- Konu Sahibi birgunbitecek
- #2.381
Valla canım düşük Tekrarlayan tüp bebek denemesi olanlardan başta istenmesi lazım bence hani mantık şu mu gittiği merkez yanlış tedavi uygulanmıştır biz kendi yöntemlerimizle bi deneyelim olmazsa inceleriz. Bunu bu şekilde dememin sebebi şu ben Şubat ayında acıbadem e gittim hocam benim başarısız iki tüp bebek denemem var yazın tüp bebek tedavisi düşünüyoruz yaza kadar yaptırmamiz gereken testleri şimdiden yaptıralim dedim ve rahim filmini yenile dedi ve hormon testi istedi bu kadar . Peki hocam bu iki negatif tüp bebek denemem de iki kere aynı şekilde ikinci kalite embiryo oldu yavaş gelişti bunun nedeni ne olabilir bunun üstüne hangi yöntemler bize olur dediğim zaman. Hocam bana senin embiryoya kötü davranmışlar sert yatağa yatirmislar biz iyi davranıp yumuşak yatağa yatiracaz demişti. Şimdi geldiğimiz durum 3. TEDAVİ ve iki negatif tüp bebekte olduğu gibi kötü embiryo şimdi ben bunu mu diyim hani yumuşak yatak nerde. Hani merkez kötüydü Belgin hanim sizin gittiğiniz merkez kötü merkez demişti. Yani Demek istediğim şu evet merkez iyi güler yüzlü ama direkt keşke merkeze suç atmak yerine bizi detaylı inceleseydiler neden iki negatif tüp bebek olmuş olabilir Biz üstüne ne koyabiliriZ. ve merkez benim embiryolari kötü yaptı demiyorum bunlara rağmen memnun kaldık ama bizde bi kusur var ki aynı şekilde embiryo oluyor.transfer günü tutmazsa eğer, daha sonra inceleyelim sizi diyeceklerine Keşke bizi başta daha detaylı incelemeye alsaydılar...Evet arkadaşım sana katılıyorum tedaviye başlamadan önce bu tahlillerin istenmesi lazım.Benim geçmişte üç düşüğüm var o Zaman başka bir dr Zeynep kamilin doktoruydu benden yaptırmamı istedi o tahlillerin sonucunda bende heterezigot yanlış hatırlamıyorsam çıkmıştı yani kanda hafif bir pıhtılaşma varmış,acaba bu tahlillerden mi istedi.Ben hepsini Bülent hocaya göstermiştim.Bide şunu düşündüm hani niye dr bu tahlilleri tedaviye başlamadan önce istemiyor diyoruz ya belki öncesinde düşük hikayesi olanlardan istiyordur.