destek arıyorum tabii bunlar bi vesile olacak allah istesin yeter nasipte varsa onu

canım ben daha başlamadım biliyosun konuşmuştuk daha merkez aramaya devam ediyorum bekleme süresinde iken
ama seni takip ediyorum sakın moralini bozma dediğim gibi henüz deneyimim yok ama çok araştırdım tutmaz denilen ne transferler tutmuş mesela 2.gün embriyo transferi yapılmıyor genel olarak ama yapılıp tutan bile var araştırdıklarım içinde o yüzden bol bol dua et canım Rabbim nasip ettiyse olacak zaten bunlar vesile sadece anne rahmi bir muamma daha tam olarak çözülebilmiş değil sonuçta laboratuvar ile anne rahmi bir mi kim bilir belki hayat bulacak sende şimdilik böyle düşünelim olmazsa da hayırlısı böylemiş deriz ama bunu aklımıza getirmeyelim şimdilik. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. haberdar et bizi gelişmelerinden dualarım seninle.

canım ben daha başlamadım biliyosun konuşmuştuk daha merkez aramaya devam ediyorum bekleme süresinde iken
ama seni takip ediyorum sakın moralini bozma dediğim gibi henüz deneyimim yok ama çok araştırdım tutmaz denilen ne transferler tutmuş mesela 2.gün embriyo transferi yapılmıyor genel olarak ama yapılıp tutan bile var araştırdıklarım içinde o yüzden bol bol dua et canım Rabbim nasip ettiyse olacak zaten bunlar vesile sadece anne rahmi bir muamma daha tam olarak çözülebilmiş değil sonuçta laboratuvar ile anne rahmi bir mi kim bilir belki hayat bulacak sende şimdilik böyle düşünelim olmazsa da hayırlısı böylemiş deriz ama bunu aklımıza getirmeyelim şimdilik. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. haberdar et bizi gelişmelerinden dualarım seninle.
Amin canım çok sağol aynen allah biliyor herşeyi nasipte varsa inşallah olur kısmeti. Tatlım merkez bir numara bizim başımıza gelen bu durum kendimizle alakali kesinlikle çünkü iki tedavim de de aynı şey başımıza geldi burda da farklı yerlerde aynı şekilde embiryo oldu. Benimle aynı gün yumurtası toplanan hepsinin 5. Güne normal bi şekilde gelişim göstererek gelmiş. Yani bizden Kaynakli bu durum SONUÇ ne OLURSA OLSUN cok memnun Kaldık tatlım

canım gittim geldim ilk gidiyorsun başka bir doktor senin dosyanı oluşturuyor elinde tahlillerin falan varsa götür götürmüştüm ben o dosyanı oluşturduktan sonra bülent hoca muayene ediyor seni ve tavsiyelerini söylüyor tüp bebek ile ilgili şunu yapmak lazım işte örneğin mikroçip, ngs ilaç lazımsa ilaç bazı testler falan filan bülent hocayla çok uzun sürmedi benim görüşmem tüp bebekte olacak her şeyi önerdi histeroskopi laraskopi hariç rahim filmim vardı yenisini istedi ama hemen değil sonrada çektirirsin dediler orda sıkıntı çıkarsa ona göre başka bir işlemde yapılabilir anladığım

bana havuz yapalım dedi 3 kere yumurta toplama 3 kere mikroçip bunlar dondurulacak
en son olursa sağlıklı embiryo 5 günlük genetik inceleme için biyopsi yapılıp gönderilecek
ordan sağlıklı embiryo gelirse transfer edilecek
ayrıca eşime ve bana vitamin hapları yazdı toplamda 8 ay sürecek bir tedavi ve oldukça maliyetli
yumurta rezervimin az olduğunu söyledi bundan önce iki doktor iyi olduğunu söylemişti yanlış demişler dedi

neyse bülent hoca ile görüşme kısa oldu dediğim gibi o bitince başka bir dr alıp seni götürüyor biraz daha bilgi veriyor ve fiyat konusunda bilgilendiriyor seni. Benim umduğum gibi olmadı canım belki biz çok hassas olduğumuz için mucize bekliyoruz. Onlar alışmış gir bak söyle gönder şeklinde biz tabi ağzının içine bakıyoruz ne dicek acaba diye kafam allak bullak daha hiç tüp bebek denemem olmadan bunların hepsi gerçekten lazım mı diye sorguluyorum bir yandan da bunları yapmazsam zaman kaybımı olacak eninde sonunda bülent hocanın dediğine mi geleceğim belki de geç kalacağım diyorum. Bilemiyorum bir iki dr ile daha görüşmeyi düşünüyorum bakalım.
merhaba, çok teşekkürler ayrıntılı olaraak herşeyi paylaşmışsın:) yumurta rezervinin az olduğunu nasıl anladı hoca?amh yaptırmışmıydın? yaptırdıysan değerin kaç çıktı? 8 aylık bir tedavi için maliyet ne çıktı?valla sıkıntıya düştüm açıkcası!

merhaba, çok teşekkürler ayrıntılı olaraak herşeyi paylaşmışsın:) yumurta rezervinin az olduğunu nasıl anladı hoca?amh yaptırmışmıydın? yaptırdıysan değerin kaç çıktı? 8 aylık bir tedavi için maliyet ne çıktı?valla sıkıntıya düştüm açıkcası!

canım bi 7-8 ay önce amh ve fsh değerime baktırmıştım amh 2,3 fsh 6,9 çıkmıştı ama onlar yanlıştır dedi bülent bey adetim olmadığı normal bir zamanda gitmiştim folikül saydı ultrasondan bakarak ve yumurta rezervin az dedi.

daha dün tekrar yaptırdım testlerimi ama amh daha çıkmadı canım fsh 5 li bişi bakalım amh ne çıkacak?
bana önerdiği tedavi herşey dahil ilaçlar mikrocip yumurta toplamalar ve transfer dondurma dahil miydi hatırlamıyorum 30 bine yaklaşıyordu canım

Canim morelini bozma benim 3. Gun embriyosu biri 8 hucreli biri 4 hucreliydi sonuc ortada Rabbim.ol deree olur lutfen.morelini yuksek.tutki hersey guzel.olsun

Kizlar birilerine fikir olur diye yaziyorum... Ben yaklasik 3hafta once felan bulent beye gittim hakkinda guzel seyler duymustum pahaliydi ama olsun dedim iyi olsunda ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim gecmis olsun ayni ilaclari ve ben ve bir cok hasta kullaniyor...bulent hoca muane etmeden kafasina.gore asla igne vermz kullandrmaz,sen.direk bulent hocayla birebir gorusseydin.telefondan yada doktora gidip erteledgini soyleseydin cunku olgulasan yumurtalarin.catlatma ignesi ile catlatilmasi lazim.ben bulent hocadan.cok memnun.kaldim ilgisi alakasi tecrubesi herseyiyle.mukemmel bir hekim Rabbim boyle hekimleri cogaltsin

Amin canım çok sağol aynen allah biliyor herşeyi nasipte varsa inşallah olur kısmeti. Tatlım merkez bir numara bizim başımıza gelen bu durum kendimizle alakali kesinlikle çünkü iki tedavim de de aynı şey başımıza geldi burda da farklı yerlerde aynı şekilde embiryo oldu. Benimle aynı gün yumurtası toplanan hepsinin 5. Güne normal bi şekilde gelişim göstererek gelmiş. Yani bizden Kaynakli bu durum SONUÇ ne OLURSA OLSUN cok memnun Kaldık tatlım
Canim nasilsinn nasil geciyooo bekleme sureci,yediklerine dikkat et kabiz olma,ben ananas cok tukettim ceviz yedim ve sut bunlari gunluk.tuket :) guzel.sonuclarini bekliyrm

Canim nasilsinn nasil geciyooo bekleme sureci,yediklerine dikkat et kabiz olma,ben ananas cok tukettim ceviz yedim ve sut bunlari gunluk.tuket :) guzel.sonuclarini bekliyrm
Valla canım elimden geldikçe dikkat ediyorum yediklerime ama yine de kabiz oldum :( en zor kısmı beklemek. Bülent hoca bana direkt Şansın az bil dedi transfer öncesi. Sana neler dedi transfer öncesi

Valla canım elimden geldikçe dikkat ediyorum yediklerime ama yine de kabiz oldum :KK43: en zor kısmı beklemek. Bülent hoca bana direkt Şansın az bil dedi transfer öncesi. Sana neler dedi transfer öncesi
Transfer oncesi Allah in izniyle olacak dedi hatta transfer gunu kendi vucudumla ilgili okadar sansizlikla.karsilastimki olmyck dedim....Allah tan umit kesilmez canm bol bol su ic sabahlari ac karnina.iki tane kuru kayisi ustune bir bardak.ilik su hergun duzenli yap bunu ben cok etkisini gordum...

Kizlar birilerine fikir olur diye yaziyorum... Ben yaklasik 3hafta once felan bulent beye gittim hakkinda guzel seyler duymustum pahaliydi ama olsun dedim iyi olsunda ... Sonra biz konyada oldugumuz icin doktor beu bize 150 mil elonva isimli igne verdi... Kullandık tam bi hafta sonra gel dedi doktor ucak biletimizi aldik ama darbe girisimu nedeniyle ucaklar kalkmadi ve kamu izinleri iptal oldu ve arayip semra hanimi gelemiycez biz erteledik dedim o da peki kubra hanim en kisa zamanda tekrar bekliyoruz dedi... Sonra biz ankarada bir klinik arastirdik 1600 liralik igne yedik cunki bosa gitmesin dedik...
Sonra gittik ama ben giderken rahatsizlandim yolda resmen nefes alamiyordum karnim kocaman oldu neyse vardik ankaradaki klinige hoca bana bi bakto patliycaksin sen kizim cok yumurtan var dedi ben iyice kotu oldum hemen mudahale ettiler ve biraz kendime geldim ... Bulent beyin bana verdigi igne bnm yasimda ve yumurta sayisinda problemi olmayan hastalara verilmezmis arkadaslar resmen eger ankaraya gitmeseydim evde belki kriz gecirecektim tek basima ve dusunun bana mutlaka doktora basvur sikinti olabilir bile demediler....
Transferim gecikti ve malesef bi ay bekliycem su topladi heryerim
Hep para tuzagi arkadaslar bu merkezler hasta sagligi felan muhim degil cok yumurta olsun yeter amac basari orani artsin cok hasta gelsin paranizi bosa harcamayin.....
Canım çok geçmiş olsun. Allah bi daha böyle ağrı yaşatmasin. Bende şöyle bi şey yaşadım Şubat ayında iki negatif tüp bebeğin neden kalitesiz embiryo olduğunu sorunca bizim duruma baktı eşimin değerleri iyi benim yumurta sayı iyi sizin merkez embiryolari kötü yatağa yatırmışlar biz yumuşak yatağa yatiracaz demişti kötü embiryo oluşumunu direkt merkeze bağladılar. Belgin hanim bile direk merkeziniz kötü tabirini kullandı. Aradan aylar geçti Bismillah yeni merkez yeni dr iyi yer dedik ve tedaviye başladık sonuç kötü merkez dedileri yerle aynı embiryo kalitesi oluştu sert yatağa yatirmislar demişti bulent hoca o zaman sizde mi sert yatağa yatırdiniz o zaman diye düşeneyim. Sorun bizde var genetik olabilir dedi o zaman iki negatif tüp bebekte direk merkeze kötü diyeceğinize genetik tarama yaptırın öyle gelin denseydi keşke de 15 bin TL boşa gitmiş gibi olmasaydı. Ama bunlara rağmen ilgi alaka olarak memnun kaldım. Sadece şunu gördüm her merkezde illa bir kere biz kendi yöntemimizle deneyelim sonra olmazsa ince taramaya geçelim valla her yerde karşılaştım bununla. Rabbim sabır versin

kızlar ya bugun ıkıncı negatıfımı de aldm bızde sorun morfolojı sıfır ılerı hareket te cok dusuk bu sekılde olup bulent tırasta olumlu sonuc alan var mı

Back
X