Canım çok sağol çok ayrıntılı bir şekilde cevaplamışsın gerçekten..aslında benim de yumurta sayım fazla değil amh değerim 2 olmasına rağmen..6-7 tane toplanıyor en fazla haşimoto var bende belki onunla ilgilidir bilemiyorum..ama tavsiyelerini değerlendiricem zaten düşünüyorum yani doğru dürüst bir karar vermek için..Bu arada benim 5 negatif tüp denemem var bu 6 olacak..o yüzden artık işin biraz da maddi tarafı ile ilgilenmeye başladım..şimdiye kadar hiç acımadım paraya yeter ki olsun diye ne istedilerse drlar yaptık..ama tükendik artık daha seçici davranıyorum
evet anlıyorum çok zor bir süreç maddi manevi
sizin daha önce çok negatif denemeniz olduğu için ve yumurta rezervi azlığıda varsa muhtemelen sizede havuz ve genetik testi önerecek
hatta genetik test dışında daha ayrıntılı testler var belki onları da önerebilir
ve histereskopi yapar mutlaka
neden daha önceki denemelerinizde tutunmamış diye rahime bakar
bana bülent hoca önce histereskopi yapalım rahimi embriyoya elverişli hale getirelim demişti
ve gerçektende histereskopide rahimde perde ve çok dar ve riskli bir alanda miyomlar alındı
yani bu her yiğidin harcı değil
elleri çok meharetli bülent hocanın
sadece tüp bebek dr u değil aynı zamanda çok da iyi bir cerrah
ben daha önce gittiğim yerlerde hiç bülent hoca gibi bir drla karşılaşmadım gerçekten
yani kısacası işini şansa bırakmayan bir dr
elinden gelen her şeyi yapıyor
ilk muayenede zaten tamam işte budur dedim
ve sadece maddi anlamda düşündüm bende
fakat bu havuz yöntemi olsun genetik test olsun başka yerlerdede aynı
bende başka bir yer belki daha uygun bile olsa yine negatif alıp hem zamandan hem sağlığımdan olmaktansa acıbademi tercih ettim.ve tabiki yaşanan hayal kırıklıkları ve bozulan psikolojin...
bence bu sefer olacak sizinde
çünkü Rabbim bülent hocayı buldurmuş size
ben kendi adıma ve kendim içinde aynen böyle düşünüyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.