- Konu Sahibi birgunbitecek
tabi ki aynen ben zaten transferde ayık oluyorum değilmi yani kimin yaptıgını goruyorum toplama da gormedım ama hoca yapmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki aynen ben zaten transferde ayık oluyorum değilmi yani kimin yaptıgını goruyorum toplama da gormedım ama hoca yapmamış
Ohh hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutacak donmuş bebişler... ben de mayısı bekliyorum...hayırlısıyla mayısta güzel haberlerimizi paylasırız buradanMAYIS ta Allah nasip ederse 4 tane dondurulmuşum var
Sizindemi Mayıs tantanalar olacak ne güzel hadi inşlallah hayırlısıyla evet güEl haberleri paylaşalımOhh hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutacak donmuş bebişler... ben de mayısı bekliyorum...hayırlısıyla mayısta güzel haberlerimizi paylasırız buradan
Benim 13 Nisanda transferim yapildi. 5 gundur evde dinleniyorum izinliydim. Merakla bekliyorum bir belirti yok hic insallah tutunur. Pazartesi ise basliycam bir sorun olur mu? Siz hareketlerinizi ne kadar sinirladiniz? 24 nisan test gunum.
Benim 13 Nisanda transferim yapildi. 5 gundur evde dinleniyorum izinliydim. Merakla bekliyorum bir belirti yok hic insallah tutunur. Pazartesi ise basliycam bir sorun olur mu? Siz hareketlerinizi ne kadar sinirladiniz? 24 nisan test gunum.
cnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??
ikinci adetinde bişey olmaz yaparz dedı histereskopi oldum zatenDoktorun ne diyor...genelde en az 2 ay beklenmesi gerektiği söyleniyor. Doktorun da tamam derse neden olmasın
ikinci adetinde bişey olmaz yaparz dedı histereskopi oldum zaten
doktor histereskopiden sonra sıkıntı yok dedıOzaman olabilirsin bence zaten kürtaj sonrası sorun olsa histereskopide görürsün
Iyi Akşamlar canım nasılsınız???? Neler yapıyorsunuz...
Kan sonucum pozitif cok sukur. 12 gun sonra ilk nuayeneye cagirdilar keseye bakilacak. Bu arada igne ve ilaclara devam edecegim. Muayeneyi dr ayse hanima gidicem 290 tlmisCanım sonucun ne oldu... İnşallah güzel haberleri almışsınızdır![]()