Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

aaa canım hatırladım seni peki anestezi oldun dimi kimi dr anestesi yapmıyormuş... senin nasıl oldu canım çizik atıldı sonraki adetinle tedaviye mi başladın tuttu mu peki?

Arkadaslar mustafa acetmi Bülent trasmi ben hiç tup aşılama denemedim Acet Histeroskopi sonra deneme dedi cuma onu olucam direk tüp olmasn diom maddi anlamda zorlanicaz ama bi yandan da olsami diyorum siz ne diyorsunuz pkos benm durum eşimin spermleri iyi sadece morfoloji 3 Bülent traşa muayene olmadım tüp bebek aşamasında belki oraya geçerim 5 kez Klomen çatlama iğnesi denedim sadece hiç olmadi kararsizim çok

Slm cnm ben bulent hocaya gidiyorum ama vok yogun bir doktor bazen yeterince ilgilenmediklerini dusunuyorum ama hocaya da isinin ehli diyorlar parasal konulara gelince valla elini kaptirdin mi kolunu alamiyorsun bazen ekstra seyler cikiyor bunlari goze alarak basla ilk oncelikle neresi olursa olsun. Mesela ben tup bebek icin.gittim histereskopi mikrochip cikti basima sonrasinda sadece 1 embryo elde ettik hocada tekrar yumurta olusturalim dedi sonra devam edelim.dedi ekstra onjn icin 3600 küsür arti ilac parasi ki benim ilaclarim 4 bin falan tuttu neredeyse ben ilgi istemiyorum isini yapsin diyorsan bulent hoca derim cunku herkes cok guveniyor tabi once allah sonra o. Karar senin insallah verdigin kadar senin icin hayirlara vesile olur..

Saolsn cnm ekstralar çıkmasa iyi olur birde Acıbadem diyoki Histeroskopi tüp bebeği yüzde 10 arttırır arka arkaya olmalı şimdi bunu dusunuom hindi oldum iyice:)

Saolsn cnm ekstralar çıkmasa iyi olur birde Acıbadem diyoki Histeroskopi tüp bebeği yüzde 10 arttırır arka arkaya olmalı şimdi bunu dusunuom hindi oldum iyice:)
canım selam aynı şeyi bana da dedi Bülent hoca önce histeroskopi diğer ay tüp bebek tedavisi. canım benim eşimin morfolojisi % 3 Bülent hoca mikro chip tam sana göre bi tedavi dedi. yeni gittik Bülent hocaya yaklaşık histerskopi mikro chip ve tüp bebek tedavisi 10 bini buluyor tabii ilaç hariç fiyatı... allah yardımcımız olsun...

Slm cnm Sanrm bende arka arkaya yaptircam ve temmza kalicak sanrm çünkü öncesi kardesimn dugunu eğitim birde ramazan var onlar geçsin öyle yapalım en iyisi senle biz benzioz inş seninki tutar bana ışık olursun aşamalardan haberdar edermsn beni ozeldende devam edeblrz Watsptanda bende ogrendiklermi sana aktarrrm

canım benimde haziranda rahime çizik atılacak temmuzda tüp bebek tedavisine başlayacağım.aynıyız galiba birlikte tedaviye başlarız belki denk gelir:)olur canım özelden devam ederiz fark etmez

Son düzenleme:
Kızlar bende bılent hocadayım transferın 4. Gujundeyım dua edın
canım hadi hayırlısı kaçıncı gün tranferi oldu bi de tedavi sürecin nasıl ilerledi? bende orda tedaviye başlayacağım biraz bilgi verir misin. dualarım seninle tatlım test tarihin ne zaman?

Keske burds da olsaydi bizde morfoloji sifir
canım bizde kalkıp istanbula gidiyoruz iyi yer olsun diye. morfoloji önemli sonuçta yumurtayı morfolojik yapısı iyi olan sperm dölleyip iyi embiryo oluşumunu sağlıyor. ben iki kere tüp bebek denedim birinde 7 yumurta toplandı embiryolar hep kalitesiz oldu çünkü morfoloji 1 di iyi olan spermi seçemediler. ikinci tedavimde 14 yumurta toplandı yine bir tane bile kaliteli embiryo olmadı yani spermin morfolojik yapısı çok önemli. basşı kuyruğu her şekilde iyi olan sperm olmalı iyi sperm seçilmeyince fragmantasyonlu embiryo oluyor ve embiryoyu öldürüyor

canım hadi hayırlısı kaçıncı gün tranferi oldu bi de tedavi sürecin nasıl ilerledi? bende orda tedaviye başlayacağım biraz bilgi verir misin. dualarım seninle tatlım test tarihin ne zaman?
Beşinci gun emrıosu cnm test tarihim 29 mart dort. Tane dobduruldu ıkı tane koyduk cnm ne merak edıyorsan sor cevaplarım cnm

Bbenm tupten sıvı gelme riskı var bunu bıle bıle koydurdum eger plursa tutmazsa hsg cekılıp laparoskppı olacagım

Beşinci gun emrıosu cnm test tarihim 29 mart dort. Tane dobduruldu ıkı tane koyduk cnm ne merak edıyorsan sor cevaplarım cnm
canım benim merak ettiğim tek şet tedavioluyorsun o ay tarnsferin olmuyor mu hemen illa hoca donduruyor mu burdaki hastaların çoğu dondurdu falan diyor. yani orda tedavi olurken hiç denk geldi mi taze transfer olan. benimde oraya gidince hsg filmim çekildi canım temiz çıktı işte mayıs ya da haziranda rahmime çizik atacak hoca ondan sonra ki ay tüp bebek tedavisine başlayıp transfer olacak inşallah tabi allah nasip ederse. dondurma yapmaz inşallah çünk dondurma olursa baya bi masraf çıkyor dondurma çözme transfer parası. tüp bebek masrafı ne kadar oldu canım ? test tarihini heyacanla bekleyeceğim canım. inşallah tutar tatlım hsg laparoskopiye gerek kalmaz.

Nerde yaptrmistn canm? Imsi yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…