Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

tabi ki aynen ben zaten transferde ayık oluyorum değilmi yani kimin yaptıgını goruyorum toplama da gormedım ama hoca yapmamış

Ohh hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutacak donmuş bebişler... ben de mayısı bekliyorum...hayırlısıyla mayısta güzel haberlerimizi paylasırız buradan
Sizindemi Mayıs tantanalar olacak ne güzel hadi inşlallah hayırlısıyla evet güEl haberleri paylaşalım

Benim 13 Nisanda transferim yapildi. 5 gundur evde dinleniyorum izinliydim. Merakla bekliyorum bir belirti yok hic insallah tutunur. Pazartesi ise basliycam bir sorun olur mu? Siz hareketlerinizi ne kadar sinirladiniz? 24 nisan test gunum.

Benim 13 Nisanda transferim yapildi. 5 gundur evde dinleniyorum izinliydim. Merakla bekliyorum bir belirti yok hic insallah tutunur. Pazartesi ise basliycam bir sorun olur mu? Siz hareketlerinizi ne kadar sinirladiniz? 24 nisan test gunum.

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinizi almışsındır ya da alıcaksındır. Genelde 2 gün dinlendikten sonra normal hayatına dönebilirsin diyorlar ama belirti konusunda benden fikir çıkmaz cünkü ilkince negatif sonuç aldık.. inşallah ikincisinde sizlerden alırım tüyoları....test günü de yaklaşmı inşlaah hayırlı haberlerini duyarızz:KK49:

Canım sonucun ne oldu... İnşallah güzel haberleri almışsınızdır:oops:

Back
X