Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Evet arkadaşım sana katılıyorum tedaviye başlamadan önce bu tahlillerin istenmesi lazım.Benim geçmişte üç düşüğüm var o Zaman başka bir dr Zeynep kamilin doktoruydu benden yaptırmamı istedi o tahlillerin sonucunda bende heterezigot yanlış hatırlamıyorsam çıkmıştı yani kanda hafif bir pıhtılaşma varmış,acaba bu tahlillerden mi istedi.Ben hepsini Bülent hocaya göstermiştim.Bide şunu düşündüm hani niye dr bu tahlilleri tedaviye başlamadan önce istemiyor diyoruz ya belki öncesinde düşük hikayesi olanlardan istiyordur.
Valla canım düşük Tekrarlayan tüp bebek denemesi olanlardan başta istenmesi lazım bence hani mantık şu mu gittiği merkez yanlış tedavi uygulanmıştır biz kendi yöntemlerimizle bi deneyelim olmazsa inceleriz. Bunu bu şekilde dememin sebebi şu ben Şubat ayında acıbadem e gittim hocam benim başarısız iki tüp bebek denemem var yazın tüp bebek tedavisi düşünüyoruz yaza kadar yaptırmamiz gereken testleri şimdiden yaptıralim dedim ve rahim filmini yenile dedi ve hormon testi istedi bu kadar . Peki hocam bu iki negatif tüp bebek denemem de iki kere aynı şekilde ikinci kalite embiryo oldu yavaş gelişti bunun nedeni ne olabilir bunun üstüne hangi yöntemler bize olur dediğim zaman. Hocam bana senin embiryoya kötü davranmışlar sert yatağa yatirmislar biz iyi davranıp yumuşak yatağa yatiracaz demişti. Şimdi geldiğimiz durum 3. TEDAVİ ve iki negatif tüp bebekte olduğu gibi kötü embiryo şimdi ben bunu mu diyim hani yumuşak yatak nerde. Hani merkez kötüydü Belgin hanim sizin gittiğiniz merkez kötü merkez demişti. Yani Demek istediğim şu evet merkez iyi güler yüzlü ama direkt keşke merkeze suç atmak yerine bizi detaylı inceleseydiler neden iki negatif tüp bebek olmuş olabilir Biz üstüne ne koyabiliriZ. ve merkez benim embiryolari kötü yaptı demiyorum bunlara rağmen memnun kaldık ama bizde bi kusur var ki aynı şekilde embiryo oluyor.transfer günü tutmazsa eğer, daha sonra inceleyelim sizi diyeceklerine Keşke bizi başta daha detaylı incelemeye alsaydılar...

Kızlar hepimize aynı şey yapıldı ben iki tüp bebekten sonra doktor dediki sana şunları yapalım hocam neden önce yaptirmadik dediğimde işte bunlar pahalı ben söylemiştir mutlaka siz anlamamissinizdir diye sağolsun ilk iki tupbebekte 17 bine mal oldu ne olacak ki canım bilmiyorum ne yapacağız hem maddi hem manevi hergun tukeniyoruz umudumuz umut tacirlerinin elinde Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet erken canım ama hoca Şansın çok az deyince umut edemiyorum. Devlette bu genetik test bedava mı canım ? Bizde olmadı mecbur yaptıracaz bi o kaldı galiba yaptırmadigimiz Test. Bugün 6. Günüm hiç belirti yok canım maalesef. Adet olmaya yakın canım tatlı çok çeker sanırım adet olacam
Ya tutunma belirtisidir adet belirtisi gibi canım ananas kabak çekirdeği tutunmayı kolaylaştırıyordu yedinmi ilk ucgun dinlenseydin ayaklarını yükseltip uzartsaydin ne kadarda bununla alakalı yok deselerde bizzat yaşayıp tecrübe edindiğim için biliyorum dualarım seninle gün doğmadan neler doğar

Ya tutunma belirtisidir adet belirtisi gibi canım ananas kabak çekirdeği tutunmayı kolaylaştırıyordu yedinmi ilk ucgun dinlenseydin ayaklarını yükseltip uzartsaydin ne kadarda bununla alakalı yok deselerde bizzat yaşayıp tecrübe edindiğim için biliyorum dualarım seninle gün doğmadan neler doğar
Yedim canım ama ayakları yükseltmeyi bilmiyordum inşaallah canım dediğin gibi olur valla ne güzel olur Rabbim inşaallah nasip etmiştir

Kızlar hepimize aynı şey yapıldı ben iki tüp bebekten sonra doktor dediki sana şunları yapalım hocam neden önce yaptirmadik dediğimde işte bunlar pahalı ben söylemiştir mutlaka siz anlamamissinizdir diye sağolsun ilk iki tupbebekte 17 bine mal oldu ne olacak ki canım bilmiyorum ne yapacağız hem maddi hem manevi hergun tukeniyoruz umudumuz umut tacirlerinin elinde Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen canım katılıyorum sana rabbim doğru hekimlerle karşılaştırsın vicdan sahibi insanlarla

Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.. Bende önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım bülent beye ama yazılanları okuyunca karamsarlığa kapıldım tüp bebekle alakalı pek bilgi sahibi değilim iyi biryer olsun diye bu hastaneyi seçtim benim sorunum genetik bebeğimi 8 aylık doğumdan 3 gün sonra kabettım Dr kar % 25 tekkaralama ihtimali var dedi normal yolla gebelik olursa 12. Haftalarda test yapıp hastalığı belirleyebildiklerini söylediler tabi test sonucu 16. Hafta da çıkar dediler yada pgt ile tüp bebek önerdiler ben normal yolla denemeye korkuyorum haliyle tüp bebeğe karar verdik içinizde genetik hastalık taşıyıcısı olup bu hastanede tedavi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz karar aşamasındayım neolur yardım edin.. hastene koşulları ilgi alaka nasıl genel olarak memnunmusunuz.. Cevaplarsanız cok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.. Bende önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım bülent beye ama yazılanları okuyunca karamsarlığa kapıldım tüp bebekle alakalı pek bilgi sahibi değilim iyi biryer olsun diye bu hastaneyi seçtim benim sorunum genetik bebeğimi 8 aylık doğumdan 3 gün sonra kabettım Dr kar % 25 tekkaralama ihtimali var dedi normal yolla gebelik olursa 12. Haftalarda test yapıp hastalığı belirleyebildiklerini söylediler tabi test sonucu 16. Hafta da çıkar dediler yada pgt ile tüp bebek önerdiler ben normal yolla denemeye korkuyorum haliyle tüp bebeğe karar verdik içinizde genetik hastalık taşıyıcısı olup bu hastanede tedavi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz karar aşamasındayım neolur yardım edin.. hastene koşulları ilgi alaka nasıl genel olarak memnunmusunuz.. Cevaplarsanız cok sevinirim..
Canım çok geçmiş olsun. Şöyle diyim hastane çok donanımlı güler yüzlü sürekli biri sizinle irtibat halinde. Bülent hocayı sadece ilk Muayene günü görüyorsun bi de transfer günü diğer süreçleri yardımcıları yönetiyor ama hocaya danışarak tabii. Yani benim başıma gelen hasta olarak ne kadar gözümü açık tutsam ne kadar üstüne düşsem de yine tedavi öncesi yapılması gereken test varmış onu öğrendim bunu hastane diyecek ki yapalım iş işten geçtikten sonra benden test isteyeceklerini duymak beni çok üzdü 15 bin harcama yaptıktan sonra acı geldi böyle bi durum... yani genel olarak başarı oranı iyi hastanenin ama düşügu olan ya da sürekli tekrarlayan başarısız tüp bebek denemesi olanları daha iyi incelemeleri gerekiyor. Açıkça beni incelemediler olumsuz yaşadığım tek şey bu oldu

Canım çok geçmiş olsun. Şöyle diyim hastane çok donanımlı güler yüzlü sürekli biri sizinle irtibat halinde. Bülent hocayı sadece ilk Muayene günü görüyorsun bi de transfer günü diğer süreçleri yardımcıları yönetiyor ama hocaya danışarak tabii. Yani benim başıma gelen hasta olarak ne kadar gözümü açık tutsam ne kadar üstüne düşsem de yine tedavi öncesi yapılması gereken test varmış onu öğrendim bunu hastane diyecek ki yapalım iş işten geçtikten sonra benden test isteyeceklerini duymak beni çok üzdü 15 bin harcama yaptıktan sonra acı geldi böyle bi durum... yani genel olarak başarı oranı iyi hastanenin ama düşügu olan ya da sürekli tekrarlayan başarısız tüp bebek denemesi olanları daha iyi incelemeleri gerekiyor. Açıkça beni incelemediler olumsuz yaşadığım tek şey bu oldu
Canım Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim belliki maddi manevi zor bir süreç tüp bebekle alakalı hiç bilgi sahibi değilim sizleri ve benzeri birçok sayfa takip ederek bilgi edinmeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi nekadar bilgili ve donanımlı gidilsede mutlaka bir yerlerde yanlışlar eksiklikler yapılabiliyor böylesi hassas bi konuda merkezlerin daha duyarlı olması gerekiyor ne umutlarla gidiliyor maddi manevi ne zorluk çekerek.. Tekrar teşekkür ediyorum Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah..

Cnm benim de 17 tane den 10 tanesi dollendi ve 8 tanesi 5 gune gtmis hoca bu durumu cok az oldugunu soledi cok sanslisiniz dedi ama malesef transfer gunu 4 tane kalmisdi 4 tanesinden iki tanesi cop oldu dier ikisi konuldu kaliteleri cok iyiydi ama olmadi yani isalah seninki olur cnm benim ilk denemedi smdi bunda istedi senden isteyebilirmis aslinda daha once negatif sonuclarini bilio yada kendiside yapip ondan sonra isticek belkide tabi is isden gecmis olucak biden benm dondurulmus transfer oldu iki aya yakin bekledik senin taze transferin olmus anladgim kadariyla senin progestorun kac cikmisdi ona gore dondurulup dondurulmamanin kararini veriolar cunku
Cnm benim ki 1.82 cikdi birin ustu olunda dondurma islemine gidiolar birin alti olunca taze transfer oluyo

Kizlar benim bahsettim genetik testi 5 ayri ayri test var kandan veriosunz dedi bulent hoca esimede bi tane verdi test sadece bunlari yaptircam devlette yapio dedi hoca ayni selerden bahsedioruz dimi

Kizlar benim bahsettim genetik testi 5 ayri ayri test var kandan veriosunz dedi bulent hoca esimede bi tane verdi test sadece bunlari yaptircam devlette yapio dedi hoca ayni selerden bahsedioruz dimi
Canım bilmiyorumki aynı testlerden mi bahsediyoruz bende kan vererek yaptırmıştım ama eşim kan verdimi vermedimi onu hatırlamıyorum en iyisi senin sonuçların çıksın bakalım hangi testlermiş bakarız.Ona göre bende dr dan ister yaptırırım

Canım bugün test yaptırdım sıfır çıktı maalesef olmadı:KK43:
Can'ım çok üzüldüm inan ki olmaması için hiçbir sebep yoktu sizin ,ben çok güveniyordum sana. Sende bir problem yoktu eşinde de öyle görünen önemli bi problem yoktu neden tutmuyor acaba.bi çok önemli sorunu olanların tutuyor bizim tutmuyor rabbimin bir bildiği vardır.inşallah bize de doğal yollardan nasip eder.

Can'ım çok üzüldüm inan ki olmaması için hiçbir sebep yoktu sizin ,ben çok güveniyordum sana. Sende bir problem yoktu eşinde de öyle görünen önemli bi problem yoktu neden tutmuyor acaba.bi çok önemli sorunu olanların tutuyor bizim tutmuyor rabbimin bir bildiği vardır.inşallah bize de doğal yollardan nasip eder.
Valla canım aynen sorunu olanın daha iyi tutuyor onu anladım. Canım bizim embiryolar yavaş gelişim gösteriyor ondan tutunmuyor. işte yavaş bölünme nedeni ne onu daha bilmiyorum bulent hoca transfer etmeden önce bişey diyemem inceleme yapmak lazım dedi

Valla canım aynen sorunu olanın daha iyi tutuyor onu anladım. Canım bizim embiryolar yavaş gelişim gösteriyor ondan tutunmuyor. işte yavaş bölünme nedeni ne onu daha bilmiyorum bulent hoca transfer etmeden önce bişey diyemem inceleme yapmak lazım dedi
İnceleme Nasıl oluyormuş yeni tedavide embriyoları mı inceleyecekler

Back
X