Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Ağrım olmadı uyudum uyandım bitmişti zaten narkoz vermeden işleme başlamıyorlar. 3-4 folikül görünüyordu ama bülent hoca bir tanesinin gelişimi iyi demişti zaten.. 1 tanesi iyiymiş ama kalitesi henüz belli değil bugün ariycaklar çok korkuyorum :KK42:

Üzülmeyin benimde ikinci opuda 1 tanesi gelişimini sürdürebildi bu sefer
ilki daha iyiydi ondan 3 tane oldu
bu kez başta ilaç değiştirdi dr acaba ondan mı diye düşünüyorum bende:KK43:
hayırlısı olsuno_O
1 tanede olsa belli olmaz belki o bize bebiş olacak
lütfen üzülmeyin:cry:
moral çok önemli
pes etmek yok
güçlü olmamız lazım
sonuç güzel olacak inşallah:anneadayı::KK68:

mrb nbr canm ne var ne yok :)
Selam :)
ikinci opudan sonra
İyi olmaya çalışıyorum
moral depolamaya çalışıyorum
25İnde Bülent tıraşla görüşmeye gidicez
şu an 4 embriyom var dondurulmuş
muhtemelen bir kez daha opu olsun diyecek dr
ama ikinci opuda 1 embriyo oldu
ya 3. Dede aynı olursa
maddi manevi çok yıprandık
bu yüzden
eşimle gidip bu 4 embriyo genetik teste gitsin sonuca göre bir kez daha opu yapalım dicez
eğer en az 2 embriyo kalırsa tekrar opuya gerek kalmaz diye düşünüyoruz
ama hoca ne der bilmiyorum:110:
siz hangi aşamadasınız şu an

Selam :)
ikinci opudan sonra
İyi olmaya çalışıyorum
moral depolamaya çalışıyorum
25İnde Bülent tıraşla görüşmeye gidicez
şu an 4 embriyom var dondurulmuş
muhtemelen bir kez daha opu olsun diyecek dr
ama ikinci opuda 1 embriyo oldu
ya 3. Dede aynı olursa
maddi manevi çok yıprandık
bu yüzden
eşimle gidip bu 4 embriyo genetik teste gitsin sonuca göre bir kez daha opu yapalım dicez
eğer en az 2 embriyo kalırsa tekrar opuya gerek kalmaz diye düşünüyoruz
ama hoca ne der bilmiyorum:110:
siz hangi aşamadasınız şu an
canımm 4 bencede gayet iyi bir sayı benimde 4 embriyom vardı ikisi temiz geldi genetikten..... Ben estrofeme başladım 1 haziranda kontrolüm vr sanırım 6 haziranda transfer olacak :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

canımm 4 bencede gayet iyi bir sayı benimde 4 embriyom vardı ikisi temiz geldi genetikten..... Ben estrofeme başladım 1 haziranda kontrolüm vr sanırım 6 haziranda transfer olacak :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Ayy valla bende heyecanlandım senin adınaaa:KK68:
çok az kalmış
ne güzel inşallah az kaldı güzel sonuca
Moralini yüksek tut canım
Çalışıyomusun transferdem sonra yatacakmısın
Aman çok dikkat et
Allahım inşallah ikizin oluuur:KK46::KK46::KK68:
Geçen miraç kandilinde buradaki arkadaşlar ve hepimiz için çok dua ettim:KK68:
İnşallah hepimiz pozitif alıcaz hayırlısıyla:KK28:

Ayy valla bende heyecanlandım senin adınaaa:KK68:
çok az kalmış
ne güzel inşallah az kaldı güzel sonuca
Moralini yüksek tut canım
Çalışıyomusun transferdem sonra yatacakmısın
Aman çok dikkat et
Allahım inşallah ikizin oluuur:KK46::KK46::KK68:
Geçen miraç kandilinde buradaki arkadaşlar ve hepimiz için çok dua ettim:KK68:
İnşallah hepimiz pozitif alıcaz hayırlısıyla:KK28:
sağol canım eksik olma güzel dileklerin için.... çalşyorum da transferden sonra bi kaç gün evde geçirmeyi düşünüyorum....İnşalalh ikiz olurda bir daha bu süreci yaşamaya gerek kalmaz Allah büyük ;) ;)

Merhabalar , bende üç başarısız tüp bebek denemesinden sonra Bülent hocada karar kıldım kk da hiç kötü bir yorum okumadım hakkında.Acıbadem in tüp bebek Koordinatörü Neslihan hanimda çok yardımcı oldu kesinlikle işlerinde çok profesyoneller

Sizlere bir tavsiyem var.
Eğer Çider (çocuk istiyorum Derneği) ne üye olursanız acıbadem le anlaşmaları var ve 400 tl olan muayene ücreti 300 e 5750 olan tüp ucretide 5000 e indirim yapıyor lar ve sizin yerinize iletisime geciyorlar nacizane tavsiyem biz öyle yapacağız inşallah

BU ÇİDER DERNEĞİNE NASIL ÜYE OLUNUYOR.ÜCRETLİMİ?

selam kusurabakmayın geç oldu ama
evet arkadaşında dediği gibi ilk 5750+ilaçlar ve diğer denemeler 3335+ilaçlar ve genetik teste gidecekse her bir embriyo başına 400 dolar ve çözünme transferi için 1200 dü ben başladığımda artmış olabilir son iki yazdığım
ben tedaviye başlayalı 5 ay oldu ve iki defa yumurta toplandı
ama benim kist oldu arada 3 ay ara verdik iki yumurta toplama arasında yani
bu kişiden kişiye değişiyor
benim yumurta rezervlerimde azalma var
onun için bir ay arayla demişti dr en başta
ama bazılarına ara vermedende ikinci tedavi yapılıyor
yani kişiye göre değişiyor bu durum

BU HAVUZ SİSTEMİNDE HER DEFASINDAMI 5750+İLAÇLAR

Üzülmeyin benimde ikinci opuda 1 tanesi gelişimini sürdürebildi bu sefer
ilki daha iyiydi ondan 3 tane oldu
bu kez başta ilaç değiştirdi dr acaba ondan mı diye düşünüyorum bende:KK43:
hayırlısı olsuno_O
1 tanede olsa belli olmaz belki o bize bebiş olacak
lütfen üzülmeyin:cry:
moral çok önemli
pes etmek yok
güçlü olmamız lazım
sonuç güzel olacak inşallah:anneadayı::KK68:
İnşAllah :KK36: güçlü olmamız lazım ama en ufak negatifte moralim çok bozuluyor çok yıpratıyorum kendimi elimde olmadan halbuki herşeyin en iyisini en hayırlısını Allah bilir bunu biliyoruz da unutuyoruz üzülünce.. :KK43::KK43:

Canım üzülme 1 tane olsun senin olsun sağlıklı olsun yeterki..Allah büyük belki 1 den fazladır labaratuari iyi olan bir merkezde gelişimleri de iyi oluyor
İnşAllah canım inşAllahh.. Allah sonumuzu hayır etsin maddi manevi çok çok yıpratıcı bir dönem.. Maddi geri gelir de manevi yıpranmanın telafisi yok.. :KK43: henüz aramadılar beklemedeyim :KK17::KK17:

sağol canım eksik olma güzel dileklerin için.... çalşyorum da transferden sonra bi kaç gün evde geçirmeyi düşünüyorum....İnşalalh ikiz olurda bir daha bu süreci yaşamaya gerek kalmaz Allah büyük :KK66: :KK66:
amiiin inşaallah sağlıklı hayırlı ikizlerimiz olur hayırlısıyla Allah büyüktür:KK46::KK46::KK68:

İnşAllah :KK36: güçlü olmamız lazım ama en ufak negatifte moralim çok bozuluyor çok yıpratıyorum kendimi elimde olmadan halbuki herşeyin en iyisini en hayırlısını Allah bilir bunu biliyoruz da unutuyoruz üzülünce.. :KK43::KK43:
evet gerçekten maddi manevi zor bir süreç insanın elinde olmuyor bazen
ikinci opuda bende çok üzüldüm
sonuçta maddiyat da çok gidiyor tabiki yıpranıyorsun
o kadar emek
ve en önemlisi sağlığın
o kadar aldığın iğne ilaç narkoz
ama buna şükür çok şükür beterin beteri var
hem bebeği olmayıp hemde tedavi olmaya hiç parası olmayanları düşünüp şükrediyorum
ve Rabbim bülent hocayı çıkardı karşımıza bunda da bir hayır görüyorum
sonuna kadar mücadele edelim
pes etmek yok
yola devam inşallah
bu yolda olumsuzluklarda olabilir ama sonuç hedef önemli
sonuç pozitif olacak Allahın izniyle
ve hepimiz bu yaşadığımız sıkıntıları geride bırakıcaz unutucaz hiç yaşamamış gibi olucaz
bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla aldığımızda inşaallah:KK46::KK46::anneadayı::KK68:

ben yarın sabah bülent beye ilk kez gidicem, ve ilk kez tüp bebek olucak, üç normal düşükten sonra, sizlerden süreç ile ilgili ilgi alsam nelere dikkat etmeliyim

ben yarın sabah bülent beye ilk kez gidicem, ve ilk kez tüp bebek olucak, üç normal düşükten sonra, sizlerden süreç ile ilgili ilgi alsam nelere dikkat etmeliyim

Cnm inşallah ilk denemende mutlu sona ulaşırsın. Düşük olduğu işin geçmiş hikayende Bülent hoca senden genetik, karyotip gibi testler isteyecektir. Histereskopi de isteyebilir belki tabii iyice değerlendirdikten sonra. Sana en büyük tavsiyem Bülent hocanın dediklerini dinlemen ona inanman ve tedavine stressiz bir şekilde devam etmen. Hepimiz burda adım adım hepsini yaptık ben ve benim gibi birkaç arkadasım da burda transferimizi bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.

Back
X