Canım doğru olanı yapıyosun pes etme. Zamanı vardir ve o zamanda bebislerinle bulasacaksiniz. Hiç unutma. Maalesef kurumda kendini bilmezler var. Ben de sira beklerken bankodaki diyologlara tanik oluyorum hepiniz gibi. Yani orada bülent hocanın mutavaziliginde degil hepsi. Bir kismi kendini prof.saniyo galiba. Haddini bilmezler var maalesef. Seni bu kadar uzdukleri icin umarim pisman olurlar.
Benim de 4. Transferim. Daha onceden hikayemi yazmistim burada ozet geceyim tum umut bekleyenlere
Ben tipik bir pkos luyum. Yumurta tembelligim var. 16 sene bu sebepten ergenlikten beri yani doğum kontrol hapı kullandim. 35 yasindayim. Korunmayi biraktiktan bi sure sonra dr. A gittim. Yastan dolayi
tüp bebek yapalim dedik. Bi sorun olacagini dusunmemistim ilkinde tutar sandim oyle gaza gelmiştim. Gecen sene medistate de ilk tup bebek tedavisine basladik. 9 yumurta toplandi. 7 si dollendi 5 iyi dendi 3. Gun 2 taze transfer edildi. Sonuc negatif. Kalan 3 dondurulmuş 2 ay sonra transfer edildi. Negatif. Ulan dedim noluyoruz olmuyo bu is. Yaza bi ara verelim belki olur. Yok olmadi. 2015 eylül de bulent hocanin ismini duyduk geldik. Rahim filmi histereskopi mikrocip vs. Yapildi. 12 miydi toplanan yumurta net hatirlamiyorum. 9 u 5. Gune ulasti. 7 si biyopsiye uygundu. 7 sini genetiğe gonderdik 2 si saglikli geldi. Herseyi yaptirdik ne dedilerse. Sonuctaelimizde 4 emb. Kaldi. 2 si genetikten ok alan 2 si biyopsiye uygun olmayan ama hepsi 1. Kalite. Genetikten gelen 2 si icin %75 ihtimal verildi. Costuk vayy falan eminiz olcak diye ana olmadı. Birak kimyasali bilmemneyi hiç yani.3 transferde koca hic. 4. De gebelik aşısı da yapildi biyopsi yapilamayan elimizde kalan son 2 yavruyu 22 nisanda transfer ettirdik. 10. Gün dayananayip test yaptırdık 306 cikti. Biz şok inanamiyoruz. 12. Gün bugün yani yine yaptirdik 656. Ve ben hala soktayim. Bu sonuc icin cirpinirken o kadar umudumu yitirmisim ki. Inanamiyorum. Simdi persembe bi daha gidicez teste. Insallah saglikla buyuyolardir. Bu mubarek gunde esimin de benim de tum dualarımız sizlerle. Bu ani o duyguyu rabbim hepinize nasip etsin insallah. Pes etmeyin yilmayin. Progesteron ignesi çok yakiyo ya. Esime teste gitmeden dedimki pozitif ciksin da hergün vurulayim bu iğneyi raziyim. mucizemiz bizimle olsun diye herseye raziyiz biz. Allah bunu bosa çıkarmaz. Hic birinizi tanimasam da ortak hikayelerimiz var. Seviyorum sizleri kizlar. Bu arada hocaya olan guvenimi hic kaybetmedim. Bu da olmasaydi yine bülent hocada devam etmeyi dusunuyorduk. Cok uzattim kzmayin