Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Slm arkadaslar, farkli ilde yumurta takip asamasini geciren arkadaslar nsl bi sürec gecirdi acaba?Bulent hocayla ne kdr sureligine hangi asamalarda irtibat halindelerdi?o süreci anlatabilir misiniz??Memleketimdeki anlasmali dr tatile cikiyo baska bi drla gecircez bu sureci..sizin anlatimlarinizla ona gore secicem drumu..

Slm arkadaslar, farkli ilde yumurta takip asamasini geciren arkadaslar nsl bi sürec gecirdi acaba?Bulent hocayla ne kdr sureligine hangi asamalarda irtibat halindelerdi?o süreci anlatabilir misiniz??Memleketimdeki anlasmali dr tatile cikiyo baska bi drla gecircez bu sureci..sizin anlatimlarinizla ona gore secicem drumu..
merhaba
Canım ben de ilk defa şehir dışından takip yaptıracağım
nasıl olacak pek bilmiyorum ama sanırım yumurta boyutlarını bulunduğun şehirdeki doktorun arayıp bülent hocaya söylüyor ya da not alıyor ben ilk hafta bulunduğum şehirde ikinci hafta istanbul a gidiş geliş yaparak dengelemeyi düşünüyoırum inşallah iyi olur herşey

merhaba
Canım ben de ilk defa şehir dışından takip yaptıracağım
nasıl olacak pek bilmiyorum ama sanırım yumurta boyutlarını bulunduğun şehirdeki doktorun arayıp bülent hocaya söylüyor ya da not alıyor ben ilk hafta bulunduğum şehirde ikinci hafta istanbul a gidiş geliş yaparak dengelemeyi düşünüyoırum inşallah iyi olur herşey

Hakkimizda hayirlisi olsun ins..Ikinci bi dr önerisinde bulundular o hastane pek iyi deil artik dra bagli hersey Allahim bu sureci kolaylastirsin hayirla tamamlasin ins

Bi sorum daha olacak cyclo-progynova kullanan arkadaslar ilac bittikten sonra kacinci gun adet gördunuz..her bunye farkli ama yine de merak ettim?

canım bence önümüzdeki ay başla ilk muayenede en azından hoca bakmalı bence bende şehir dışından gelicem ilk muayenemi o yapacak diğer takiperimi ilk hafta olduğum şehirde anlaşmalı başka bir doktor yapacak
izleyen hafta yine istanbul a gidiş geliş yapıp hocaya muyane olucam
şimdi tüp bebek zaten zor bir süreç maddi olarakda hayli ağır olacaksa en doğru şekilde olsun sonra keşke demezsin en azından benim fikrim
hayırlısı hakkımızda
Aynen canım bende öyle düşündüm gelecek ay başlayacağız benimde 6 ay sürer büyük ihtimal tedavim Rabbim sonunda hayırlara çıkarsın da geç olsun güç olmasın şu mübarek günün yüzü suyu hurmetine isteyen herkese nasip etsin Allahım sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım sureclerimizi paylaşalım.

Arkadaşlar tedaviniz nasıl gidiyor. Benim estrofeme bir iğne ve jel eklendi. Hayırlısı inşallah. Bayram sonrası da hayırlısı ile transfer var. Umarım hepimiz de istediği bebeğine kavuşur.

Estrofem kullanan arkadaşlar transfer gününe kadar kullanıyor musunuz? Transfer günü de dahil mi. Net bilgisi olan varsa bilgi verirse yararlı olur.

tedavi gören arkadşlar Rabbim hepinize tedavinizin sonunda müjdenizi almayı nasip etsin:nazar:
benimde başarısız bi tüp bebek denemem var
bülent hocayla 2.denemeyi yapmak istiyorum fakat bende samsundan gelip gideceğim olursa
daha zaman var diye henüz hastane ile iletişime geçmedim
1.sorum devlet raporu geçiyormu ?
2.sorum ise ilaçlar hariç hastaneye kaç tl ücret ödüyoruz ?
raporlu olursa kaç tl raporsuz kaç tl bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR

BENDE BÜLEN HOCAYLA TEDAVİYE BAŞLADIM. .FARKLI BİR İKİ KEZ DENEMEM OLMUŞTU.. BÜLENT HOCAYI BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETMİŞTİ. İNTERNETTEN ARAŞTIRMA YAPTIM VE BÜLEN HOCAYA KARAR VERDİM. .
YARIN İKİNCİ KEZ KONTROL İÇİN GİDECEĞİM İNŞALLAH YUMRUTALARIM BÜYÜMÜŞTÜR.

tedavi gören arkadşlar Rabbim hepinize tedavinizin sonunda müjdenizi almayı nasip etsin:nazar:
benimde başarısız bi tüp bebek denemem var
bülent hocayla 2.denemeyi yapmak istiyorum fakat bende samsundan gelip gideceğim olursa
daha zaman var diye henüz hastane ile iletişime geçmedim
1.sorum devlet raporu geçiyormu ?
2.sorum ise ilaçlar hariç hastaneye kaç tl ücret ödüyoruz ?
raporlu olursa kaç tl raporsuz kaç tl bilgilendirirseniz sevinirim

DEVLET RAPORU GEÇMİYOR. TEDAVİ ÜCRETİ 5750 + İLAÇLAR

İLAÇLARI İSTEDİĞİMİZ YERDEN ALABİLİYORUZ.

HASTANEDEN NESLİHAN HANIMDAN TÜM BİLGİLERİ ALABİLİRSİN 05335801481 BANA HER KONUYLA İLGİLİ NESLİHAN HANIM YARDIMCI OLUYOR.

DEVLET RAPORU GEÇMİYOR. TEDAVİ ÜCRETİ 5750 + İLAÇLAR

İLAÇLARI İSTEDİĞİMİZ YERDEN ALABİLİYORUZ.

HASTANEDEN NESLİHAN HANIMDAN TÜM BİLGİLERİ ALABİLİRSİN 05335801481 BANA HER KONUYLA İLGİLİ NESLİHAN HANIM YARDIMCI OLUYOR.

teşekkür ederim canım
ekim gibi tedavi planlıyorum kendimce ama tabi gidişatada bağlı
son bi aşılamam var eylülde yapılacak inşallah pozitif sonuçlanır
olmazsa sonra rapor çıkıcak ve tüp bebek yaptıracagım
rapor geçmemesi üzücü bi durum
neyse ozaman gelince artık bi durum değerlendirmesi yapıp karar vereceğim
ilgilenip vakit ayırdıgın için çooook teşekkürler
Rabbim seninde gönlüne göre versin

MERHABA ARKADAŞLAR

BENDE BÜLEN HOCAYLA TEDAVİYE BAŞLADIM. .FARKLI BİR İKİ KEZ DENEMEM OLMUŞTU.. BÜLENT HOCAYI BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETMİŞTİ. İNTERNETTEN ARAŞTIRMA YAPTIM VE BÜLEN HOCAYA KARAR VERDİM. .
YARIN İKİNCİ KEZ KONTROL İÇİN GİDECEĞİM İNŞALLAH YUMRUTALARIM BÜYÜMÜŞTÜR.
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun tedavin hsg (rahim filmi ) istedi mi bülent hoca sizden? Benden daha önceki eski tarihli diye tekrar istemişti bir de başka bir yere yönlendirmişlerdi rahim filmi için sizde ya da diğer arkadaslarda bu durum oldu mu acaba? Bende Allahtan bir şey çıkmazsa gelecek ay bülent hoca da başlayacağım inşallah siz de umut olursunuz.

merhaba bende ağustosta adet olduğumda başlayacağım aşamaları anlatır mısınız ne kdr fiyat verdiler?

Arkadaşlar tedavi sureciniz ne aşamada paylaşır mısınız bir de transferi olan arkadaşlar sonucunuzu ogrendiniz mi? Olumlu yada olumsuz bize de ışık olursanız sevinirim.

Back
X