- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi birgunbitecek
- #2.301
TEŞEKKÜRLER, BENDE AĞUSTOS AYINDA İLK MUAYENEMİ OLACAĞIM, DİLERİM İŞLERİMİZ RAST GİDER:)
canım gittim geldim ilk gidiyorsun başka bir doktor senin dosyanı oluşturuyor elinde tahlillerin falan varsa götür götürmüştüm ben o dosyanı oluşturduktan sonra bülent hoca muayene ediyor seni ve tavsiyelerini söylüyor tüp bebek ile ilgili şunu yapmak lazım işte örneğin mikroçip, ngs ilaç lazımsa ilaç bazı testler falan filan bülent hocayla çok uzun sürmedi benim görüşmem tüp bebekte olacak her şeyi önerdi histeroskopi laraskopi hariç rahim filmim vardı yenisini istedi ama hemen değil sonrada çektirirsin dediler orda sıkıntı çıkarsa ona göre başka bir işlemde yapılabilir anladığım
bana havuz yapalım dedi 3 kere yumurta toplama 3 kere mikroçip bunlar dondurulacak
en son olursa sağlıklı embiryo 5 günlük genetik inceleme için biyopsi yapılıp gönderilecek
ordan sağlıklı embiryo gelirse transfer edilecek
ayrıca eşime ve bana vitamin hapları yazdı toplamda 8 ay sürecek bir tedavi ve oldukça maliyetli
yumurta rezervimin az olduğunu söyledi bundan önce iki doktor iyi olduğunu söylemişti yanlış demişler dedi
neyse bülent hoca ile görüşme kısa oldu dediğim gibi o bitince başka bir dr alıp seni götürüyor biraz daha bilgi veriyor ve fiyat konusunda bilgilendiriyor seni. Benim umduğum gibi olmadı canım belki biz çok hassas olduğumuz için mucize bekliyoruz. Onlar alışmış gir bak söyle gönder şeklinde biz tabi ağzının içine bakıyoruz ne dicek acaba diye kafam allak bullak daha hiç tüp bebek denemem olmadan bunların hepsi gerçekten lazım mı diye sorguluyorum bir yandan da bunları yapmazsam zaman kaybımı olacak eninde sonunda bülent hocanın dediğine mi geleceğim belki de geç kalacağım diyorum. Bilemiyorum bir iki dr ile daha görüşmeyi düşünüyorum bakalım.