Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Selam kızlar..
Ben de histeroskopimi oldum Bülent hocam perdeyi aldı 2 gün öncede lucrin vurdum buz bebeklerimin tedavisine başlamış oldum regl olunca kontrole gideceğim...
merhaba
bende lucrin kullandım 5 gün sonra adet oldum kont gittiğimde bana estrofem verdi fakat 4 matta randevu verdiler ama sanki geç gibi geldi zaten 10 mart gibi adet olurum biledim sizin bilginiz varmı acaba :(:110:

Selam kızlar..
Ben de histeroskopimi oldum Bülent hocam perdeyi aldı 2 gün öncede lucrin vurdum buz bebeklerimin tedavisine başlamış oldum regl olunca kontrole gideceğim...
rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sonuçlarla bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah

Yapılan işleme göre fiyatlar değişiyor bana embriyo havuzu ve CGH yapılacağı için normal bir tüp bebek tedavi ücretinden çok daha pahali tuttu.
Merhaba bende Bülent Hoca ya tedaviye gitmek istiyorum yumurta rezervim az olduğu için havuz sistemi öneriliyor
Sizin Ücret ne kadar oldu acaba toplam ortalama

Bende 18 Şubat'ta gidecektim tedavi ye başlamak için ama kardan dolayı gidemedim malzefffff:KK61:
Mart a kaldı yani vardır bundadır bir hayır diyorum

çoook sevindim canım sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum..
tedavinde neler yapıldı en baştan detaylı bir mesajda yazarsan çok sevinirim aramıza yeni katılanlar için hamile kalmış birinin tedavisi ilgi çekici oluyor.tek mesajda yaz bize..

merhaba
bende lucrin kullandım 5 gün sonra adet oldum kont gittiğimde bana estrofem verdi fakat 4 matta randevu verdiler ama sanki geç gibi geldi zaten 10 mart gibi adet olurum biledim sizin bilginiz varmı acaba :KK43::110:

tatlım donmuş embriyo transferlerinde süre uzun oluyor böyle bana normal geldi..
şöyle düşün normal tedavide olsak ve transferimizde gerçekleşse tahminen ne zaman transfer olurduk ?
5.gün embriyo transferimiz ne zaman olurdu?
buna göre hesaplayınca normal oluyor..

rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sonuçlarla bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah

İnşallah canım çok sağol..

Bu gün kontol için gittim herşey yolundaymış. Cumartesi Lucrin iğnesine başlıyorum.:KK17:

Maşallah her şeyin yolunda olması çok güzel...
Lucrin vuran vurana sıra sana geldi demek:KK48:

Merhaba kızlar ben de lucrine başlamıştım. 14 gün boyunca 10 ml vuruldum hergün fakat, adet olamayınca doktor kontrole çağırdı. Östrojen hormon testi yaptırdık, sonuç 113 çıktı bu tam olarak ne anlama geliyor. Hatta gebelik testi de yaptırdık, bazen böyle durumlarda gebelikle karşılaşabiliyoruz dedi doktorum. Ama malesef tabi ki sonuç negatif. Şimdi 15. ve 16. gün 5ml lik lucrine devam ediyorum. İşte bugün 16. gündü lekelenme şeklinde başladı. Tamamen sökülmeye başlayınca gel kontrole dedi doktorum bakalım inşallah artık gün sayacağız. Zaten çok gecikti tahminime göre adet gecikince neredeyse 10 gün attı transferde. Hayırlısı olsun artık ne yapalım, dualarınıza ihtiyacım var.

Kizlar bende dun itibariyle tadaviye basladim.insallah gelismeler guzel olur.hepimiz icin hayirli olsun.dun adetimin ucuncu gunuyle birlikte gonalf 900 kullanmaya basladim.bana aksam 4-5 gibi yap igneni dedi hemsire ama ben aksam 7 de yaptim.cok mu gec olmus bisey olurmu.kafayi taktim biraz canim skildi.

Merhaba kızlar bende acıbadem maslakta tedavi görüyorum nasipse salı günü dondurulmuş embriyo transferim olcakçok heyecanlı ve korkuluyum inşallah her şey yolunda gider,4t
ane benim dondurulan yumurtam inş sağlıklı çözünürler, off çok gerildim ve stresteyim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte kavuşalım bebeklerimize

Bu gün kontol için gittim herşey yolundaymış. Cumartesi Lucrin iğnesine başlıyorum.:KK17:

İkinci denememiz mart-nisan gibi olucak bu sefer Bülent Hoca embriyoların genetige gitmesini tavsiye etti. Biz de onun tavsiyesine uyacağız tabii. Esas merak ettiğim merkezde Sevil Hnm genetige giden dondurulmuş embriyoların opu işleminden sonra ikinci adeti takip eden 20. günde başlanıcagı soyledi. Nerdeyse 2,5 ay sonra demek bu bana süre fazla geldi. Siz de bukadar beklediniz mi?

Merhaba kızlar bende acıbadem maslakta tedavi görüyorum nasipse salı günü dondurulmuş embriyo transferim olcakçok heyecanlı ve korkuluyum inşallah her şey yolunda gider,4t
ane benim dondurulan yumurtam inş sağlıklı çözünürler, off çok gerildim ve stresteyim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte kavuşalım bebeklerimize
Hadi bakalım timsecim inşallah herşey yolunda gider. Stres yapma biliyorsun ki bu bizim en büyük düşmAnımız. Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun.
İkinci denememiz mart-nisan gibi olucak bu sefer Bülent Hoca embriyoların genetige gitmesini tavsiye etti. Biz de onun tavsiyesine uyacağız tabii. Esas merak ettiğim merkezde Sevil Hnm genetige giden dondurulmuş embriyoların opu işleminden sonra ikinci adeti takip eden 20. günde başlanıcagı soyledi. Nerdeyse 2,5 ay sonra demek bu bana süre fazla geldi. Siz de bukadar beklediniz mi?
Doğru evet, ben de yeni öğrendim bu konuda birçok şeyi. Genetiğe giden embriyo sonuçları 1 hafta 10 günde belli oluyormuş. Bu süreçte tabi ki donduruluyor tekrar yumurta toplanarak elde edilen o embriyolar ve taaze transfer yapılamıyor. Dolayısıyla o ay olacağın adetinin 21. günü lucrine başlıyorsun. tekrar edet olunca da rahim kalınlaştırmak için bazı ilaçlara başlıyorsun. uygun zaman gelince de yani 2. adetinin yaklaşık 20 günlerinde transfer oluyorsun.

Hadi bakalım timsecim inşallah herşey yolunda gider. Stres yapma biliyorsun ki bu bizim en büyük düşmAnımız. Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun.

Doğru evet, ben de yeni öğrendim bu konuda birçok şeyi. Genetiğe giden embriyo sonuçları 1 hafta 10 günde belli oluyormuş. Bu süreçte tabi ki donduruluyor tekrar yumurta toplanarak elde edilen o embriyolar ve taaze transfer yapılamıyor. Dolayısıyla o ay olacağın adetinin 21. günü lucrine başlıyorsun. tekrar edet olunca da rahim kalınlaştırmak için bazı ilaçlara başlıyorsun. uygun zaman gelince de yani 2. adetinin yaklaşık 20 günlerinde transfer oluyorsun.
çok sağ ol canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olur,sen ne durumdasın

Benimkilerde cgh a gidecek bizimde onumuzde epey zaman var beklemsi cok kotu gercekten hayirlisi olsun ama

Back
X