Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

tedavi gören arkadşlar Rabbim hepinize tedavinizin sonunda müjdenizi almayı nasip etsin:nazar:
benimde başarısız bi tüp bebek denemem var
bülent hocayla 2.denemeyi yapmak istiyorum fakat bende samsundan gelip gideceğim olursa
daha zaman var diye henüz hastane ile iletişime geçmedim
1.sorum devlet raporu geçiyormu ?
2.sorum ise ilaçlar hariç hastaneye kaç tl ücret ödüyoruz ?
raporlu olursa kaç tl raporsuz kaç tl bilgilendirirseniz sevinirim
Bu hastanede devlet raporu gecmiyor canim. İlaclar haric 5.750 tl tedavi Muayene ucreti bulent hocanin 400tl. Ama reglinin 3. Gununde gelirsen fiyata dahil.

Arkadaşlar opu sonrası ohss olmak ne demektir hep duyuyorumda anlamını bilmiyorum?
Fazla ilac yuklemesi ile bizden fazla yumurta elde etmeye calisiyorlar ya vucudun buna tepkimesi oluyor. Asiri gaz sisme bunun belirtisi. Eger ohss olursa transferi bi sonraki ay degerlerin normale donunce yapmak saglik acisindan ve basari icin daha garanti.

Bu hastanede devlet raporu gecmiyor canim. İlaclar haric 5.750 tl tedavi Muayene ucreti bulent hocanin 400tl. Ama reglinin 3. Gununde gelirsen fiyata dahil.

çoook teşekkür ederim canım
sadece muayene olup tedaviye başlamassak 400 tl ama 3.günü gidip tedaviye başlarsak ozaman 5.750+ilaçlar
sende hamilesin :anneadayı: Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin:nazar:
darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah
siz ilk tüp denemenizdemi hamile kaldınız ?
benim eşimde morfoloji sorunu var hiç gebe kalmadım :KK43:
tüp bebek ve aşılama tedavim negatif sonuçlandı
şimdi eylülde 1 aşılama daha yaptıracagım
umarım köprüden önceki son çıkıştan bende müjdemi alırım

çoook teşekkür ederim canım
sadece muayene olup tedaviye başlamassak 400 tl ama 3.günü gidip tedaviye başlarsak ozaman 5.750+ilaçlar
sende hamilesin :anneadayı: Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin:nazar:
darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah
siz ilk tüp denemenizdemi hamile kaldınız ?
benim eşimde morfoloji sorunu var hiç gebe kalmadım :KK43:
tüp bebek ve aşılama tedavim negatif sonuçlandı
şimdi eylülde 1 aşılama daha yaptıracagım
umarım köprüden önceki son çıkıştan bende müjdemi alırım

Evet canim aynen. Sagol allah size de nasip etsin. Ben asilma baska yerde sonuc alamadim. Tup bebekte ilk denemede oldu. Ama bizde tek sorun polikistikoverdi. Direkt tup yap bence. Asilama %15 basari getiriyor.

Evet canim aynen. Sagol allah size de nasip etsin. Ben asilma baska yerde sonuc alamadim. Tup bebekte ilk denemede oldu. Ama bizde tek sorun polikistikoverdi. Direkt tup yap bence. Asilama %15 basari getiriyor.

Merhabalar bende de pko problemim var..Bugun Gonal-f 900le basliyorum tedaviye 187.5 dozla..siz hangi saatte iğnenizi yaptiniz?nelere dikkat ettiniz?basindan bu sureci nsl gecirdiniz anlatabilir misiniz lutfen?

Merhabalar bende de pko problemim var..Bugun Gonal-f 900le basliyorum tedaviye 187.5 dozla..siz hangi saatte iğnenizi yaptiniz?nelere dikkat ettiniz?basindan bu sureci nsl gecirdiniz anlatabilir misiniz lutfen?
Merhaba hayırlı olsun tedavin arkadaşım ben hep akşam saat 23.00 civarı yaptım iğneleri en azından dışarıda olma ihtimalimizin en az olduğu saatlerde yapalım dedik eşimle ilk tedavin mi? Tedaviye başlamadan önce herhangi bir tetkik istendimi sizden?

Ben tedaviye başlarken oldum histereskopi
Perde ve miyom alındı.aynı gün taburcu oluyorsunuz ve tabiki genel anastaziyle oluyor.herkese göre değişir tabi eğer müdehale gerekirse buda bir operasyon oluyor zaten.tabi sonrası ağrı sızı kanama oldu bende miyom alındığı için günlerce ama Önce Allah sonra Bülent hocanın mucize elleriyle çok şükür hiç korkulacak bi şey değil.o kadar büyütülecek kadarda olmuyor:KK28:
ve bu rahimdeki perde ve miyomu her dr göremedi bende.miyomlar çok dar ve riskli olan rahilm kanalındaymış.
ben çok memnun kaldım.inş bundan sonraki süreçde de pozitif alırız:anneadayı::nazar:
hiiiç aklında bir şey kalmasın arkadaşım
gönlün rahat olsun Allahın izniyle Bülent hocaya güven ve çok dua et.
Allah yardımcımız olsun hepimizin:KK68:
Merhaba,sonucunuz ne oldu?

Merhaba hayırlı olsun tedavin arkadaşım ben hep akşam saat 23.00 civarı yaptım iğneleri en azından dışarıda olma ihtimalimizin en az olduğu saatlerde yapalım dedik eşimle ilk tedavin mi? Tedaviye başlamadan önce herhangi bir tetkik istendimi sizden?

Allah razi olsun..Evet ilk tedavim,yumurta gelisimi sürecini memleketteki anlasmali doktorla yapiyoruz..gerekli gordugu tum hormon tahlillerim alindi cok sükur hersey yolunda ins hep iyi olur..

Merhaba,sonucunuz ne oldu?
selam herkese
Salı günü transferim var
ve çok stresliyim
boyun ve bel fıtıkları beni mahvetti
her şey üst üste geldi
nasıl olacak bilmiyorum
birde vajinal jel kullanıyorum
Sanırım mantar oldum
sürekli ıslak oluyor ya ondan galiba
beyaz pıhtı gibi koyu kıvamlı ve plastik gibi akıntım var
yanma ve kaşıntımda var
aynı şeyleri yaşayan oldu mu acaba aranızda
Moralim çok kötü:KK57::KK42:

Son düzenleme:
selam herkese
Salı günü transferim var
ve çok stresliyim
her şey üst üste geldi
nasıl olacak bilmiyorum
Sanırım mantar oldum
yanma ve kaşıntımda var
Bozmayın moralinizi bende aynı ilacı kullanıyorum sabah ve akşam olarak,transfer sonrasıda devam ediyor,ilacın fazlası geri geliyor zaten ben bu yüzden sıksık günlük ped değiştiriyorum sizede tavsiye ederim,transferiniz hayırlı olsun şimdidem ,benimde 3 gün önce transferim oldu,Allah hepimize bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin

Arkadaşlar transferden sonra 2 gün cinsel perhiz veriyorlar ya, test gününe kadar cinsel ilişkide bulunan varmı?sizce yararlımı zararlımı??

selam herkese
Salı günü transferim var
ve çok stresliyim
her şey üst üste geldi
nasıl olacak bilmiyorum
Sanırım mantar oldum
yanma ve kaşıntımda var
Merhaba transferin şimdiden hayırlı olsun akıntı ve islaklik jel in bir kisminin tekrar geri gelmesinden oluyor ancak kaşıntı ve yanma hiç yaşamadım bu konuyu doktora söylemekte yarar var bence Allah korusun enfeksiyon varsa tedaviyi olumsuz etkileyebilir biz tüm önlemleri alıp sonra Allah a tevekkül etmeliyiz ama moralini yüksek tut Allah ın izniyle bebisin seninle olacak inşallah

Bozmayın moralinizi bende aynı ilacı kullanıyorum sabah ve akşam olarak,transfer sonrasıda devam ediyor,ilacın fazlası geri geliyor zaten ben bu yüzden sıksık günlük ped değiştiriyorum sizede tavsiye ederim,transferiniz hayırlı olsun şimdidem ,benimde 3 gün önce transferim oldu,Allah hepimize bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin
Hayırlı olsun transferin meleğin sımsıkı tutunur inşallah :) cinsel ilişki kesinlikle yasak demişlerdi bana olumlu bir etkisi olsa bu kadar net konusmazlar sanırım bence o kadar sıkıntılı tedavi sonucunda riske atılmamali güzel haberler verirsin inşallah bizlere arkadaşım.

Teşekkür ederim sizinde transferiniz hayırlı olsun
bu benim mantar galiba yani jel değil sanırım çünkü böyle top top pıhtı pıhtı ve beyaz peynir gibi birde eline geliyor afedersiniz plastik gibi ezilmiyorda çok ilginç, mayalanmış dolmuş ve kaşıntı yanmada var
vede çok fazla
çok üzüldüm tabiki sonuçta transferi olumsuz etkilemesinden korktum

Merhaba transferin şimdiden hayırlı olsun akıntı ve islaklik jel in bir kisminin tekrar geri gelmesinden oluyor ancak kaşıntı ve yanma hiç yaşamadım bu konuyu doktora söylemekte yarar var bence Allah korusun enfeksiyon varsa tedaviyi olumsuz etkileyebilir biz tüm önlemleri alıp sonra Allah a tevekkül etmeliyiz ama moralini yüksek tut Allah ın izniyle bebisin seninle olacak inşallah
Çok teşekkür ederim senin kaçıncı gün
hayırlı olsun seninde
Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
sanırım mantar oldum yukardada yazdım bakın çok üzgünüm gerçekten niye böyle oldu bilmiyorum
salı transferim var
yarın hastahaneyi arayacağım sanırım

Teşekkür ederim sizinde transferiniz hayırlı olsun
bu benim mantar galiba yani jel değil sanırım çünkü böyle top top pıhtı pıhtı ve beyaz peynir gibi birde eline geliyor afedersiniz plastik gibi ezilmiyorda çok ilginç, mayalanmış dolmuş ve kaşıntı yanmada var
vede çok fazla
çok üzüldüm tabiki sonuçta transferi olumsuz etkilemesinden korktum
Mutlaka hastaneyi arayın bencede,ancak şöyle bir durumda var bende bu jeli ilk kullandığımda sizinki gibi olmuştu ama mantar değildi sebebi tüpü tam sonuna kadar sokmamammış,en sonuna kadar itmek gerekiyor ,umarım sizde de olumsuz bir durum olmaz,zaten transferden önce Bülent hoca rahim içini kontrol ediyor ondan sonra transfer yapıyor..

Hayırlı olsun transferin meleğin sımsıkı tutunur inşallah :) cinsel ilişki kesinlikle yasak demişlerdi bana olumlu bir etkisi olsa bu kadar net konusmazlar sanırım bence o kadar sıkıntılı tedavi sonucunda riske atılmamali güzel haberler verirsin inşallah bizlere arkadaşım.
Evet haklısınız beklemek en doğrusu:)
Sizin transferinizin kaçıncı günü?
Bebeklerimizin tutunması için hergün dua ediyorum

ayse_firuzemm ayse_firuzemm @lafemm
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bu yıl ben ağustosun ortalarında regl olacağım onu bekliyorum arkadaşlar 4.tedavim olacak ama bülent hoca da ilk olacak önce sizlerin güzel haberlerini alayım sonra da ben vereyim inşallah :)

Back
X