Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Oraya gidicem herhalde..Sizin yaşiniz kac, tedavinin hangi asamasindasiniz?Ilk gorusmede ucret aldilar mi tahliller icin ayrica aliyolar mi?Ankarada oldugum icin yumurta takibimi burada ki dr yapcak islem aninda istanbula gelmeyi dusunuyorum..

Oraya gidicem herhalde..Sizin yaşiniz kac, tedavinin hangi asamasindasiniz?Ilk gorusmede ucret aldilar mi tahliller icin ayrica aliyolar mi?Ankarada oldugum icin yumurta takibimi burada ki dr yapcak islem aninda istanbula gelmeyi dusunuyorum..

Benim yasım 30. Bu ikinci denemem gecen Salı transferim oldu. Bu Cumartesi kan testim var sonucumu bekliyorum. Ilk görüşmede benden Ücret almışlardı ama ben sadece muayene olmuştum tedaviye hemen başlamadım. Doğrudan tedaviye başlayacaklardan Ücret almıyorlar buradan okuduğum kadarıyla. Tüp bebek paketi 5.750+ ilaçlar ( ilaçlarda toplam 1.600-2000 arası tutabiliyor) eğer Öğretmen, avukat mesleğindensen ya da bir dernek var sanırım oraya üye olursan indirim sağlıyorlar %10 civarında. Bunları merkezde Sevil hnm'dan da öğrenebilirsin. Tedaviye başladığın zaman da takibini Ankara da yapabilirsin. Yumurta toplama, transfer zamanında da gelirsin İstanbul'a.

Hayirlisiyla insAllah pozitif sonucunu alirsiniz..ilk denemeyi nerede yaptiniz,tutmama sebebi neydi?Cok soru sordum ya cvplariniz icin cok cok tesekkürler

Hayirlisiyla insAllah pozitif sonucunu alirsiniz..ilk denemeyi nerede yaptiniz,tutmama sebebi neydi?Cok soru sordum ya cvplariniz icin cok cok tesekkürler

Ne demek canım yardımcı olursam ne güzel. Ilk denemeyi de Acıbadem de yaptırdık. Ilk denemede polip vardı bende 1 cm. Tutmama sebebi polip değildi ama konulan embriyolarda genetik bozuk olabilir denildi. Oyüzden bu denemede önce histereskopi oldum polip alındı sonra yumurta toplandı. 5. Güne gelen embriyolar genetiğe gitti. Sonra da transfer oldu.

Kızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
Hayırlı olsun canım yüksek çıkmış ikiz gibi çok sevindim harika bir haber buuuu
Biz tedavi görenlerede moral oluyor
ne mutlu sana
Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin
belirtilerin varmı oldukça bizlerle paylaşırmısın moral olur bizede

Canım cok tesekkür ederimm. Hala inanamıyorum sanırım kese ve kalp atışını görene kadar da inanamıcam :) Daha önce de bu forumda yazılan yok karın, bel agrısı hiçbirini yaşamadım. Saadece transferin ertesi günü sag kasıgımda bir agrı, bir yumruk gibi bişi oldu orda. Orası 5,6 gün yandı, uyuştu, ara ara sızladı. Ateşim 36.9 iken 37.3 oluyordu, ateş basmaları oldu.Göğüslerimde büyüme oldu ama bu ilaçların da yan etkisi. İlkinde de olmuştu. Pazar bütün belirtilerim gitti. Pazartesi de bir belirtim yoktu. Salı günü cok siddetli adet sancısı cektim kesin adet olucam diyordum sürekli tuvalete gittim geldim. Carsamba da adet sancılarım devam etti. carsamba idrar testi yaptım silik cıktı, bugün sabah da oyle..ben de dayanamadım kan testi yaptırdım hemen. Bu yolda herkese allah nasip etsin. ben 1 hafta evde dinlendim rapor aldım. Ama sürekli de yatmadım dolastım oturdum. Allahıma çok şükür

InşAllah...ön görüşmeyi yapip Ramazan bitiminde tedaviye başliycaz Allahin izniyle hersey yolunda gider ins..

Çok güzel belirtiler bunlar Rabbim bizlerede nasip etsin inşaallah
Çok teşekkür ederim uzun uzun emek harcayıp belirtilerini paylaştığın için
tekrardan tebrik ederim gerçekten moral oldu banada
müjdeli haberinle neşeyle doldum
transfer günü transferden hemen sonra odaya aldıklarında çok önemli yarım saat hareket etme diyorlar sen dikkat ettin mi ve sonraki ilk günler yattın mı peki nelere dikkat ettin çok merak ediyorum bir tavsiyen var mı biz transfer olacaklara

Son düzenleme:
İnşallah sizlere de nasip etsin Allahım. Cok teşekkür ederim. Transferden sonra ilkinde yarım saat yatmıştım bu sefer 1 saat yattım. Etkisi var mı bilmiyorum ama inat ettim yattım bu sefer. Siz de yatın bence. Ertesi iki gün tuvalete gitmek dışında cok hareket etmedim arada yaptıgım jel icin yürüdüm. Ama sonra ayaklandım hafif hafif iş Yaptım yine de ama yorucu ağır işlerimi esime yükledim hepinizin güzel haberlerini duymayı nasip etsin

BU ÇİDER DERNEĞİNE NASIL ÜYE OLUNUYOR.ÜCRETLİMİ?
Çider in iletişim bilgilerini dolduruyor sunuz onlar sizinle irtibata geçiyor dr randevusunu alınca onlara haber veriyorsunuz muayene ücreti 300 e tüp bebek ücreti de 5000 e iniyor yalnız çidere 150 tl birkereye mahsus aidat ödüyor sunuz

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşaallah darısı biz tedavi yolunda olanlara olsun inşaallah
Evet bende transferden hemen sonra hareket etmeden yatmanın önemli olduğunu düşünüyorum
birde afedersin hani transferde sıkışık olman gerekiyor ya sonrasında işte altından alıyor ya hemşire ay neydi o bişey tutuyor ya hani altına adını diyemedim
işte onu hemen tuttular mı
benim iki transferimdede hemen tutulmuştu ve odaya aldıklarında yatağa geçerkende hareket ediyosun
onlarda etki ediyordur gibime geliyorbu konudada bir tavsiyen var mı
bir de beslenmene dikkat ettin mi transferden sonra nasıl beslendin bülent hoca bu konuda tavsiyede bulunuyor mu
bir arkadaşa her gün ballı süt iç demiş
afedersin çok sordum ama işte zor bir süreçteyiz kusurumabakma
tekrardan gönülden tebrik ederim
Rabbim tez zamanda tedavi yolundaki tüm kardeşlerimle beraber bizlerede nasip etsin inşaallah

Son düzenleme:

Canım ne demek herseyi paylaşırım tabii... Burada her Paylaşım yol gösterici oluyor cok. Ben transferden önce adetimden sonra organik nar suyu içmeye başladım rahmimi kalınlaştırsın diye (transfer günü itibariyle bıraktım ama), o sürede Fındık,Çiğ badem, ceviz, incir, Kayısı Hergün yedim (transferden sonra da) arı Sütlü bal yedim bir Kaşık. Transferden sonra Ananas kivi Çilek erik bol bol yedim... Sebze protein ağırlıklı beslendim. Ev Yapımı yoğurt yedim bol bol her aksam süt içtim bazen ballı bazen normal, ev yapımı meyve suyu içtim, Başlarda hurma yiyordum ama sonra düşük tehlikesi yaratır diye okudum biryerde hemen bıraktım. Transfere kadar Hergün taze sıkılmış portakal suyu içtim cay kahve hiç içmedim bu sürede. Biraz daha organik doğal beslenmeye çalıştım kısaca.Umarım yardımcı olur canım

Hepsi çok önemli bilgiler çok teşekkür ederim canım
hepsini dikkate alıcam tabikidee
adetime bir kaç gün kaldı bu adetin 2. Günü cyclo-progynova kullanıcam ve 15. Gün lucrin iğne bu ay
sonra diğer adette transfer inşaallah
Dr Ayşe hanım biraz kilo vermemi tavsiye etti
daha iyi tutunuyormuş bebişler
72 kiloyum şu an
bi 5 kilo versem iyi olur boyum 164
Ya nasip bakalım Allah kerimdir
bizlerede dua et canım
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah sabrımızın mükafatını alırız
Tekrardan teşekkür ederim
Rabbim bebişlerini sağkıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah

Kızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
Sizin testinizi merak ettiğim için girdim foruma ve çok çook mutlu oldum Allah tamamına erdirsin, ikizde olabilir yazarsanız tekrar güzel haberlerinizi,tekrar hayırlı olsun :))))
Bu haberler bizlere umut oluyor,benimde histeroskopim yapıldı,çizik atıldı rahme,şimdi lucrin iğnem var sonra yine reglimde kontrolüm var ve sonraa transfer Allah bizlerede nasip etsin...

Cok tesekkür ederimmm.. 11. günün yani esas gününde tekrar yaptırdım 721 çıktı bu sefer de degerim maşallah artmıs. simdi 18 gün sonraya kese ve kalp atısı icin randevu alacagım. Bende de histereskopi ile cizik atılmıştı, lucrinden sonra da donmusa baslamıstım. İnsallah yakında senin de güzel haberlerini paylasırızz

İnsallah canımm...bilgilendir muhakkak tedavi sürecini...eger kilo vermeni tavsiye ettiyse de basla bir an evvel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…