Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüş :KK43: en kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Günlerdir araştırıyorum . Bülent beyi duydum ve yarın için randevu aldım.

Cumartesi gunü görüşmeye gittim . Gayet güzel geçti tabi söylenen gercekleri düşünmesem. Sevecen sıcak bir doktor gibi geldi. Herseyi çok açık sekilde anlattı .Tedavide şansımın çok yüksek olmadığını ama mücadele etmem gerektiğini söyledi. Ben kendisini çok araştırdım .Durumumu öğrendiğimde değerlerimi bir kaç merkeze mail atmıştım sadece Bülent hocanın yardımcısı Neslihan hanım aynı gün dönüş yapmıştı.Bu durumda orayı secmemdeki nedenlerden biridir.Diğer merkezleri bilgi almak için aradığımda doğru dürüst konuşmamışlardı.en azından burası beni önemsedi ve dönüş yaptı bu benim için çok önemli

Tedavin hayırlı olsun Bülent hoca ve ekibi çok ilgililer. inşallah herşey istediğin gibi gider.

Arkadaslar unuttum sanmayın hiçbirinizini ve yaşadıklarımı hic unutmadım.
Bu süreçte unutmadigim en güzel an Bebegimin kalp atışını duydugum gündü. İnanılmazdı .
Gebeligimde mide bulantisindan baska hiç bir sorunun yok Her şey süper gidiyor

Allahim sizlerede bu duygu yaşatmayı nasıl etsin.

Bu süreçte unutmadigim en güzel an Bebegimin kalp atışını duydugum gündü. İnanılmazdı .

CANIM GÜZEL HABERLERİNİ ALMAK ÇOK GÜZELL. :KK68::KK68::KK68::KK68:

EVET UNUTMA BİZLERİ ARADA UĞRA BURALARA.....

HOŞ GELGİN ARAMIZA

BİRAZ ANLATIRMISIN KENDİNİ
ben 40 yaşına girdim 1 yllık evliyim biraz geç evlendik 1 defa gonal f iğne kullandım normal yolla denedik olmadı doktorum da seni oyalamak istemem dedi istersen tüp yaptır dedi eşimdede bendede sorun yok yani kist falan filan sadece yaşımdan dolayı acele ediyom hayırlısı inşallah

inşallah rabbim kucağna almayıda nasip etsin tedavi sırasında kaç kutu iğne vuruldu

1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüş :KK43: en kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Günlerdir araştırıyorum . Bülent beyi duydum ve yarın için randevu aldım.
amh sonucun kaç ben 40 yaşındayım amh 0.14

cumartesi günü opu işlemim yapıldı ama pazar günü aldığım haberlerden dolayı cok üzgünüm...benden tam 41 yumurta toplandı 24 tanesi olgunmuş ve işlem yapılmıs ama pazar yani 1. günü labaratuardan beni aradıklarında 12 tanesinin dollendigini belirttiler. Bugün aradıklarında ise 11 tane vardı ve 4 tanesi sadece 1. kaliteydi 2 tanesi 2 kalite ve diğerleri orta. Benim embriyoların genetige gitmesi gerekiyordu ve bu tabloya bakınca hiç ümidim kalmadı. 5. güne hiç biri gitmeyebilir bile. Bukadar cok yumurta cıkıp da kalitesiz olması neden?? Yumurtaların 12 tanesinin döllenmemesi neden?? Düzgün ilaç verilmedi mi cünkü Bülent Hoca yumurtaların kalitesinin dogru ilac verilmesine baglı olduğunu sürekli söylüyor. Bu 2. denememizdi ve hayal kırıklıgı içerisindeyim. Ne hissedeceğim bilmiyorum :KK61::KK61:

Back
X