- Konu Sahibi birgunbitecek
- #2.401
Valla canım hiç biliyorum sonuca göre konuşalım demişti daha hastaneye sonucu bildirmedimİnceleme Nasıl oluyormuş yeni tedavide embriyoları mı inceleyecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım hiç biliyorum sonuca göre konuşalım demişti daha hastaneye sonucu bildirmedimİnceleme Nasıl oluyormuş yeni tedavide embriyoları mı inceleyecekler
tüh yaaa inan o kadar üzülüyrm ki... onca para emek heyecan zaman elde var sıfır. benm en son negatifi aldıgımdan beri psikolojm bozuldu sürekli yiyorum 5 kilo aldm Allah bize de nasip edecek mi anne olmayı acebaCanım bugün test yaptırdım sıfır çıktı maalesef olmadı![]()
sperm dna hasar testi yapıldı mı canm?Valla canım aynen sorunu olanın daha iyi tutuyor onu anladım. Canım bizim embiryolar yavaş gelişim gösteriyor ondan tutunmuyor. işte yavaş bölünme nedeni ne onu daha bilmiyorum bulent hoca transfer etmeden önce bişey diyemem inceleme yapmak lazım dedi
Dondurulmuş embriyon kalmışmış mıydı Can'ım onlara inceleme yapılabilir belkiValla canım hiç biliyorum sonuca göre konuşalım demişti daha hastaneye sonucu bildirmedim
Evet canım hasar yüzde 20 15 olmasi lazımmış ama zaten bize mikro çip uygulandi. Sen ne zaman yaptırmıştın tüp bebek valla insan stresten yiyor içiyor canım. Rabbim tez zamanda yüzümüzü guldurur Insaalah. Kaçıncı gün embiryosu transferi olmuştusperm dna hasar testi yapıldı mı canm?
Canım 20 tane yumurta toplanmıştı 15 tanesi olgun çıkmış 12 tanesi döllendi 5. Gün geriye iki transfer dışında embiryo kalmadı maalesef dondurma olarakDondurulmuş embriyon kalmışmış mıydı Can'ım onlara inceleme yapılabilir belki
Çok iyi sayılar Can'ım ya çoğu kişinin az yumurtası olmasına rağmen tutuyor.yumurtadan mı sperm den mi neden kaynaklanıyor acaba allahım ne zor işler düşün düşün kafayı yiyor insanCanım 20 tane yumurta toplanmıştı 15 tanesi olgun çıkmış 12 tanesi döllendi 5. Gün geriye iki transfer dışında embiryo kalmadı maalesef dondurma olarakembiryolar yavaş gelişim gösterdiği için içinde en iyi bölünen iki tanesi transfer edilmişti gerisi imha oldu
Doktor transfer yapmadan önce ne senden kaynaklı ne eşinden kaynaklı diyebilirim dedi. Belki YUMURTA belki Sperm BELki de ikinizden KAYNAKli tutmazsa inceleyelim dedi o kadar. Gözle görülür bir sorun yok şimdilik. Canım inan sorunu olanın daha iyi oluyor çünkü sorun belli olduğu için ona göre önlem alınıyor sorunun ne olduğu belli olmadığı için bize önlem alınmıyor zaten normal yolla olmuyor önlem alınmayinca tüp bebekte aynı kapıya çıkıyor yine olmuyor.Çok iyi sayılar Can'ım ya çoğu kişinin az yumurtası olmasına rağmen tutuyor.yumurtadan mı sperm den mi neden kaynaklanıyor acaba allahım ne zor işler düşün düşün kafayı yiyor insan
İlla 5-10 denemeden sonra mı araştırılacak yaşadığımız acının tarifi yok.zaten zar zor biriken paraya mı yanarsın psikolojik olarak çöktüğümüze mi yanalım.Doktor transfer yapmadan önce ne senden kaynaklı ne eşinden kaynaklı diyebilirim dedi. Belki YUMURTA belki Sperm BELki de ikinizden KAYNAKli tutmazsa inceleyelim dedi o kadar. Gözle görülür bir sorun yok şimdilik. Canım inan sorunu olanın daha iyi oluyor çünkü sorun belli olduğu için ona göre önlem alınıyor sorunun ne olduğu belli olmadığı için bize önlem alınmıyor zaten normal yolla olmuyor önlem alınmayinca tüp bebekte aynı kapıya çıkıyor yine olmuyor.
Aynen bide ben 4 ay once tedavi öncesi gittim başımdan iki negatif tüp bebek geçti bunun üstüne neler yapılabilir dedim inceleme yapmadılar o zaman. Ve direkt iki negatif tüp bebeği merkez kötü ondan öyle olmuş dedi Belgin hanim. Bülent hoca embiryona kötü davranmışlar dedi. Ama transfer günü iki tüp bebekte olduğu gibi embiryolar yavaş gelişim göstermiş dedi tutmazsa inceleyelim dedi. Diğer merkez embiryoya kötü davranmışlar demiştiniz sizde mi kötü davrandiniz diyesim geldiİlla 5-10 denemeden sonra mı araştırılacak yaşadığımız acının tarifi yok.zaten zar zor biriken paraya mı yanarsın psikolojik olarak çöktüğümüze mi yanalım.
bi 3, gun 8 cb konuldu canm. bı 6, gun 4aa dondulrulmus transferydı canm . gecen aydı malesef olmadı ;(Evet canım hasar yüzde 20 15 olmasi lazımmış ama zaten bize mikro çip uygulandi. Sen ne zaman yaptırmıştın tüp bebek valla insan stresten yiyor içiyor canım. Rabbim tez zamanda yüzümüzü guldurur Insaalah. Kaçıncı gün embiryosu transferi olmuştu
Maddi anlamda bizi düşünen yok.psikoloji desen kalmıyor.ilk denemeden sonra araştırın işte ah ahAynen bide ben 4 ay once tedavi öncesi gittim başımdan iki negatif tüp bebek geçti bunun üstüne neler yapılabilir dedim inceleme yapmadılar o zaman. Ve direkt iki negatif tüp bebeği merkez kötü ondan öyle olmuş dedi Belgin hanim. Bülent hoca embiryona kötü davranmışlar dedi. Ama transfer günü iki tüp bebekte olduğu gibi embiryolar yavaş gelişim göstermiş dedi tutmazsa inceleyelim dedi. Diğer merkez embiryoya kötü davranmışlar demiştiniz sizde mi kötü davrandiniz diyesim geldiyani belli ki bizde sorun var merkezlerle alakali bi durum yok. Keşke transfer günü tutmazsa inceleyelim diyeceklerine, merkeze suç atacaklarina tedavi öncesi sizi detaylı inceleyelim deseydiler en azından bu kadar paramiz heba olmazdı teşhis konulurdu tutmasa bile. Şimdi inceleme yapmak için bir tomar yine para isterler
Olur mu canım her merkez ilk önce kendi merkezin imkanlarını denemek istiyor . Ondan sonra incelemeler başlıyor ya da başka yöntemler deneniyor ya tutarsa hangisi denk gelirse falan filan . Allah sabır versin bize gerçekten maddi manevi insan bitiyor tüp bebek tedavisi olabilmek için kredi çekmiştik geriye onu ödemek kaldı elde var sıfır koca 13 bin çöp olduMaddi anlamda bizi düşünen yok.psikoloji desen kalmıyor.ilk denemeden sonra araştırın işte ah ah
Geçmiş olsun canım sizin de embiryo gelişimleri iyi olmuyor galiba bizim de orta kalite oluyor. Çaresi var mı yok mu henüz bi bilgi bulamadım ama Bahçeciden bi dr yok dedi çaresi allahım yardım etsin çaresiz dert vermesinbi 3, gun 8 cb konuldu canm. bı 6, gun 4aa dondulrulmus transferydı canm . gecen aydı malesef olmadı ;(
Evet olana kadar denemek gerekiyormuşGeçmiş olsun canım sizin de embiryo gelişimleri iyi olmuyor galiba bizim de orta kalite oluyor. Çaresi var mı yok mu henüz bi bilgi bulamadım ama Bahçeciden bi dr yok dedi çaresi allahım yardım etsin çaresiz dert vermesin
canmcm ben arastryrm karı koca arısutu bal polen balık yagı falanms kalıtelı olması ıcın 3 ay bı de ben baslyrm spars verdmDoktor transfer yapmadan önce ne senden kaynaklı ne eşinden kaynaklı diyebilirim dedi. Belki YUMURTA belki Sperm BELki de ikinizden KAYNAKli tutmazsa inceleyelim dedi o kadar. Gözle görülür bir sorun yok şimdilik. Canım inan sorunu olanın daha iyi oluyor çünkü sorun belli olduğu için ona göre önlem alınıyor sorunun ne olduğu belli olmadığı için bize önlem alınmıyor zaten normal yolla olmuyor önlem alınmayinca tüp bebekte aynı kapıya çıkıyor yine olmuyor.
Anladım canım olmadı deneriz işimiz bitkisellere kaldı zaten.canmcm ben arastryrm karı koca arısutu bal polen balık yagı falanms kalıtelı olması ıcın 3 ay bı de ben baslyrm spars verdm
Proexed plus ve evicap ta erkek için iyi Can'ım denediniz mi.biz proexed kullandık bi ara harekete çok iyi gelmiştiAnladım canım olmadı deneriz işimiz bitkisellere kaldı zaten.
Canım nikisinde denedik zaten eşimin değerleri iyi canım bizde sorun yok ama bilmiorum niye böyle oluyorProexed plus ve evicap ta erkek için iyi Can'ım denediniz mi.biz proexed kullandık bi ara harekete çok iyi gelmişti
proxed hareket ve sayıyı artırdı morfolojıye zerre etkı etmedıProexed plus ve evicap ta erkek için iyi Can'ım denediniz mi.biz proexed kullandık bi ara harekete çok iyi gelmişti