- 6 Ekim 2014
- 157
- 67
- 43
- 46
- Konu Sahibi birgunbitecek
Günaydın arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun hastane arayışında yim da ücret ne kadar oluyor ilk muayene ne kadar birde olumlu olumsuz yönleri neler hastanenin
Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun hastane arayışında yim da ücret ne kadar oluyor ilk muayene ne kadar birde olumlu olumsuz yönleri neler hastanenin
Kaç amh fsh bende yarın başlıcam orada inşallah tedaviye1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüşen kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Günlerdir araştırıyorum . Bülent beyi duydum ve yarın için randevu aldım.
Bende dün tedaviye başladım hayırlısıyla iğnelere başladım inşallah güzel sonuçlar alırız
ben o kadar cok beklemiyorum kaldi ki her hastane de bekleme oluyor butun sorularima da cevap aldim . Yani ben cok memnunumm...Tamam canım çook Sağol bsna da bir arkadaş önerdi çook iyi diye nedense içim atmiyor du. .teşekkür ederim. .bir arkadas yazmıştı transferini 4 saat geç yapmışlar dr in tv programı varmış o yüzden. .Bu beni çook Uzmus tü. .
Tedavi öncesinde size ilaç verdi mi?
Ilk Görüşmeye gittiğimde dhea ve cyclo-progynova vermiştiTedavi öncesinde size ilaç verdi mi?
Canım ilk gorusme ücret li dimi. .Ilk Görüşmeye gittiğimde dhea ve cyclo-progynova vermişti
Evet canim ucretli 400 tlCanım ilk gorusme ücret li dimi. .
Tamam canım sağol. .Evet canim ucretli 400 tl
Canım ilk gorusme ücret li dimi. .
1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüşen kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Günlerdir araştırıyorum . Bülent beyi duydum ve yarın için randevu aldım.
HOŞ GELDİN
Banada cyclo- prognova verdiler .Bende ilk defa tedavi göreceğim .Ne yapılacak biraz anlatırmışın.Ilk Görüşmeye gittiğimde dhea ve cyclo-progynova vermişti
Yarın son kez yumurta toplama yapılacak.