merhabalar hanımlar;
Bu hafta Salı gunu bende bülent hocaya muayene oldum. Baska bır doktorum yonlendırmıstı benı hocasıymıs. Ilk muayenede yogun oldugu ıcın pek ılgılenmedı ama guler yuzle karsıladı bızı.Ocak ayında dıs gebelık gecırmıstım hsg fılmımde sol tup kapalı ve sag tupde de hısrosalpınks var dedıler. Cok doktor gezdım hıc bvırıne ınanmak ıstemedım ama bülent hoca ıster ınan ıster ınanma ama gercek bu dedı.Muayene de yumurtalıklarım rezervesıde dusmus onuda ogrenmıs olduk hepten yıkıldım zaten

bana bıosteron ılacı verdı bunu gunde 3 defa ıc dedı bu arada 28 yasındayım ve 4 aylık evlıyım. ILk ıs olarak senın yumurtalıklarını toplayacagız sonra laporoskopı amelıyatı yapılıp tup bebek ıcın tedavıye baslayacagız dedı. aklıma takılan baska hocalarda ılk once amelıyat olman lazım sonra yumurtalıkların toplanmalı demıstı. offf yıne arada kaldım. Nasıl ılerleyecegımı bılemıyorum.Kotu tarafı sol yumurtalıklarımda alınmıstı benım tek sansım sağ tarafım.Yanlıs bır karar vermek ıstemıyorum. sıteden okuduklrımda bır kısmı cok memnun bır kısmı tam tersı aceba sızce güvenmelı mıyım ? Ben hocaya sordugumda bazı doktorlar ılk once amelıyat olman lazım dıye oda dedı yumurtalıkların ışlev gormeden bır mudahale yapılmadan toplamak daha ıyı olur dedı. Sıkıntılı olmaz mı dedım hıprosalpınks ıcın bazı doktorlar cunku cok doktora gıttım ordakı sıvının emprıyoya etkı edebılecegını solemıslerdı yok olmaz dedı ne yapacagımı bılemedım. Şuan ıcın tek yaptıgım ılaçımı kullanmak..