- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Hayırlı olsun çok sevindim:))))Selam arkadaşlar çok şükür bende hamileyimmmmönce Allah sonra Bülent Hocan. Sayesinde.
Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Rabbim sizlerden nasip etsin inşallahHayırlı olsun çok sevindim:))))
Sizin tedavi süreciniz özetle nasıldı? Histeroskopi fln yapıldımı??
Tebrik ederim,Rabbim sizlerden nasip etsin inşallah
Yok ben histereskopi olmadım tiplerim tıkalı ve Sıvı vardı laparaskopi oldum tiplerim alındı
Sonrası normal tüp bebek süreci
bende histerokopiyi bülent beye yaptırdım evet görmüyorsunuz ama onun girdiğine adım gibi eminim çünkü zaten rapouru tutan altına imza atan o işlem sırasında neler olmuş onun yazısı mevcutKizlar ben bulent hocaya histereskopi yaptirdim.ne operasyon oncesi ne sonrasinda hic bulent hoca yi gormedim.hatta arkadas dalga gecti operasyonu hocanin yaptigina emin misin diye!cok yogun olabilir ama en azindan islem basarili gecti gecmis olsun diyip bi dakikasini ayirabilirdi.arkadasim ankara da bi prof a gidiyor.her aradigimda ulasiyorum her operasyon oncesi sonrasi yanimda diyor.hocaya tupte yaptirmk istiyodum simdiyse kararsizim ulasmak cok zormus yanindaki diger drlar ilgileniyomis hoca sadece transferi falan yapiyomus
Harika bir haber dahaaaa şükürler olsun Rabbimekızlar ben bülent hocanın hastasıyım bugün sonucumu öğrendimm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bence hiç negatif düşünmeyin bu size zarar verirKizlar ben bulent hocaya histereskopi yaptirdim.ne operasyon oncesi ne sonrasinda hic bulent hoca yi gormedim.hatta arkadas dalga gecti operasyonu hocanin yaptigina emin misin diye!cok yogun olabilir ama en azindan islem basarili gecti gecmis olsun diyip bi dakikasini ayirabilirdi.arkadasim ankara da bi prof a gidiyor.her aradigimda ulasiyorum her operasyon oncesi sonrasi yanimda diyor.hocaya tupte yaptirmk istiyodum simdiyse kararsizim ulasmak cok zormus yanindaki diger drlar ilgileniyomis hoca sadece transferi falan yapiyomus
Kizlar ben bulent hocaya histereskopi yaptirdim.ne operasyon oncesi ne sonrasinda hic bulent hoca yi gormedim.hatta arkadas dalga gecti operasyonu hocanin yaptigina emin misin diye!cok yogun olabilir ama en azindan islem basarili gecti gecmis olsun diyip bi dakikasini ayirabilirdi.arkadasim ankara da bi prof a gidiyor.her aradigimda ulasiyorum her operasyon oncesi sonrasi yanimda diyor.hocaya tupte yaptirmk istiyodum simdiyse kararsizim ulasmak cok zormus yanindaki diger drlar ilgileniyomis hoca sadece transferi falan yapiyomus
10.gün 127 çıktı canım bugün gene kan verdim bekilyorum ..... darısı sana canım benimHarika bir haber dahaaaa şükürler olsun Rabbime
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
tebrik ederim çok sevindim
beta hcg kaç çıktı
Her pozitif haberinde umut doluyor içime
darısı biz tedavi sürecinde olanlara olsun inşaallah
Tesekkur ederim yazdiklariniza kizlar ,ben de zaten babacan guleryuzlu bi dr istedigim icin sectim.tup yaptiranlar sadece transferi mi hoca yapiyor.onun disindaki islemler icin diger dr.lar mi ilgileniyo.
Tesekkur ederim ,sanirim ikizlerin olucak allah anali babali buyutsun.polipten sonra Hemen tupe mi basladiniz bi sure normal yolla olmasini beklediniz miBenim cogu kontrolüme Bülent hoca girdi tek tük ayse Hnm girmiştir. İlaç takiplerini hoca yapıyor yine. Yumurta toplamaya girmiyor. Transferi yine kendisi yapıyor canım
Tesekkur ederim ,sanirim ikizlerin olucak allah anali babali buyutsun.polipten sonra Hemen tupe mi basladiniz bi sure normal yolla olmasini beklediniz mi
Kızlar Maslak Acıbadem in yakınından veya önünden toplu taşım araçları varmı? şehir dışından geleceğiz yüksek ihtimalle arabamız olmayacak, toplu taşım araçlarıyla oraya gidilir mi, internetten baktık ama tam anlayamadık..İstanbulu iyi bilenler yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?