Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Arkadaşlar Cuma gününe Bülent Bey' e randevu aldım. Şehir dışından geleceğiz inşallah geldiğimize değer. Acaba Acıbadem' in laboratuvarı nasıl bilgisi olan var mı? Dondurulmuş embriyo da saklatmayı düşünüyoruz acaba bu konuda başarılılar mı bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim.

Neden kimse bana cevap yazmıyor :KK43:
selam kusurabakmayın geç oldu ama
evet arkadaşında dediği gibi ilk 5750+ilaçlar ve diğer denemeler 3335+ilaçlar ve genetik teste gidecekse her bir embriyo başına 400 dolar ve çözünme transferi için 1200 dü ben başladığımda artmış olabilir son iki yazdığım
ben tedaviye başlayalı 5 ay oldu ve iki defa yumurta toplandı
ama benim kist oldu arada 3 ay ara verdik iki yumurta toplama arasında yani
bu kişiden kişiye değişiyor
benim yumurta rezervlerimde azalma var
onun için bir ay arayla demişti dr en başta
ama bazılarına ara vermedende ikinci tedavi yapılıyor
yani kişiye göre değişiyor bu durum

Son düzenleme:
Arkadaşlar Cuma gününe Bülent Bey' e randevu aldım. Şehir dışından geleceğiz inşallah geldiğimize değer. Acaba Acıbadem' in laboratuvarı nasıl bilgisi olan var mı? Dondurulmuş embriyo da saklatmayı düşünüyoruz acaba bu konuda başarılılar mı bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim.
Selam inşallah hakkınızda hayırlı olur tedaviniz
ben çok memnunum bülent hocadan ve ekibinden
acıbademin labaratuvarı başarı oranları çok yüksek ve teknoloji ve kalite yönünden istanbulda sayılı yerler arasında diye biliyorum
ve embriyo dondurma konusunda da son teknoloji

Benim 4 embriyodan 2si sağlam geldi...
Tşk ederim cvbınız için inşallah o iki embriyonız size sıkı sıkı tutunur bebek olurlar.
genetiğe giden embriyolarınızın kaliteleri ve hücre sayıları nasıldı acaba?
genetikten sağlıklı dönenlerin kaliteleri daha mı iyiydi?

selam tekrardan özelden yazışmışız şimdi baktım özelime farkettim orda konuşmuştuk embriyolarla ilgili
bu yüzden dikkate almayın son sorduklarımıo_O
embriyoyla ilgili sorumu tekrar sormuşum farkında olmadan
bu tedaviler insanı öyle yıpratıyaor ki bazen kendimi unutuyorum lütfen kusurabakmayın:KK57:

selam kusurabakmayın geç oldu ama
evet arkadaşında dediği gibi ilk 5750+ilaçlar ve diğer denemeler 3335+ilaçlar ve genetik teste gidecekse her bir embriyo başına 400 dolar ve çözünme transferi için 1200 dü ben başladığımda artmış olabilir son iki yazdığım
ben tedaviye başlayalı 5 ay oldu ve iki defa yumurta toplandı
ama benim kist oldu arada 3 ay ara verdik iki yumurta toplama arasında yani
bu kişiden kişiye değişiyor
benim yumurta rezervlerimde azalma var
onun için bir ay arayla demişti dr en başta
ama bazılarına ara vermedende ikinci tedavi yapılıyor
yani kişiye göre değişiyor bu durum

Sorun değil araya kaynıyor bazı mesajlar. .yani bayağı masraflı oluyor o zaman her opu sonrası elde edilen embriyolarda donduruluyor bide dondurma ücreti ekleniyor o zaman..sonra genetik sonra transfer hımm nerdeyse 3 tüp parası tutuyor..bbide ben şehirdışından geliyorum ekstra masraflarım da oluyor..altından kalkabilirmiyim bilmiyorum

Sorun değil araya kaynıyor bazı mesajlar. .yani bayağı masraflı oluyor o zaman her opu sonrası elde edilen embriyolarda donduruluyor bide dondurma ücreti ekleniyor o zaman..sonra genetik sonra transfer hımm nerdeyse 3 tüp parası tutuyor..bbide ben şehirdışından geliyorum ekstra masraflarım da oluyor..altından kalkabilirmiyim bilmiyorum
ekstra dondurma parası yok diye biliyorum.o 400 dolar genetik test için embriyo başına ve 1200 de çözme transferi için
evet yani maddi manevi zor bir süreç
benim daha önce başka yerlerde 2 negatif denemem var ama şu an keşke en başından bülent hocayı tercih etseydim diyorum ve herkesin durumuna göre değişiyor tedavi şekli
ve her zaman havuzlama yöntemi uygulanmıyor
havuzlama yöntemi yumurta rezervi az olanlara uygulanıyor
BENİM BİR ARKADAŞIM NORMAL YANİ BİR KEZ YUMURTA TOPLANDI VE TRANSFER OLDU VE ERKEK BEBEĞİ OLDU DAHA YENİ
VE ONUN İLAÇLARIDA ÇOK TUTMAMIŞ TOPLAM 6 BİNİ BİLE BULMAMIŞ HEPSİ
YANİ İLAÇLAR BİLE KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR
ÇÜNKÜ HERKESİN DURUMU FARKLI
belki size uygulanmaz ve tak seferde transfer olur
siz bilirsiniz ama bence bülent tıraşa muayeneye gitmenizi kesinlikle öneririm
muayenesinden sonra diğer dr lardan farkını kendiniz göreceksiniz zaten

ekstra dondurma parası yok diye biliyorum.o 400 dolar genetik test için embriyo başına ve 1200 de çözme transferi için
benim daha önce başka yerlerde 2 negatif denemem var ama şu an keşke en başından bülent hocayı tercih etseydim diyorum ve herkesin durumuna göre değişiyor tedavi şekli
BENİM BİR ARKADAŞIM NORMAL YANİ BİR KEZ YUMURTA TOPLANDI VE TRANSFER OLDU VE ERKEK BEBEĞİ OLDU DAHA YENİ
Kesinlikle katılıyorum.. :KK54: benimde 1 başarız tüp bebek denemem var sorun rezerv azlığı ve daha önceki doktorum havuz yönteminden bahsetmedi bile :KK11: benim gibi hastalara uygulanacak en iyi yöntem embriyo havuzu yöntemi keşke keşkee en başında bülent hocaya gitseydim diyorum önce Allah'a sonra Bülent hocaya güveniyorum yarın opu işlemim var bana da dua eder misiniz :KK17:

Canım çok sağol çok ayrıntılı bir şekilde cevaplamışsın gerçekten..aslında benim de yumurta sayım fazla değil amh değerim 2 olmasına rağmen..6-7 tane toplanıyor en fazla haşimoto var bende belki onunla ilgilidir bilemiyorum..ama tavsiyelerini değerlendiricem zaten düşünüyorum yani doğru dürüst bir karar vermek için..Bu arada benim 5 negatif tüp denemem var bu 6 olacak..o yüzden artık işin biraz da maddi tarafı ile ilgilenmeye başladım..şimdiye kadar hiç acımadım paraya yeter ki olsun diye ne istedilerse drlar yaptık..ama tükendik artık daha seçici davranıyorum

Kesinlikle katılıyorum.. :KK54: benimde 1 başarız tüp bebek denemem var sorun rezerv azlığı ve daha önceki doktorum havuz yönteminden bahsetmedi bile :KK11: benim gibi hastalara uygulanacak en iyi yöntem embriyo havuzu yöntemi keşke keşkee en başında bülent hocaya gitseydim diyorum önce Allah'a sonra Bülent hocaya güveniyorum yarın opu işlemim var bana da dua eder misiniz :KK17:

Opun hayırlı olsun şimdiden bol yumoşlu olsun inşallah..kaçıncı opu oluyor bu havuz olduğuna göre ilk mi ikinci mi

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN UMARIM GÜZEL SONUÇLAR ALIRSINIZ TOPLANAN YUMURTALARINIZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GELİŞİR İNŞALLAH
evet maalesef benimde başka yerlerde 2 negatif denemem oldu ve tek emriyo transferi yaptılar
ne araştırdılar ne bi şey pat diye
meğer rahimde perde varmış bunu her dr bilemiyor
Sonuç burdada ne olur bilemem Allah bilir
zaten yüzde yüz hiç bir yerde garanti yok
ama en azından içim rahat bu sefer
önce Allaha sonra bülent hocaya güveniyorum
işlerini tam yaptıklarına inanıyorum
geriside nasip kısmet...

Canım çok sağol çok ayrıntılı bir şekilde cevaplamışsın gerçekten..aslında benim de yumurta sayım fazla değil amh değerim 2 olmasına rağmen..6-7 tane toplanıyor en fazla haşimoto var bende belki onunla ilgilidir bilemiyorum..ama tavsiyelerini değerlendiricem zaten düşünüyorum yani doğru dürüst bir karar vermek için..Bu arada benim 5 negatif tüp denemem var bu 6 olacak..o yüzden artık işin biraz da maddi tarafı ile ilgilenmeye başladım..şimdiye kadar hiç acımadım paraya yeter ki olsun diye ne istedilerse drlar yaptık..ama tükendik artık daha seçici davranıyorum
evet anlıyorum çok zor bir süreç maddi manevi
sizin daha önce çok negatif denemeniz olduğu için ve yumurta rezervi azlığıda varsa muhtemelen sizede havuz ve genetik testi önerecek
hatta genetik test dışında daha ayrıntılı testler var belki onları da önerebilir
ve histereskopi yapar mutlaka
neden daha önceki denemelerinizde tutunmamış diye rahime bakar
bana bülent hoca önce histereskopi yapalım rahimi embriyoya elverişli hale getirelim demişti
ve gerçektende histereskopide rahimde perde ve çok dar ve riskli bir alanda miyomlar alındı
yani bu her yiğidin harcı değil
elleri çok meharetli bülent hocanın
sadece tüp bebek dr u değil aynı zamanda çok da iyi bir cerrah
ben daha önce gittiğim yerlerde hiç bülent hoca gibi bir drla karşılaşmadım gerçekten
yani kısacası işini şansa bırakmayan bir dr
elinden gelen her şeyi yapıyor
ilk muayenede zaten tamam işte budur dedim
ve sadece maddi anlamda düşündüm bende
fakat bu havuz yöntemi olsun genetik test olsun başka yerlerdede aynı
bende başka bir yer belki daha uygun bile olsa yine negatif alıp hem zamandan hem sağlığımdan olmaktansa acıbademi tercih ettim.ve tabiki yaşanan hayal kırıklıkları ve bozulan psikolojin...
bence bu sefer olacak sizinde
çünkü Rabbim bülent hocayı buldurmuş size
ben kendi adıma ve kendim içinde aynen böyle düşünüyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN UMARIM GÜZEL SONUÇLAR ALIRSINIZ TOPLANAN YUMURTALARINIZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GELİŞİR İNŞALLAH
evet maalesef benimde başka yerlerde 2 negatif denemem oldu ve tek emriyo transferi yaptılar
ne araştırdılar ne bi şey pat diye
meğer rahimde perde varmış bunu her dr bilemiyor
Sonuç burdada ne olur bilemem Allah bilir
zaten yüzde yüz hiç bir yerde garanti yok
ama en azından içim rahat bu sefer
önce Allaha sonra bülent hocaya güveniyorum
işlerini tam yaptıklarına inanıyorum
geriside nasip kısmet...
İnşAllahh :KK68: Allah razı olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınn amin Hoppa

Opun nasıl geçti kaç yumurtan toplandı?
Senin tedavini takip ediyorum canım.. gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim:)
Ağrım olmadı uyudum uyandım bitmişti zaten narkoz vermeden işleme başlamıyorlar. 3-4 folikül görünüyordu ama bülent hoca bir tanesinin gelişimi iyi demişti zaten.. 1 tanesi iyiymiş ama kalitesi henüz belli değil bugün ariycaklar çok korkuyorum :KK42:

Ağrım olmadı uyudum uyandım bitmişti zaten narkoz vermeden işleme başlamıyorlar. 3-4 folikül görünüyordu ama bülent hoca bir tanesinin gelişimi iyi demişti zaten.. 1 tanesi iyiymiş ama kalitesi henüz belli değil bugün ariycaklar çok korkuyorum :KK42:

Canım üzülme 1 tane olsun senin olsun sağlıklı olsun yeterki..Allah büyük belki 1 den fazladır labaratuari iyi olan bir merkezde gelişimleri de iyi oluyor

Back
X