- 21 Haziran 2012
- 708
- 149
- 303
- Konu Sahibi birgunbitecek
merhaba arkadaslar bende bulent beye gıtmek ıstıyorum fiyatlarını bılıyormusunuz ben ogrendıgım kadarıyla 5500 + ılac parası var tahlıller harıcmı hormon tahlılı ve dıger tetkıkler harıcmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SelamBayram sonrası transferi olan var mı başka?
Selam bu sizin tedavi durumunuza göre değişirmerhaba arkadaslar bende bulent beye gıtmek ıstıyorum fiyatlarını bılıyormusunuz ben ogrendıgım kadarıyla 5500 + ılac parası var tahlıller harıcmı hormon tahlılı ve dıger tetkıkler harıcmı
Merhaba.İlk adet günün ne zamandı. Kaç embriyonuz var. Sen de bizim gibi uzatmalı mı transfer olacan? Bir de hangi ilaçları kullanıyorsun. İnşallah hepimiz de çocuk sahibi oluruz.Selam
Bende varım
benim transferimde bayramdan sonra
tesekkur ederım bakalım hayırlısı ınsallahSelam bu sizin tedavi durumunuza göre değişir
eğer bir defa yumurta toplama olacaksa sizin yazdığınız gibi tahlil dediğiniz tüp bebekle ilgiliyse evet içinde
ama başka şeyler isterse mesela histereskopi buda extra
yani tamamen sizin durumunuza göre değişiyor
4 embriyom varMerhaba.İlk adet günün ne zamandı. Kaç embriyonuz var. Sen de bizim gibi uzatmalı mı transfer olacan? Bir de hangi ilaçları kullanıyorsun. İnşallah hepimiz de çocuk sahibi oluruz.
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız4 embriyom var
evet uzatmalı tedavi benimde
estrofem başladım bugün
adet günüm 7 temmuz
sen hangi aşamadasın şu an
amiin Rabbim herkese nasip etsin
hayırlısı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzuBenim transferim cuma gunu yapildi. 14 temmuzda gebelik testi istediler. Insallah sonucum guzel cikar. Bulent Hocaya guvenim sonsuz. O ve ekibi uzerine duseni en iyi sekliyle yaptilar. Bundan sonrasi yüce Allahimizin takdiri.
Merhaba Bende ağustos ayında 4.denememe başlayacağım inşallah bu ay tam adet tarihlerim bülent hocanın olmadığı döneme denk geliyor o yüzden 1 ay kafadan gitti ilk defa bülent hoca da baslayacaktim o yüzden direk kendisiyle görüşmek istedim ücretler biriktikce çok yükseliyor gerçekten de Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer bebisinize kavusursunuz kaç ay da transfer aşamasına geliniyor bilginiz var mı?merhaba arkadaşlar ben de Bülent Hoca nın hastasıyım ağustos da başlıyoruz
5. tüp denemem
pko hastasıyım +haşimato troidi+kanda pıhtılaşma ve rahmimde perde var bende
Bizde opu+array cgh inşallah sonra dondurma+histereskopi sonrada transfer yapmak istiyoruz.
tüp bebek ücreti 5750 olmuşwalla maddi tarafıda çok zor ben para yetiştiremiyorum artık
array cgh embriyo başına 400 $ biyopsi 940 tl çözdürme 1195 tl
Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah sonucu güzel olsun herşey anne olmak için :)
Ben de estrofem kullanıyorum. Süreç devam ediyor.4 embriyom var
evet uzatmalı tedavi benimde
estrofem başladım bugün
adet günüm 7 temmuz
sen hangi aşamadasın şu an
amiin Rabbim herkese nasip etsin
Transfer ne zaman tam olarakBen de estrofem kullanıyorum. Süreç devam ediyor.
Selam öncelikle hayırlı olur inşaallah tedavinizMerhaba Bende ağustos ayında 4.denememe başlayacağım inşallah bu ay tam adet tarihlerim bülent hocanın olmadığı döneme denk geliyor o yüzden 1 ay kafadan gitti ilk defa bülent hoca da baslayacaktim o yüzden direk kendisiyle görüşmek istedim ücretler biriktikce çok yükseliyor gerçekten de Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer bebisinize kavusursunuz kaç ay da transfer aşamasına geliniyor bilginiz var mı?
Selam teşekkür ederim inşallah sizinde hayirli olur Bülent hoca 12-20 temmuz tarihlerinde yurtdışında olacakmış bülent hoca haricinde muayene olduğunuz doktor oldu mu?Selam öncelikle hayırlı olur inşaallah tedaviniz
Bülent hoca nereye gidiyorki bayramdan sonra bemim trasferim bülent hoca olmıcak mıı![]()
Amin hemizin inşaallahSelam teşekkür ederim inşallah sizinde hayirli olur Bülent hoca 12-20 temmuz tarihlerinde yurtdışında olacakmış bülent hoca haricinde muayene olduğunuz doktor oldu mu?
Cevap için çok teşekkürler arkadaşım Bülent hoca bugünden itibaren 20 temmuz a kadar yokmuş o yüzden denk gelmedi malesef bende hem zaman kaybetmek istemiyorum uzun sürecek tedavi histereskopi hsg cgh hepsi uygulanacak sehirdisindan geleceğiz Bülent hoca olsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum zaten onun ismi için gidiyoruz böyle arada kalınca sizlere bir danisayim istedim.Amin hemizin inşaallah
Dr Ayşe hanım var o yaptı çok zaman yumurta kontrollerimi
çoook tatlı güleryüzlü candan
hepsi öyle bütün ekip ben çok seviyorum ve çok memnunum merkezimden
ama ilk muayenemi Bülent hoca yaptı tabiki
sizin ilk muayeneye denk gelmiyor mu bülent hoca
sizinde hayırlısı olsunMerhaba Bende ağustos ayında 4.denememe başlayacağım inşallah bu ay tam adet tarihlerim bülent hocanın olmadığı döneme denk geliyor o yüzden 1 ay kafadan gitti ilk defa bülent hoca da baslayacaktim o yüzden direk kendisiyle görüşmek istedim ücretler biriktikce çok yükseliyor gerçekten de Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer bebisinize kavusursunuz kaç ay da transfer aşamasına geliniyor bilginiz var mı?
canım bence önümüzdeki ay başla ilk muayenede en azından hoca bakmalı bence bende şehir dışından gelicem ilk muayenemi o yapacak diğer takiperimi ilk hafta olduğum şehirde anlaşmalı başka bir doktor yapacakMerhaba kızlar iyi pazarlar kararsiz kaldığım bir konu var adetim başladı eğer tedaviye baslamam gerekiyorsa yarın İstanbul'da olmam gerekiyor ancak Bülent hoca izinli Neslihan Hanım diger doktorlarimiz var dedi ancak kararsız kaldım diğer doktorları hiç bilmiyorum ilk kez acibadem maslakta tedaviye başlayacağım eğer tedaviye baslayacaksam hemen ucak bileti almamız gerekiyor siz ne yapardınız? Bir de böyle Bülent hoca olmadan başlayan oldu mu hiç? Bir fikir verirseniz sevinirim![]()